На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 126
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета!
Наканих се да се разпиша за този месец в темата...
St.g., Честита ви втора рожбичка! Много да е здрава и да радва всички вкъщи!

ЧРД на Дю на петерици! Много любов и щастие! А снимките на Гери са сууупер, особено с коментарите под тях  newsm10!

Ронка, честита ви годишнина от сватбата! Още много дълги години щастлив семеен живот!

Асе, как е със свеки вкъщи? Как се чувства сладката Мими?
Ронка, страхотни новини около вас! Дано да прекарате много весело на сватбата. И след някой-друг месец да си горда леля на сладко бебче!
Анет, върнахте ли се от Анталия? Каяк беше? Успя ли да си починеш?
Етка, за млякото не знам до кога се дава вечер. Предполагам, че няма проблем да се дава, докато детето иска!

При нас нищо ново! В офиса нещата са малко по-спокойни напоследък и имам време да свърша малко позанемарена канцеларска работа. Вяра приказва все повече, помни много, понякога се изумявам от нейни реплики! В чуденка сме дали да я заведем до морето за няклко дни...! Чакаме да излезе и класирането за яслата, дали ще я приемат от септември.
Иначе нямам търпение да тръгваме за Прага, макар че ще е за кратко - 3 дни.

Сега ставам. Днес получих колет от издатлска къща Бард - поръчах си няклко книги на любимия ми автор Стивън Кинг и нямам търпение да се захвана с четенето им.
Лека и спокойна вечер на всички!

# 106
  • Варна
  Видяхме се с Тиция, Алекс и таткото, Жоржито и Митето. Много готини мацки и сладки дечица. Децата си поиграха добре в един ресторант /как не ни изгониха, не знам Crazy/. Снимки ще кача по-късно.
А да ви кажа, в оправдание на Жоржито, Дим наистина е голям щурак ... не се умори да тича Crazy Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug
И на нас ни беше много приятно да се видим.То аз много не можах да си поприказвам с вас де,нали трябваше да гоня Димитър ooooh!
Чакам снимки...
Ивка ,Честита прическа  bouquet покажи се,де Wink

Ставам ,че ми е криво...Димитър ме нахапа яко Tired Все едно че куче си отглеждам Rolling Eyes

# 107
Завърнахме се днес, малката е уморена и вече спи, след малко съм при нея.
Благодаря на всички за поздравленията, много сте мили.  Hug

Рони, честит празник!!! Дано още дълги години празнувате заедно!!!

Ели, писах в темата, познавам го. Ще му издиря телефона, лъжец такъв!

Дидито, от доста време не си се включвала. Преди да тръгнем на път видях в една тема подписа на сестра ти и изтръпнах. Съжалявам за майка ти и те прегръщам силно!!! Ако искаш сподели чувствата си, дано ти олекне! И се включвай по-често.  Hug

Хайде до скоро, че имам още една пералня.

# 108
Здравейте момичета! Hug
Ние се завърнахме от Истанбул в понеделник,но не остава все време да седна да попиша.Концерта беше невероятен!Мнооооого съм доволна,много!Ние бяхме най-най-наййй ама най-отпред.Първи ред дет се вика.Половинката ме изненада с билетите,взел ВИП места. Mr. GreenТа си виждахме всичко и то отблизо.Като кача снимки ще пусна линк.Сега чакаме фестивала в Бургас.
Септември сме в Прага на Колдплей.Пепи:вие кога ще летите?Ние на 20.09,концерта е на 22.09.
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА ST.G!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА РОНКА И РД НА ДЮ!МНОГО,МНОГО ЛЮБОВ ВИ ЖЕЛАЯ!
  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета,сестра ми е много зле,тя кара доста тежка бременност.Има липом на гърба,който ще махат евентуално след раждането,боли я целият гръб и не може изобщо да спи.Спи по 10-15 мин. на вечер.От седмица пък и изтръпнаха краката и не може да ходи,каза,че вече почти не ги и усеща.Днес беше на невролог и много са я наплашили.Казали са и,че е възможно да и е засегнат гръбначния мозък. CryУтре я изпращат на ядрено-магнитен резонанс и в зависимост от резултатите може да я оперират утре по спешност и да извадят бебето.Тя вчера влезе в 9 месец. SadНаправо незнам какво да правя,и как да я успокоявам вече.Дано бебчето да е добре. ConfusedСтискайте палци! Confused
Отивам да качвам снимки,че от кръщенето и РД не съм ги качила още.После ще пусна линк.

# 109
  • Варна
arllina,ужас Shocked.Милата,дано да е добре и всичко да е наред с бебето.Стискам палци и изпращам цялата си положителна енергия Hug Hug Hug
Дидито,моите съболезнования за майка ти Flowers Rose Flowers Rose

# 110
Здравейте мацки!
Нямах никакво време тия дни. Занимавам се с обществени дела Laughing Ще правим ремонт на входа и събирах парички  ooooh! Леле, от първия до осмия етаж на всеки да обяснявам - отиват 2-3 часа на вечер. Дори багажа още не съм го нагласила, както трябва, а и утре пак съм на работа. Сама съм в офиса и се справям. Но съм толкова разсеяна, само в главата ми е вдругиден и моренцето   grinning039 Като гледам прогнозата за събота и неделя - облачно и дъжд - дано там ни подмине. Амери- ще ходим пак на същия плаж и ако си там да ми се обадиш Wink Ако е лошо времето ще прескочим до Варна да купим скутер на Гоги и може да се видим с момичетата от Варна.
Да не забравя. Искам да честитя утрешния рожден ден на Ронито. Миличка, извини ме, че е по-рано но утре няма да имам време, пък и не ти знам телефона във Франция. Ще ти пожелая много сбъднати мечти, късмет, любов и много здраве!
Сиана и ти бъди много обичана и здрава и все такава шантава по натура!
Арлина-дано всичко със сестричката ти и бебока да е наред. ще стискам многоооооо палци
Дидито-приеми и моите моите съболезнования за майчето ти   Hug

# 111
                                            Да ни е жива и здрава рожденичката!
Ронка,пожелавам ти всичко най-, най, най - красиво и вълнуващо в живота!
                           Голяяяма торта и сладък живот!
Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Дидито, съжалявам за загубата ви!Прегръщам те! Hug
Ети, весело изкарване!
Ние в събота заминаваме на нашето село, другата събота пък се връщаме, след което пътуваме за Рила, та ще ви изпусна края...ама ще наваксам. Днес отказах работата, цяла нощ не съм спала...т.е явно съм успяла да заспя по някое време, защото сънувах огромна змия. Беше кошмарно!Реших, че прибързвам, а и нямаше да можем да пътуваме, тъй като трябаваше да се грижа за документи, медицински, разни здравни книжки. Май по-скоро си търсех повод. Rolling Eyes
Арлина, кой е като вас...благородно ви завиждам, че успявате да се насладите на дет' се вика музика от извора, пък и екскурзиики си правите! Peace
Пожелавам ти скоро да се радваш на пухкаво племенниче и здрава сестричка! Hug
Пепи, добре ще й се отрази моренцето на Вярката, то на кого ли не му харесва, особено на децата!
Ние се чудиме на къде да скубнем в тия горещини.... та ще бягаме извън панелите в София.

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 08:32 от Nanny

# 112
РОНКА МИЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet newsm51
Желая ти цялото щастие на света, все така безкрайно любящ те съпруг и послешна малка Емка.
Много целувки от нас и може да ни изненадаш приятно като се върнете с едно гости на Черно море Grinning
Наде,идвайте пак,че тоя мой влюбчив син само Дая повтаря.На кого ли прилича това дете Mr. Green newsm78
И аз вече разбрах,че Жорката не преувеличава като се оплаква.Дим е голям дивак- сладурко.Взе ми акъла какви обиколки прави #Crazy
Аз тази седмица два пъти реших да работя съвестно и ходех в офиса още в 10 ,а то така стана,че всеки път някой от шефовете ме замъква да ядем на морето миди и ми замина работата Mr. Green Препоръчвам ви,който ходи към Каварна да отиде на с.Дълбока на мидената ферма. Peace
Дидка,съболезнования Hug

# 113
 newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada  party002  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu TadaЧестит рожден ден Рони!

Ние днес сме на два рожденни дни на наша приятелка става на 2 годинки9Взехме и ксилофон по ваша идея ,аз не знаех че така се казва) и на наша друга приятелка става на 30 годинки  Grinning

# 114
Дю верно ли го познаваааш,значи съм свършила работа на момичето,да пусна тук еее браво,дано си се оправят

Дидка  Flowers Rose Flowers Rose Confused Cry

# 115
Eee,aз уж писах,пък не съм го публикувала.  ooooh!

Диди   Flowers Rose Flowers Rose  Confused

Ронка    nbirthday  newsm67  Весел празник!

Ивка той човека е колорист.Умее да смесва боите  Wink радвам се че си се харесала.

Арлина мн кофти положението с твоята сестра.Бебето дано да е добре.А тя ще се възтанови след раждането ще видиш.

# 116
Благодаря момичета!
Дайте чашите да налеем студеното шампанско! Wink
Почерпете се за моя здраве!

# 117
  • Варна
Честит Рожден ден Мила ми приятелко! Бъди Жива и здрава и никога не се променяй Hug Hug Hug

# 118
ЧРД, мила Рони!!! Бъде все така усмихната и лъчезарна!!! Много радост и щастие ти желая!!!

# 119
Ронка  bdbaloni newsm67 много, много здраве, любов, късмет и усмивки на лицето ти.
Арлина - и аз като Нани, благородно ти завиждам за концертите и пътуванията. Стискам палци всичко да е наред със сестра и бебчето Praynig
Ивка, честита прическа!
Дидито -  Flowers Rose мойте съболезнования. Бъди силна!
Моят мъж снощи ме изненада /неприятно/, че другата седмица е единственият вариант да ходим на море. Бях бясна защото в петък кръщене ще правим и аз си бях подала молба за отпуск само за тогава. Освен това морето ще трябва да е само за 4-5 дни и ще стане много претоварено. Нямам никаква подготовка да тръгнем в неделя, а четвъртък като се върнем само ще спим в нас, защото кръщенето ще бъде в Соколския манастир и на сутринта ще трябва да тръгваме за там. Всичко ще бъде много набързо и няма да можем наистина да си починем.
Н както и да е .....дано поне ми одобрят молбата. Едва ли ще ми остане време да пиша, но като мине всичко ще разказвам как е било.
Ети, вие къде ще ходите на море, може да се засечем Wink
Приятен уикенд от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт