Желая ти много здраве, късмет, любов и още много релаксиращи "Пуф - Пафчета" с любимия....

Ренито, що не ни почерпи с по едно парче домашен кекс? Така апетитно го описа "накъдрено, напудрено" и после сама си го изяде.

На всичко отгоре ми каза, да помоля личния да ми издаде тази седмица, че мъника ще е здрав след две
Няма да и мълча

Да не говорим че го водя в 10ч и го взимам в 16.
Вярно че и помагам на директорката да си плете кошниците,но все пак...

След това се гласим да ходим на море, но май вече се замислям дали да не е почивка на балкан, че с тези болести е срината имунната система на Бонбона и ме е страх на морето да не пипне пак някой вирус. Вече се чудя при кай доктор да ходя и какво да давам за подсилване на имунната система. Вие давате ли такива препарати и какви?

А ти няма ли да си там да ми спретнеш едно маникюрче, че днес се чудих къде да отида и за ноктите 
Идвай на отчет.
Аз ако се съглася трябва да съм там в 7ч., т.е. друг да води Дани, въобще ще трябва да успеем да организираме много добре нещата, особено в началото, когато най-вероятно ще седи само до обяд. Знам също, че като тръгне на детска няма да му се разминат и болестите, а аз няма да мога всеки път да си взимам болничен. Уф! Дайте ми съвет, знам че е въпрос на личен избор, но още съм в голяма чуденка...
Данката няма да ме вижда, понеже ще е в ясленска група, а аз не. То от една страна е хубаво и за двамата- всеки да си знае функциите.