На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 125
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Щастлива съм да ви почерпя за годишнината от сватбата ни. Изминаха цели 3 години, а сякаш беше вчера. Пожелавам си да сме още дълги години щастливи и обичащи се! Наздраве!

# 91
  • София
Ронка, честито, пожелавам ти любовта ви никога да не си отиде  Hug
Ст.г. честито бебче,да ти е живо и здраво  Hug
Момичета хубав ден и целувки на малчовците  Hug

# 92
Ронка, честита годишнина! Пожелавам ви любовта ви никога да не угасва!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Ох, Нани много е трудно организацията за ясла, поне при мен е така. Нали мъжът постояно е в командировки. И сега още се чудя какво да правя  newsm78 Искам да ходя на работа, искам и да прекарвам повече време с мъника, съвесно ми е че не мога аз да го гледам като е болен. Абе постоянно се питам дали правя най-доброто за детето си.  Май не ти помогнах Sick Но ако започнеш там работа, ще можеш да го наглеждаш и ще си по - спокойна как е детенце и как се отнасят с него.
Ох, много работа пак се насъбра #2gunfireизчезвам

# 93
             Ронка, честита Ви годишнина и от нашето семейство!
Не спирайте да се изненадвате, да се обичате и да сте най-важни един за друг!
                                            Весел празник!

Thinking Rolling Eyes Thinking -  аз още мъдря. ooooh!

# 94
  • Варна
Честита Годишнина мила приятелко!!!Желая ви цялото щастие на земята.нека любовта ви никога да не свършва Hug Hug Hug

# 95
 Hug

Ронка честит празник и от мен!Дълги години Любов и разбирателство!

# 96
  • София
Рени, не си вдигаш телефона  Rolling Eyes
Сори за спам-а  Hug

# 97
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, милички! Hug

Ронка, честит ви празник, бъдете много щастливи и всичко, което си намислите, да се сбъдва!  bouquet

В понеделник, късно вечерта, се завърнахме от Варна. Беше кратко, но много хубаво Party  Видяхме се с Тиция, Алекс и таткото, Жоржито и Митето. Много готини мацки и сладки дечица. Децата си поиграха добре в един ресторант /как не ни изгониха, не знам Crazy/. Снимки ще кача по-късно.
А да ви кажа, в оправдание на Жоржито, Дим наистина е голям щурак ... не се умори да тича Crazy Heart Eyes

И така, сега се опитваме да влезем в ритъма на ежедневието.

# 98
Нан чакаме снимки,викам къде изчезна то имало оправдание  Heart Eyes

# 99
Момичета, благодаря за пожеланията. Много сте мили.
НАН, добре завърнала се!
Чакаме снимки. Хубаво е, че сте си направили срещичка. А Летинка и Марийчето са страхотни спор няма!!! И двете са ми много на сърце, и с голямо удоволствие и трепет ще чакам следващата ни среща(която май няма да е скоро Sad )
Ели, какво става при треб с твоя работодател?

Ние сме добре, нищо ново около нас. С нетърпение чакам да дойде 15 септември и да заминем за Българско. Лошото е, че ще е за малко, но няма да ставам алчна. Чудно ми е дали ще ми се връща пак тук? Май не....пустите му пари и още по-пустата ни и скапана държавица, която кара младите хора да бягат.
Махам се, че се ядосах....

# 100
Ронка,ще го съдим,на 1ви ходих да ми предявят досъдебното производство,демек да видя папката с документи,1 час я зяпах,то документи то чудо,заедно със на още едно момиче жалбите вътре...та човека март е изтеглил всички майчинства и не ги е платил а е имал възможност,както и  да е ,финансирали сме го,сега по документи от всякъде изискани от дознателя,той няма нищичко човечеца,добре че сме били ние да му помогнем,нищо няма на негово име,нищо не можем да му вземем,само ще го осъдим и ще чакаме...да се пенсионира и да му взимаме пенсията Mr. Green

ДЮ виж тоя шемет дали е от Смолян???http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320245.new#new

# 101
Eli, много тъпо с този ....вече и аз не знам как да го нарека. Но определено добре си е опекъл нещата и е помислил за всичко, а именно да няма нищо на негово име. Тка той ще има да дава, а вие ще има да взимате! Което означава, че може и никога да не получите паричките си! Гадно!

Прочетох темата за фотографа. На всяка крачка - измамник.

Аз пък следя една тема от доста отдавна и бих искала да я споделя с вас:
ето последния разказ, много ми хареса, и аз бих родила така, но с асистент, сама-не!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208777.180

# 102
Рони като гледам си навита,в подходяща страна,остава да действате  Wink

Аз не бих и посмяла Crazyквато съм бъзла

# 103
  • София
Момичета с нов цвят на косата съм  Flutter на Ренито фризьора ме направи (затова я издирвах из нета, а тя милата спяла  Hug )
Снимка, като се прибера в София.
Рени, много хубави станах кичурите, мерси  Hug
Ели, този е за убиване  #2gunfire
Ронка  Hug
Нан, добре дошла  Hug

# 104
Ивка, честита прическа.  Flutter Предполагам се чувстваш много добре след подобна промяна.
Чакаме снимки.

Общи условия

Активация на акаунт