На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 114
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета  Cry

Hug

# 226
  • София
Честит имен ден на Миметата и от мен! Да са живи и здрави!

Честит празник и на варненки!

Джорджи, не си ми пратила телефон на ЛС, да не го прати на някой друг  Wink.

Тиция, ти ме притесни с тия фекални води! Наистина ли е толкова мръсна водата във Варна?! Ние все пак ще сме на Св. Константин и Елена, не е ли достатъчно далече?

Лала, точно снощи си мислех за теб, чудех се дали не си във Франция. Много ни е приятно, като се появиш с някой дълъг пост, така че опитай да намираш време и за нас  Hug.

Сузи, Жорко е станал много сладък с тия къдрици!

Ели, по-добре да ипотекирате апартамента и вместо наем да изплащате заем.

# 227
  • София
Ох,Ивка,мъчим се и те мислим и теб,мила.Не се тормози-и Лала ти каза мисли за нещата,които имаш,опитай се да излезеш от тази депресия.Разходи се или послушай музика,сподели с приятелка,но не се мъчи така! Hug Hug Hug

# 228
  • София
Честит Имен Ден,Мимета!Със здраве и гордост да си носите имената!
Честит празник и на вас варненки-цялото ми детство и юношество мина там и много ми липсва морето.
Ели-ние тук да не те скараме с мъжа ти,ама и аз мисля като момичетата-издигането на нова къща е много,много пари и едва ли ще ви стигнат.Мъжа на сестра ми е бизнесмен,имат голям апартамент в центъра на София и те мислиха да го правят това,но като чуха за какви цени става въпрос се отказаха.Оказа се,че ще трябва да пестят още около три години,за да могат спокойно да започнат строеж.Тя и Арлина разказваше каква разправия е-бавни майстори,калпави такива,разиграват те,крадват това-онова,купувай все нови и нови неща,абе разбра ме.Хубаво е,че мъжа ти иска да ви построи дом,но освен идея,за съжаление в България трябват и много пари.Освен това и ние с мъжа ми взимаме заедно решенията-до такава степен,че наскоро се улових,че не мога да реша елементарни неща без да се допитам до него.То и това не е хубаво,ама..

# 229
  • Варна
Честит Имен Ден,Мимета!Бъдете здрави и с гордост  носете свойте  имена!  bouquet

Момичета  Hug

# 230
Здравейте момичета. Hug
Честит празник на всички Мимета с малко закъснение. От сърце им желая много здраве и щастие.

Лала, радвам се, че намина да ни навестиш. Hug Липсваш, глвдай ако ти е възможно да се включваш по-честичко.
Ели, успех в новото начинание на мъжо ти. Наистина ще ви трябват много средства и търпение. Според мен не е толкова страшно, че ще живеете на квартира. По-скоро трябва да те притеснява дали ще ви стигнат средствата. Иначе идеята е хубава, обаче трябват и мноооого пари, за да се осъществи.

Ние вчера ходихме до Андора на пазар и разходка. Умряхме от студ, там беше 6 градуса! cold А аз бях по една блузка само, кокалите ми изгниха от студа. #Crazy
Поне се обазаведох с малко дрешки-дънки, потничета и разни дребни нещица.

Приятен уикенд! Hug

# 231
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Малко се пише тези дни в темата...Ние заради жегата цял ден сме си вкъщи и все надничам тук, ама...няма никой. Викам си да драсна аз някой ред, че и без това рядко пиша  Mr. Green.

Jоrji, как е татко ти?
Ронка, бравос за успехите с кантара! Амбицирала си се яко!
Ivka, бъди силна заради мъничкото сладурче до теб! Прегръщам те силно!

Нашата пък мома много говори, но например не може да се храни все още сама. Вината е у нас, понеже като й дадем лъжицата започва само да ровичка в храната и я пилее, аз нямам нерви да я изчакам да се наиграе и я храня. Надявам се като започне да ходи на ясла, бързо да се научи.

Ами, друго не се сещам. От тези температури ми се е разтекъл мозъка   Rolling Eyes. Милото отиде на дискотека, пък аз ще си чета книжка вкъщи.

# 232
А,няма никой днес  Thinking

Аз утре сутрин заминавам.Реших да не си взимам компа с мен,че не ми се мъкне и той.Ще бъда с колежка,така че няма да ми е скучно  Joy

Хайде до др седмица  bye

# 233
  • Варна
 Hug На всички

Вчера не можех да почерпя,затова бързам да дам по бонбонче Wink

Честито на всички Мимета ,които са празнували вчера!Със здраве да си носят имената Hug Hug Hug

Ивка
Hug
Бетта,ами много странно писах ти ЛС с телефона си newsm78.сега проверявам,не съм пратила такова Shocked.Сега го пращам
Морската вода,за съжаление е много мръсна.В района на Златни Пясъци е отврат Sick,изхвърлят се Фекални води,не ми се говори.Аз така да мразя басеините,а предпочитам да водя Димитър там.той не влиза във водата,де...само малко го поливам отвреме на време Rolling Eyes
Ели,такава стъпка трябва добре да се обмисли Peace.Дано мъжът ти се връзуми,и да не продава,сеа наистина е много скъпо да се строи.
Пепи111,тати още е в болница Sad. Благодаря че попита  bouquet
Рени,приятно изкарване в София Hug
Лала,включвай се по-често Wink

Няма ли новини от Арлина ???

Днес взехме Друндела от бабиния дом,и сега къщата ми е с главата надолу.отивам,че имам още да чистя и мия.... Crazy

# 234
Честито на патерици на Миметата и на Джорджито!

Има ли вести от Арлинка?

Ренка а ти в кой хотел си? Може да се видим на кафенце някоя вечер.

Ели, абе я се опитвай да го вразумяваш твоя мъж. То хубаво къща, но толкова ли лесно и бързо става? Ние имаме ипотечен кредит за да си купим апартамента, вие пък продавате...Иначе мин. седмица ходихме към едно село тук до София. Момичетааа, направо очите ми останаха, какви къщички, чудо а тишината, направо ти писват ушите от нея. Страхотно е. Но място с къща под 200-тина хил.Е май няма. Та съм доволна и че успяме да си купим апартамент. Че сега струва двойно откак го купихме и не бихме могли.

Ивка, не знам какво става с теб, но и това ще мине, както казваше баба ми. Най-важното е да сме живи здрави, всичко друго все някога се оправя.

Аз като се поизнервя или вляза в някоя дупка си правя равносметка също като Лала. Винаги след това се чувствам мноого по-добре. Обикновено констатирам че съм щастлива и имам каквото съм поискала до сега. А каквото нямам са все дреболии. Последните месеци ми е доста понатоварено, но то така се и очакваше, като започнах работа бях наясно. Но съм доволна от себе си. Някак се чувствам удовлетворена, това е най-важното.

Малката ни я доведоха от Русе и сега я оставихме на другата баба. Обаче това диване е такова перде, каза ми чао и запраши с баба си към магазина...Аз очаквах да реве, да иска с нас, тц!!!

И да ви кажа без Лора добре си починах, въпреки че съм на работа. Хич не ми е гузно, екстра е. Ходихме на кино, излизахме, на гости, къде ли не. Все неща които не сме правили отдавна.

Лелееее, колко изписах. Хайде чао от мен и приятна седмица!

# 235
Ивка,момичетата казаха много неща за дупките,аз само ще добавя,че винаги се успокоявам,че има хора,които са по-зле.
Ние бяхме три дена на Царево и със сигурност никога повече няма да стъпя по нашето северно Черноморие.Просто божествени плажове и оставих и Алекс на спокойствие да лудее във водата.
Въпреки,че вече на почивка с дете поне още 2-3 години-НЕ Naughty
Бета,съвсем сериозно се замимисли дали да идваш насам.
Ронка,ти се мечтата на емигранта бе мила Mr. Green

# 236
  • somewhere over the rainbow
И да ви кажа без Лора добре си починах, въпреки че съм на работа. Хич не ми е гузно, екстра е.
Ох, Синеоче, успокои ме, че не съм само аз. Като чета как момичетата едва се разделят с малките за 2-3, 5 дни и как плачат по телефона, взех да се замислям дали пък не съм уникален темерут newsm78  Аз нито плача, нито ми е кофти. Освен, че ми домилява малката, обикновено се чувствам идеално, когато е при свекитата. След като съм сигурна, че тя е много добре, спокойно се отдавам на любимите си занимания.

Еее, Тиция, недей така...харно си е във Варна, особено ако живееш далеч от морето. Не ми се видя много мръсно. Но аз не съм и особено претенциозна де, вода да има, да гълтаме и плюем на воля Crazy

Току що съзрях Даяна, която си е сложила едно бебе /кукла/ на цицата Crazy

# 237
Здравейте!
В петък си дойдохме от море! Изкарахме 10 дни в Несебър, въпреки първоначалните планове за Поморие! Изкарахме като с дете на море  Mr. Green . Сутрин ставахме в 6 за йодните пари, следва закуска, тичане да направим по един плаж за час -два, после обратно да купим обяд за вкъщи , къпане , приспиване , ставане и време за разходка и вечеря и заспиване към 12 часа. Едвам дочаках да се приберем да се наспя и почина. Направо си дойдохме скапани. Но си изкарахме супер.
Много се натъжих от това , което се случва на арлина. Дано всичко се оправи при нейното семейство.

Това е засега от нас с Пламена.

# 238
NAN, за какъв темерут говориш?! Аз също бих оставила Ема някъде поне за седмица, но уви няма да е скоро. Вече имам чувството, че съм на предела на силите и нервите си. Бебешки пубертет ли е що ли нямам представа, но е страшно. На моменти имам чувството, че това не е моето спокойно и добро дете. Започнах да се образовам по въпроса. Mr. Green Чета една книга "Изкуството да бъдеш родител", има много полезни неща в нея. Не знам как са родителите на по-буйни деца, или пък с по 2. Или пък аз съм голямо мрънкало. Моят мъж ме навива за второ, ама няма да е скоро, искам почивкаааа. Оплаках ви се. Whistling

Нямам новини от Арлина. Тя каза, че като има нещо ново ще ми пише. Дано всичко е наред и се оправя сестричката й.

# 239
  • Варна
Ронка ,за сега съм добре с двете  Mr. Green.Третото нали е голямо.Свиква се.Като имаш впредвид,че не са от най-кротките. Grinning

Днес май щеше да е втората операция на сестричката на Арлина.Дано всичко е наред. baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт