На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 135
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Еее  това наистина е за без пари  Peace

# 181
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЖОРЖИ! Много здраве, щастие и любов ти желая!

Тодор е с гнойна ангина, но за сега ще я борим с хомеопатия, пък да видим Praynig
Арлина чакаме новини от теб!

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 21:15 от Анет

# 182
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Arllina, честита племенница! Моля се всеки ден за сестричката ти! Дано всичко приключи благополучно! Бъди до нея! А ние пък сме с теб! Hug Hug Hug
Ivka76, когато се почувстваш готова, сподели! Много прегръдки от мен  Hug!
NAN, страхотна сладурка е Дая! Didito, Влади също е голям чаровник!

Jorji, честит рожден ден! Нека щастието, здравето и любовта са неизменна част от живота ти!

Анет, дано хомеопатията помогне!

# 183
Анет, бързо оздравяване на Тошко. Hug Дано я овладеете с хомеопатията!

# 184
Aнет,ако сте попаднали на класически хомеопат,не се съмнявай че ще се повлияе малкият.Ще изкарате ден,два лечебна криза не се шашкай. Скорошно оздравяване!

# 185
Никой ли няма връзка с Арлина? Thinking как ли са?Дано е минала операцията  успешно Praynig Praynig Praynig

# 186
  • Варна
Мили мами, преди 7 години на този ден се роди моят първи син Михаил. Да ми е жив и здрав и с много късмет в живота!
За съжаление не мога да качавам картинки, но чувствайте се почерпени  cook  party023 cheers newsm67
Рени не ни лекува класически хомеопат, а много възрастна педиатърка, на която имам голяма вяра и е успявала и друг път да го изликува от гнойна ангина без АБ. Интересното е, че Тодор наистина днес е по-добре - вчера поддържаше около 38 гр. Т, но аз устоях и не давах температуропонижаващи - тази сутрин за сега няма  Praynig.
Лек ден на всички!  bouquet

# 187
Анет да ви е жив и здрав порасналия син,да ви слуша и помага,да има щастливо и безгрижно детство и още едно братче или сестриче Wink newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 188
  • София
 nbirthdayМила,Анет-Честит рожденник-да ти е жив и здрав хубавия батко!Много усмивки му желая!А ти да си жива и здрава да ги гледаш да си щастлива с твоите мъже!Всеки път много им се радвам на аватара ти.. Grinning  bigdance2
Весело изкарване довечера!

# 189
Анет, миличка, ЧРД на Мишо. Желая му много здраве, безгрижно детство и много късмет в училище. Да е най-добрия ученик, а ти да си горда мама на двама! smile3525 nbirthday  ura

Аз имам връзка с Арлина, но ми е наудобно да й звъня, за да не я притеснявам.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 11:46 от Ронка

# 190
  • Варна
Здравейте момичета ,нямаше ме 2 седмици и какво виждам  Cry

didito ,мила скърбя заедно с теб  CryБъди силна.
Арлина ,докато четях за сестра ти тръпки ме побиха.Само мога да си представя какво изживявате.Честита ти племенничка,нека малкото и туптящо сърце помогне на мама да преодолее болестта.От все сърце се моля за вас. Praynig

Честит Рожден Ден на Мишо.Да расте здрав и весел.Пожелавам му успешен старт в училище.  bouquet

# 191
  • София
Ронка-ако имаш мобилна връзка с Арлина,би могла да изпратиш окуражаващ смс.Ако е в състояние-ще ти отговори,ако не-поне ще знае,че мислим за нея. Sad Hug
Сузи-благодаря ти Hug,гледам да не мисля за скръбтта,а да живея заради Влади и мъжа ми.Нощите са мои...
Иначе Владката е много щур.Все още говори на бебешки и е много смешен.Много е открит и общителен-в парка няма пейка,на която не се е спрял да си "поприказва''с хората Simple Smile,обожава пързалките и с нетърпение чакаме да отидем до морето,че тук е кошмар.Правят булеварда пред вкъщи и разрушиха всичко,започнаха от нула,сега са едни огромни машини,безумен шум,целия блок се тресе,прахуляк и чудо.Влади се качва на едно столче и наблюдава булдозерите,крана и останалите тежкотоварни машини с огромен интерес.Хубавото е,че скоро ще има съвсем нов хубав път,иначе бяха дупки чудо. Shocked
Та така-чао засега-целувки на малките. Heart Eyes

# 192
  • София
Пък на нас ни сменят тръбите на блока и днес и утре нямаме вода. Съответно точно сега ние с Яна пипнахме вирус с разстройство и температура, аз съм в цикъл, а Яна вчера си наповръщала количката и ще можем да я почистим чак в други ден  #Cussing out. Днес Яна яде само сухари и солети и пие компот от дренки, а аз почти нищо не съм яла. Само се местим от спалнята на дивана, не сме излизали, плетем крака и ни е зле, а Яна само иска да цокааа.

В понеделник заминаваме на море за 10 дена - на Св. Константин и Елена - и трябва да понапазарувам, но явно ще е, когато се пооправим. Моля, подсетете ме какви лекарства е полезно да взема за Яна, да не забравя нещо.
И мамите от Варна да пратят телефони на ЛС, който иска да се видим. Ако успея, ще се обадя.

Честит рожден ден на Джорджито на патерица   bouquet  bouquet  bouquet! Да си жива и здрава, и ти, и твоите близки! Много късмет, любов и щастие ти желая!

ЧРД и на малкия Мишо на Анет, да ти е жив и здрав!

# 193
  • Варна
Betta,бързо да се оправяте.И около нас върви трескав ремонт.Лято е няма как.
Обезателно ще ти дам номера си.Двамата със Жорко много искаме да се запознаем с теб и  чаровницата Яна. Hug

# 194
Анет мн се радвам че сте успели без АБ.Между другото май само тук в България лекуваме гнойната ангина с АБ.Със сигурност знам че в Щатите НЕ дават толкова силни медикаменти за тази болест  Naughty Дават само температуропонижаващи и спрей от рода на тантум верде за гърло и толкова.

Честит РОжден ден на Големият ти син!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт