На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 132
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Момичета писах на Арлина и тя ми отговори.
В София са, днес е била първата операция на сестра й. Каза, че сестричката й се държи психически, че преди операцията не си е усещала краката. Дано има подобрение след операцията. Тумора май е злокачествен Sad, след 20 дни е втората операция и доколкото разбрах тогава ще изрежат всичко. Благодари на всички за загрижеността и ни моли за силно стиснати палци и да се молим за сестра й. Praynig

Дано всичко се оправи и се радва на малката си красавица! Praynig

Дидито, благодаря, че ме подсети за смс-а, Hug напълно бях изключила за този вариант. Embarassed

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 21:18 от Ронка

# 196
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 Praynig Praynig Praynig
Дано, дано, дано всичко да е наред!

# 197
  • Варна
Привет на всички!
Мишо благодари за поздравленията и обещава да ги изпълни hahaha, особено онази част където трябва да слуша Mr. Green!
Рони
предай на Арлина, че всички мислено сме с нея и сестра и ! Горкичкат - сигурно и е много трудно да сподели всичко това1
Бета аз винаги вземам лекарства за Т, против повръщане и разстройство. Не вземах против болки в ушите, но този път Михаил от многото висене във водата го заболя едното уше, така, че вече и капки ще вземам. Да не забравиш и плажното масло. Ще ти пратя номера си на лични и ще се радвам да се обадиш!
Рени когато беше малък Михаил хич не вярвах в хомеопатията и си натрових детето с АБ, но сега с Тодор съм по-смела и наистина на него му действа. От както ходим при тази докторка не са пили АБ и двамата.
Етиииииииии не се обади. Идвахте ли към Варна?
Лека вечер на всички! smile3524

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 22:05 от Анет

# 198
Анет, писах на Арлина от името на всички ни. Предадох й нашата подкрепа.
Бета, бързо да се оправяте със сладкото Яне. Ние миналото лято като ходихме на море бях взела само Нурофен и вит. Ц. Това от първа необходимост, все пак Варна ви е на близо и ще отреагирате ако ви трябва нещо. Дано не ви се налага! Приятна почивка.

Ние с Ема сме сами от понеделник, Калин е командировка и го чакаме да си дойде утре. За капак една котка ме тормози втора вечер. Нямат страх от нищо тези животинчета. Снощи си отиде без премеждия, но тази вечер дойде по-рано, Ема отвори на кучето и без малко да вечеряме котешко. Laughing Обаче котката не се отказва и пак дойде на нашата тераса, куче лае, дете пищи а аз като в небрано лозе незнам кой по напред да викна...не че някой ме слуша. Комший се показаха да гледат сеира ни. Дано не се появява пак на нашата тераса, че купона продължава.

Анет, ти нищо не каза за вашата почивка, или аз съм пропуснала. Давай да видиме снимки! Hug

# 199
  • Варна
Анет, ти нищо не каза за вашата почивка, или аз съм пропуснала. Давай да видиме снимки! Hug
Аааааа казах - успях да се похваля - smile3534 - много хубаво беше!
Айде пак заради теб
http://gargova.multiply.com/photos/album/8/Kemer_-_Antaliya_-Summer_08
То морската почивка било хубаво нещо - нали на нас тука ни е морето и ние все бягаме в планината, или пък моя мъж ме мъкне да гледам култура Embarassed То тука ми се беше отщяло да ходя на плаж, защото каталясвах от слънцето и морето, а като се върна в къщи готвя, слагам маса и т.т а пък там само си вземам едно душче Laughing

# 200
  • София
Ронка-много добре,че си се свързала,дори чрез смс-сестра ми нали за по няколко месеца е в Гърция,та почти постоянно "цъкаме" и двете.Дано сестричката на Арлина бързо се възстанови и дано ДАЙ БОЖЕ тумора не се окаже злокачествен. Praynig Praynig Praynig
Бетта-как я закъсахте така!Горкичките,дано е еднодневен вирус и утре се почувствате по-добре.И тук заради строежа спират водата,а привечер като я пуснат половин час тече ръждива-направо кошмар.
Анет-много хубави снимки,аз пак ги гледах-много са ти хубави дечицата!
лека нощ от нас. Hug

# 201
Бета взимам Хексагин/ако вдигне висока Т/,панадол и последното хомеопатично лекарство,което сме приемали.Така знам,че се дава една доза ако детето се разболее и не можеш да се свържеш с хомеопата.  Wink Иначе този вирус и ние го изкарахме преди месец.Мн гаден.Всичко те боли и ти се полягва непрекъснато.
Приятна почивка!

Аз пък в неделя заминавам за София за 5 дни на едно обучение,как ще изкарам без Галко незнам.Не сме се разделяли за повече от една ясла време.Та още от сега ми е гадно.  Confused   Sad

# 202
Анет, много хубави снимки видях. А децата с разкошни! Heart Eyes

Рени, трудно ще ти е без галко. Определено  ще си липсвате, но гледай да се отдадеш на пълен релакс и се посвети на себе си. Нали е за хубво, ще научиш нови неща, ще се срещнеш и запознаеш с нови хора. 

# 203
  • София
Сузи, Анет, ще гледам да се обадя. Решили сме да водим Яна в делфинариума, а може и пак да видим цирка, понеже той сега е във Варна, а Яна още разправя за клоуните, дето правят смешки Simple Smile.

Ние май се пооправяме, Яна спа от 17 до 21 часа и явно е по-добре, още със събуждането започна да "преговаря" каквото знае - "това лампа, това дълво, това на мама ганицата, това мама Ели, давей мамооо"  Heart Eyes.

Вече почти не говори бебешки, прави доста правилни изречения, ползва предлози горе-долу на място, а вече се опитва да включва и възвратни местоимения - напр. смее се. Нещо напоследък е заменила "на, за, и" с "над, зад, ид", изглежда й се струват по-правилни, като ги удължи малко  Simple Smile. Все още има думички, които я затрудняват, например понякога заменя последното "р" с "в", напр. тигъв, вятъв, а "копитъв" е "компютър"  hahaha.

Не иска много-много да си говори в 1 лице, "аз" казва рядко, повече в разни заучени фрази като "аз отивам на лабота". Обаче за сметка на това говори за себе си като за най-различни анимационни герои и животни. Първо беше Флинтстоун, после Барни, после чичо Джетсън, червеното пиле, понякога е куче, магаре, даже и носорог. Аз съответно съм мама куче, носорог или мама Джетсън  Laughing. Страшна фантазия има това дете. Всяко нещо го асоциира с друго, даже ако надникне в гърнето, разбирам, че там няма а.о, а охлювче, зайче или две пилета  Laughing.

Като ходим при майка ми, й давам да рисува с водни боички на двора и първо рисува нещо, после казва какво е нарисувала - на каквото й е заприличало  Wink.

А колко любвеобилна е станала, само ни целува по лицата, по главите, по ръцете, точно както ние я целуваме постоянно Heart Eyes. Като се ударя, идва да ме цунка, че да ми мине като на кученце. А като направи беля, още преди да й се скарам, идва и ми вика "гал, гал, мамо", току-виж съм се разсмяла и й се размине  Joy. Наскоро се виждахме с едно бебе и тя, като му видя босите крачета, веднага започна да ги целува. Викам си, време е за братче/сестриче  Grinning.

Надявам се да съм ви поразсмяла с нашите истории и дано да няма повече лоши новини в темата.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 02:12 от Betta

# 204
  • Варна
Betta аз пак съм чела м/ редовете и съм пропуснала, че Яна и болна ooooh! - дано бързичко да се оправи, че този вирус е много гаден наистина - мъжът ми отслабна от него с 5 кг.
В Делфинариума сигурно, ще и хареса, но в цирка не знам - аз ги водих и двамата, а ма Тошко изтрая до антракта. После бягаше непрекъснато на вън - основно има акробатика и само два номера с животни и му доскуча.
Заведете я в Аквариума.
Аз пък много искам да замина някъде без децата, а ма скоро не се очертава Crossing Arms
Ходихме да поръчваме на Михаил униформа за първи клас - костюм, риза и вратовръзка - много ми е смешен в нея - не можах да се сдържа да не се разсмея hahaha

# 205
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО (на патереци) Hug

Praynig Няма да спра да се моля, докато сестричката на Арлина не гушне своята принцеса  Praynig

Рени, ако имаш време, като дойдеш в София, звънни едно телефонче да пием кафенце  Peace

Ей, какъв е този вирус, бързо оздравяване на всички дечковци  Hug

Момичета, хубав ден  Hug

# 206
  • София
Анет-и в мен предизвиква усмивка вида на "малък господин" в кОстУм. LaughingМного са ми сладки,а той въодушевен ли е,че тръгва на училище?
Бетта-много умна Яна-и много забавна!Да се възстановявате бързо! HugЛекарства за морето мисля да взема малко,защото миналата година имаше аптека на всеки ъгъл.
Рени-и на мен би ми било мъчно да се разделя с Влади-баба му го взима понякога за по час-два,а аз се обаждам 13 пъти. Simple SmileНо пък понякога така жадувам-ей така-един ден поне да посветя на себе си,дори само да полежа с книга в ръка,просто да се разходя и най-после да отида на педикюр!Размечтах се...мисълта ми е-дерзай и се възползвай от тези няколко дни-пък с малкия ще се чувате по телефона все пак.На мен ми е много смешно и мило като го чуя как бърборка. Grinning

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 12:30 от didito.

# 207
Ивка може да ти звънна да се поразходим по магазините,но не обещавам.Не знам още в коя част на София ще се намирам.  Wink
Ти в кой комплекс си?

Компа няма да си го взимам,че незнам в хотела има ли по стаите безжичен инет  Thinking

Диди това май беше за мен.  Joy
Ами незнам и по телефона как ще се чуваме.То ще е един разговор-и двамата ще ревем  ooooh! Единият за мама,другият за Гали.Май по-добре хич да не се чуваме даже...

# 208
  • Варна
Здравейте Hug

Благодаря на всички за поздравите  bouquet.Излизахме наобяд и беше много,как да кажа "При нас е весело",но друг път ще разказвам Laughing
Честит Рожден ден на порасналия Мишо!Да е здрав и много да радва мама и тати.   bouquet  bouquet  bouquet
Анет,бързо да се оправя Тошето Praynig
Арлина ,Моля се от все сърце за сестра ти Praynig Praynig PraynigДай Боже тумора да не е злокачествен и сестричката ти бързо да се възстанови Praynig Praynig Praynig
Бетта,и на вас бързо оздравяване Hug.Анет е права за Аквариума Peace на Друндела му беше страшно интересно,и го обиколихме 15 пъти Crazy Браво на Яна,винаги съм се възхищвала от нейното  бързо  развитие Hug
Пращам ти телефона си на лични Peace
Ренинце,много ще ти е мъчно мила,знам.Но се възползвай то тази почивка.имаме нужда от малко време само за нас Hug
Рони Heart Eyes

И аз съм с разстройство,но не е вирус,а от една гадна пица която ядох снощи на работа Close.Никога не ми се е случвало такова нещо на Златните,щях да умра от корем.сега продължавам с ходенето до тоалетната,но поне нищо не ме боли и съм си вкъщи Rolling Eyes

# 209
Моля се за сестричката на Арлина, дано не е злоачествен тумора, да си гушка малкото бебче.Не съм влизала отдавна, чета само от време на време.Ние бяхме на море, на Ева много и хареса.Сега непрекъснато казва, че иска да ходим на морето. Вече си говори като възрастен човек. Вчера суринта като излизах и ми каза" Отиваш на работа, искам подаръче" Голям хитрец е станала. Август месец няма ясла и се редуват всички да я гледат-бабите, баща и  и така. Ще се опитвам да влизам по-честичко занапред.

Общи условия

Активация на акаунт