На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 119
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
                                             Честит Празник, Дю!
Желая ти много здраве, късмет, любов и още много релаксиращи "Пуф - Пафчета" с любимия....
Party

Ренито, що не ни почерпи с по едно парче домашен кекс? Така апетитно го описа "накъдрено, напудрено" и после сама си го изяде. Crossing Arms Hug

# 76
Дю, много хубави снимки видях. Гери е голяма сладурка, а ти ми се струваш променена. Косата ти е пораснала, така ми харесваш повече. Wink

Нани, и аз т'ва викам, Рени тука ни пусна мухата за къдравия й кекс и не почерпи. То аз съм на диета де, ама поне окото да си изплакна. Simple Smile

Калин е командировка и ние трите кокони сме си сами.

Съботно-неделно бяхме на село, май ни стана навик. Село казвам на къщата където живяхме преди... Там е толкова  спокойно, двор голям, куче тича, дете беснее. Ние на терасата се "мъчим" с барбекю...мммм...чудно. Много е красиво там, искам и аз къща с дворче, но нямааа. Обмисляме варианта да купим на Ема една пързалка и люлка за там, да има с какво да играе.

Днес Ема се изпусна малко в гащите, сложих я на гърнето да се доизпишка и й казах, че ще си ходи с мокрите гащички щом не казва. А тя се изпишка, събу си мокрите гащи, стана изтри си дупето с мокра кърпа и си обу чисти гащички. Joy
Понякога като се заиграе много и забравя да ми каже, та ако и аз не я подсетя резултата е малко опускане.

Отивам да правя супа, че Ема ми вика..."мамо, бебе ам тупа"
Аз- Ема искаш ли зеле
Тя-не мамооо, ам тупааа

# 77
Цитат
Ренито, що не ни почерпи с по едно парче домашен кекс? Така апетитно го описа "накъдрено, напудрено" и после сама си го изяде. Crossing Arms Hug
Ха-ха  Joy  Joy Не се сетих да го снимам.

Дю честит празник!

# 78
Дю, Честит рожден ден!
Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

Рени, аз предлагам, понеже сме много на клона, за чакане на кексче тази вечер да метнеш един и да ни почерпиш  Crazy
Днес вдигнах яслата на крак. Ами писна ми за 3 дни отсъствия да вадя бележки от личния. По наредба детето трябва да отсъства 10 календарни дни. Та онзи ден се обаждам на едната госпожа, че ще ходим на почивка и онази да се застрахова пак ми "напомня" за прословутите бележки. Обяснявам и, че в неделя късно вечерта ще се приберем и, че няма как да извадя документа за понеделник и че Венци само 5 дни няма на е на ясла и  не и трябва такова нещо, а тя НЕ та НЕ - иска си го.  Crossing Arms На всичко отгоре ми каза, да помоля личния да ми издаде тази седмица, че мъника ще е здрав след две  Shocked Че кой уважаващ себе си доктор ще сложи подписа над този фарс. Та стигнах до шефките им в Общината да питам какво е това чудо. В следствие на моето питане завеждащата на нашата ясла е правила разследване кой, какво и защо. Демек  е притеснявала лелките защо съм се ровила и съм я прескачала вместо нея да питам. Та утре ще и се натреса да я питам коя е тя, да определя на 2-3 дни отсъствия да се вади всеки път бележка при условие, че има Наредба 6. #Cussing out Няма да и мълча  Naughty

# 79
Малее Ети,какви са тия глупости бе.Тези жени Вашите изглежда скучаят.Щом се заяждат за тия неща.  ooooh!
То и аз уж трябваше да нося.В началото ми казаха да нося бележка от педката или аз а я пиша по семейни причини.За да се знае детето защо е отсъствало.И в началото си исках като боледувахме.След 2м вече го водех когато си искам,без да си правя труда за бележки.Наскоро не го бях водила 25дни и никой не ме пита имам ли бележка и болно ли е било и що.Аз не се сетих да взема.Сега вече забравих дните.В момента Гали ходи 2-3 дни в седмицата,т.е. когато аз реша.Никой копче не ми е казал.  Thinking Да не говорим че го водя в 10ч и го взимам в 16.  Wink  Вярно че и помагам на директорката да си плете кошниците,но все пак...
И аз веднъж да похваля яслата  Mr. Green

# 80
Рени кви кошници плетеш бе душа?

И аз искам така когато реша да я водя някъде ама татито не дава,да съм я гледала,ми ще я гледам Rolling Eyes

# 81
eli ами правя едни инициативи,трябва да се съберат парички за дограма,че сегашната не става...
Нашият тати пък иска да съм го водила.На мен ми се свиди и искам сега докато съм в отпуск поне да си го гледам,но той казва че е по-добре сред дечицата.Да си играят и мн добре си хапва там и то готвено.Вкъщи знае че има домати,салам и маслини и отказва манджите.И затова го пращам от време на време.Днес ще ходим на плаж обаче.

Хайде до после...

# 82
 Hug
Привет от нас! Ние пак се загубихме де, но не заради почивки #2gunfire
Лъчко пак се разболя и този път лежахме в болницата цяла седмица, след това на работа бях зарината.... и така чак сега остана време да пиша.
Сега чакам с нетърпение кръщенето 15.08. надявам се да сме здрави  Praynig След това се гласим да ходим на море, но май вече се замислям дали да не е почивка на балкан, че с тези болести е срината имунната система на Бонбона и ме е страх на морето да не пипне пак някой вирус. Вече се чудя при кай доктор да ходя и какво да давам за подсилване на имунната система. Вие давате ли такива препарати и какви?
Но стига вече с нашите проблеми....
Честит рожден ден на Дю /на патерици/!  bouquet
Честито бебче на Ст.г, да расте живо и здраво и да радва цялото семейство!

Отивам да ви чета по подробно Crazy

# 83
Здравейте момичета,
Ivka76 съм  bowuu
Рени, твоята фризьорка добра ли е на кичури? Ако е добра ме запиши за сряда или четвъртък, по обяд или късен обяд ми е най-удобно  Peace А ти няма ли да си там да ми спретнеш едно маникюрче, че днес се чудих къде да отида и за ноктите  newsm78
Спирам засега, че няма време, по-късно ще ви навестя пак  Hug

# 84
  • София
Здравейте,да се запиша и аз в новата темичка-НАН- newsm51
Прочетох ви,после ще пиша.

# 85
Хей Диди, липсваш! Hug Идвай на отчет.

Деси, когато Ема ми боледуваше много за подсилване на имунитета й давах мед с пчелно млечице. Много съм доволна, купувах го от аптеки Лечител май бяха. Не съм много сигурна за името, но там продават само неща на билкова основа. Също може да пробваш с пчелен прашец. Успех и болестите да останат зад гърба ви, че се измъчихте и ти и детенце. Hug

Искам и аз да мога да пусна Ема на ясла. Детето ми има нужда да общува с деца, а аз немога да й го подсигуря. Парка не е близо до нас, сутрин немога да се оправя, седобед докато се наспи и то деня минал. Confused Трябва да ставам по-рано ида си разпределям задачките. Иначе я извеждам в квартла, но няма площадка и дечица.

Хубав ден на всички.  bouquet

# 86
Ивка пиши си тела на ЛС,за да ти звънна да се уговорим.
И какво значи късен обяд-следобяд ли  Thinking

# 87
 Ехо, как сме днес в тази жега?

Днес ходих до детската градина, където може би ще започна работа. Та, говорих с директорката, каза ми как стоят нещата и сега съм доста объркана. До ден-два трябва да взема решение и да й се обадя. Имат само една яслена група, та се чудя няма ли да има много малки дечица, на по годинка. newsm78 Аз ако се съглася трябва да съм там в 7ч., т.е. друг да води Дани, въобще ще трябва да успеем да организираме много добре нещата, особено в началото, когато най-вероятно ще седи само до обяд. Знам също, че като тръгне на детска няма да му се разминат и болестите, а аз няма да мога всеки път да си взимам болничен. Уф! Дайте ми съвет, знам че е въпрос на личен избор, но още съм в голяма чуденка... Thinking Данката няма да ме вижда, понеже ще е в ясленска група, а аз не. То от една страна е хубаво и за двамата- всеки да си знае функциите. Laughing Има вариант да си остана да го гледам до 3 години, мъжо лично така ме съветва, не ме спира обаче и да започна работа.

Ренито, ти сега Гали в смесена група ли го даваш?
Тук не виждам работеща градина наоколо, кипят здраво ремонти, сменят се дограми.

Ети, да пишеш какво става с директорката.

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 17:31 от Nanny

# 88
Ух,Нани и твоята не е лесна.И аз сега това умувам-да се връщам или не там,където си пуснах отпуската Thinking
Не е в смесена група,понеже ясленската е само 1. Сега карат по цял ден лелките за да си вземат отпуките.Иначе имаше списък преди лятото колко дечица ще ходят на ясла през летният сезон и решиха да си работят.

# 89
  • Варна
Честит Рожден Ден на Дю!!!Мила ,бъди жива, здрава и много щастлива и обичана Hug Hug Hug

Ст.г,Честита втора дъщеричка  bouquet Да ви е жива и здрава! Ех,още едно юлче Heart Eyes

newsm07

Скапана съм Tired,не съм ви чела....ако Димитър не ме умори скоро,значи дълго ще живея....

Общи условия

Активация на акаунт