Наканих се да се разпиша за този месец в темата...
St.g., Честита ви втора рожбичка! Много да е здрава и да радва всички вкъщи!
ЧРД на Дю на петерици! Много любов и щастие! А снимките на Гери са сууупер, особено с коментарите под тях
!Ронка, честита ви годишнина от сватбата! Още много дълги години щастлив семеен живот!
Асе, как е със свеки вкъщи? Как се чувства сладката Мими?
Ронка, страхотни новини около вас! Дано да прекарате много весело на сватбата. И след някой-друг месец да си горда леля на сладко бебче!
Анет, върнахте ли се от Анталия? Каяк беше? Успя ли да си починеш?
Етка, за млякото не знам до кога се дава вечер. Предполагам, че няма проблем да се дава, докато детето иска!
При нас нищо ново! В офиса нещата са малко по-спокойни напоследък и имам време да свърша малко позанемарена канцеларска работа. Вяра приказва все повече, помни много, понякога се изумявам от нейни реплики! В чуденка сме дали да я заведем до морето за няклко дни...! Чакаме да излезе и класирането за яслата, дали ще я приемат от септември.
Иначе нямам търпение да тръгваме за Прага, макар че ще е за кратко - 3 дни.
Сега ставам. Днес получих колет от издатлска къща Бард - поръчах си няклко книги на любимия ми автор Стивън Кинг и нямам търпение да се захвана с четенето им.
Лека и спокойна вечер на всички!
/. Снимки ще кача по-късно.

покажи се,де 
Все едно че куче си отглеждам
Утре я изпращат на ядрено-магнитен резонанс и в зависимост от резултатите може да я оперират утре по спешност и да извадят бебето.Тя вчера влезе в 9 месец.
Направо незнам какво да правя,и как да я успокоявам вече.Дано бебчето да е добре.
Като гледам прогнозата за събота и неделя - облачно и дъжд - дано там ни подмине. Амери- ще ходим пак на същия плаж и ако си там да ми се обадиш