На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 118
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Рени Синеочкова  Wink, в почти всички да не кажа във всички хотели има безжичен интернет. Така, че спокойно можеш да си вземеш топ-топа, както казва Ема Joy

И да се похваля, пак съм на диеатата както вече споменах и видях заветната шестица отпред на кантара, остават ми още 4 кг., дано да вляза във форма за сватбата. Вече и рокля си харесах Laughing

Хубав ден.  bouquet

# 211
  • София
Рени-сори-прекръстих те!Заблудих се по сините очички на Галко-направо ме омагьосва това момченце!
Малеее,само Влади ли говори неразбираемо?
Рони-бравос,дай нови снимки да ви се порадваме.
Жоржи-аз от около година не ям пица поради тази причина.Една вечер се събудих и мислех,че умирам-толкова ми се виеше свят,че не можех да вървя,успях само да кажа на мъжа ми да ми даде леген и си изповръщах червата-т.е.цялата пица-единственото,което бях яла през деня.Сега ненавиждам пица. Sick

# 212
  • Варна
Анет,като каза за костюм се сетих ,че Жорко беше с елече и папионка на РД .Хем ми е смешен ,хем ми е сладък.
http://media.snimka.bg/0085/006425706.jpg
http://media.snimka.bg/0336/006926714.jpg
http://media.snimka.bg/0336/006926798.jpg

Бета,Яна е много напред с материала. Wink
Арлина  baby_neutral

# 213
  • Варна
Диди а бе уж казва, че се радва, а ма знам ли. Като ходеше в ДГ все разправяше, че госпожите им говорили колко е хубаво в училище, а ма баща му с тъпите си опити да се шегува му вика - Излъгали са ви г-жите Embarassed! И все вика - Ау, туй дете не е мойто - аз много мразех да ходя на училище. В такива моменти ми иде да го фрасна с нещо Crossing Arms.
Сузи Жорко голям сладур в костюма, а ма Михаил нещо не мога да го възприема ooooh!. Тези костюми ще са им само за празници, а иначе ще имат други униформи за всеки ден. Сега се чудя обаче да ли да купуваме обувки, че той все с маратонки ходи newsm78, а пък с този тоалет май не се връзва.
Диди и Тодор дрънка по бебешки - само аз му разбирам. Иначе много говори - по няколоко думи навързва в изречение, но почти няма дума, която да каже цялата - или я изажда в началото, или в края или пък си я казва по негов начин - напр. водата е БА, сока е ОК, мотора е ПО Joy
Рони браво за волята - аз имам 2-3 кг да смъкна, а ма не знам да ли ще мога - лошото е, че са на бедрата и талията..... имам корем като бременна Embarassed така ми се е деформирало тялото след ражданията Cry

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 14:34 от Анет

# 214
  • София
Сузи-малкия е голям сладур с костюма!
Анет-по-добре да купиш удобни обувки за малкия господин,наистина маратонки не се връзват.Най-добре малкия да си избере,за да не се сърди после.Много хубаво,че ще имат униформи.А татито верно е за бой. Simple Smile
И Влади така говори:мотор-тор,вода-да,като си иска диня-"Тати,дай ми ди",вместо К казва Т и много смешно като извика на братовчед си вместо Коко-ТОТО!А като се звъни на вратата и питам"Кой е?''-Влади:''Той е!" LaughingИ той прави изреченийца,но само аз му разбирам.Абе да са здрави,пък все ще се научат-после ще искаме да помълчат поне за малко. Laughing

# 215
Като чета,оказва се че наш Гали най-малко бърбори.Даже изречения не казва още.Котето е мау-мау.Кучето е ба-бау,жабата е ква-ква.Колата е Буу,кончето дии  Joy Joy той по-малък като беше казваше коте,куте пък сега...Иначе като го питам ти бебе ли си,отговаря -НЯМА  Joy

Сузи,рус красавец израстнал Жорко.Много е готин  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 22:41 от Ренито

# 216
Бета,не искам да те плаша,но те съвтевам да ходите на плаж доста по-далеч от Варна.Алекс лепна от местните плажове гаден вирус,тъй като в залива изхвърлят фекални води и децата винаги нагълтват по нещичко.Бяхме цели 5 ена с адско разстройство и направо ме е страх да кажа,че вече сме по-добре.Дори в понеделник искаха да ни вкарат в болница,заради обезводняването SickИ зради това от утре забиваме по южното Черноморие,тъй като там е по-чисто.Напарво смях в залата ...Живеем на море,а отиваме другаде на море. ooooh!
Ужасна история със сестрата на Арлина.Дано се оправи Praynig Мен вече сериозно ме е страх да забременнявам с второ.Имам позната,на която при втората бременност й се отключи множествена склероза. ooooh!

# 217
Аз тази вечер така се схванах, спах гола, че не мога да се наведа,то отделно си ме болеше гръбнака,но сега е ужас,имам чувството че няма да доживея до дълбоки старини,квато съм кекава  Mr. Green Но това да е....

Моя мъж вчера пусна обява за апартамента ще го продава  Sad
И така ме е страх къде ще идем,може да правим грешка,той все вика че цените ще падат...ама не падат,и иска сега да го продаде....и къде ще идем  ooooh!щял да стои къща,през това време на квартира, ужас на квартира да се гъчим #2gunfireАма то да се стигне до там няма да стане отивам в Хисар който иска да палаща квартира Mr. Green

Сега отиваме към Велинград,малко на хлад,оставям ви до понеделник,дано всичко е наред в темичката ни като се завърна!

Бай ! Hug Crazy

# 218
  • София
Рени, живея в Младост  Peace
Момичета, още съм в най-дълбоката дупка през живота си. Искрено се надявам и се моля, ада да свърши скоро, защото нямам сили, да понеса нищо повече от това, което преживях през последните дни.
Знам,  че не знаете за какво става въпрос. Не свързано със здравето на никой мой познат. Не знаех, че друго нещо може да ме съсипе така.  Rolling Eyes
Има някаква надежда, но не смея да се надявам още, че ще заживея отново както преди.

Малко несвързано говоря, но....

Hug

# 219
  • София
Ивка,мила,хвърляш ни в смут-какво става,бе душа?Да не би мъжа ти да е направил някоя грешка?Щом нищо лошо не се е случило с близките ти какво толкова те е потресло?Щом всичко със здравето на детенце и близки е наред,значи всичко е поправимо.Пази си нервите-ще се поболееш.Пиши,ако имаш нужда от нещо. Hug Hug Hug

# 220
  • Варна
Ели, Ели...... Никога не съм си позволявала да коментирам твоя мъж, а ма този път извинявай - не се сдържах Crossing Arms Не мога да си представя как може да решава сам за такива важни неща? newsm78. Аз съм свикнала в къщи всичко да обсъждаме заедно, дори най-елементарните неща..... Кажи му на твоя мъж, че и строителството вече никак, а ма никак не е евтино. Майка ми има фирма и от има няма два месеца цените са скочили двойно - почти всеки ден материалите им идват с нови цени.
Ивка Hug Hug Hug
Тошко се оправи - вчера д-ката му каза браво, но сега баткото е на ред. Явно тази ангина наистина е вирусна. Надявам се и него хомеопатията да го оправи. Много е гадно в тия жеги да се тръшнеш с Т.
Днес е празник на Варна и кмета е обявил официален почивен ден! Честито на всички варненци!
Лек и усмихнат ден!  bouquet

# 221
  • Варна
Честит празник на варненки.

Ивка  Hug

# 222
  • somewhere over the rainbow
Честит празник на варненки  bouquet

Ели, ама защо ви е да продавате апартамента? Хората искат да живеят в собствено жилище, а вие имате такова и ще ходите на квартира newsm78  Май преди не си споменавала за такова намерение, а това е доста сериозна крачка, която трябва добре да се обмисли. Вие си знаете де Peace
Ние също винаги взимаме решенията, свързани със семейството, заедно. Не бих изтърпяла друго. Даже сме се карали по този въпрос, случва се и някой от двамата да направи нещо необмислено на своя глава Blush Според мен семейството трябва да действа като един човек, изключвам работата и само мъжките/женските моменти Wink

Ивка, мила, и аз се замислих за теб и реших, че след здравословните проблеми, най-лошото ще е да имам сериозни проблеми с мъжа ми newsm78 Силно се надявам всичко между вас да е добре и бързо да излезеш от дупката Praynig Hug

Ние с Дая сме се затворили вътре с климатика и няма да си показваме носовете навън поне до 19 ч, когато пък ще ходим на имен ден на най-добрата ми приятелка.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИМЕТО НА АСЯ, ЖОРЖИТО И ВСИЧКИ ДРУГИ МИМЕТА! Heart Eyes
Носете си със здраве благословеното име! Hug

# 223
Честит имен ден на всички Мименца!    love001

Ивка дано не е това което си мисля  ooooh! Като дойда в Сф ще те прослушам  Mr. Green Иначе малкият при баба ли е?

Ели твоят мъж май получава сигнали от космоса  Laughing Моята приятелка дойдоха с една кофа пари от щатите и пак не им стигнаха за земя и къща...незнам  Confused

# 224
Здрасти на всички! Аз реших да намеря малко временце за форума и най-вече за отчетната ни темичка, която никак не съм забравила.
Много ме натъжи новината за сестричката на Арлина. Прехвърлих бегло последните страници и тази новина ми се наби в очи. Арлина, освен че ти честитя племенничето, стискам палци за сестричката ти! Трябва да вярвате, че ще се оправи! Много, много силно вярвам и аз в успешния изход и ви пожелавам след това голямо изпитание само светли лъчи да озаряват семейството ви!

Освен това исках да благодаря на Нан, че ми се обади да ме покани на срещичката във Варна. Бях много приятно изненадана, изобщо не си мислех, че някой ще се сети за мен. Съжалявам обаче, че не можах да дойда, беше ми натоварено, защото се приготвяхме за път с децата и вкъщи беше лудница. Към 10 вечерта се усетих, че бях поканена и вече беше късно. Благодаря все пак още веднъж.  Hug
Напоследък имам чуството, че за нищо не ми остава време. Лутам се като муха без глава, много неща правя наведнъж и май накрая нищо. Освен това лятото ни нападат туристи - близки хора, приятели, които идват за по 1-2 седмици и нали гледам на всеки да обърна внимание и понякога програмата е толкова гъста, че губя понятие за времето.

Пипи пък точно за рождения си ден се разболя от пневмония!  ooooh! Посред лято не ми е минавало и през ума, че може да се получи нещо подобно. И каквато съм такава малко прекалено спокойна за болестите и все си мисля, че няма нищо страшно - тази пневмония ми дойде като гръм от ясно небе. Да не говорим, че спорих и с педиатърката и после и на снимката не вярвах на диагнозата, та трябваше да ме убеждават, че работата е сериозна. И дадох за първи път антибиотик! Анатема! Joy Чувствах се все едно съм прегрешила пред папата! Хомепатът обаче, с който не можах да се видя същия ден, след това ми каза, че добре съм направила и ме успокои, че детето ще се оправи. То така и стана де - много бързо се възстанови - на втория ден от антибиотика беше като нов, изобщо не може да ти мине през ума, че това дете е боледувало от каквото и да било. Голяма работа били тези антибиотици, изобщо не очаквах такова бързо развитие.  Ама ако ви кажа, че преди това 3 дни си гледах детето с температура между 38.8 и 39.9 градуса без да потърся лекар, ще си помислите, че съм ненормалница. И ще сте прави.

На варненки искам да пожелая честит празник!  bouquet

Сега изчитам последните постове...Ивка, каквото и да ти се е случило, горе главата! Дано някой да не те разтройва с глупости! Аз тази пролет също бях в някаква дупка. Всъщност от много време насам тази дупка се дълбаеше и стана пропаст по едно време. Много трудно ми беше, но накрая си казах, че има и по-важни неща в живота, спрях да се самосъжалявам и реших да не се давам! Сега периодично като усетя, че започвам да хлътвам, спирам се и си правя равносметка на живота - от едната страна слагам нещата които имам и от друга - тези които не успявам да постигна. Ами в крайна сметка сякаш всеки път като сложа семейството си от едната страна и някои други нещица, се оказва, че всъщност не съм чак толкова зле. Това ми повдига настроението и пак продължавам напред.

Много се разписах, но нали трябва да остана вярна на себе си... Добре че не съм ви насреща и не ви се налага да ме слушате.  Grinning

Поздрави на всички. Няма да обещавам, че ще се включвам по-често, но аз си ви чета от време на време.

Арлинче Hug Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт