На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 110
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
 Simple SmileБу е с късата черна коса още в началото на клипа тръгва с гръб напред и се обръща....

# 61
Здравейте майчета. Честито на всички празнуващи   bouquet
Отдавна не съм писала, но вече имам за какво да се похваля  Simple Smile. На 22.07 нашето семейство се увеличи с една малка госпожица Василена, роди се 2,950кг. 50см. Сега си се гледаме в къщи Цвети много и се радва постоянно иска да я пипа така че трябва да съм нащрек и почти нямам време да ви чета но ще наваксам тези дни пропуснатото. Тук има малко снимки от изписването и на бебето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269695&pid=6730708&lp=30

# 62
Здравейте майчета. Честито на всички празнуващи   bouquet
Отдавна не съм писала, но вече имам за какво да се похваля  Simple Smile. На 22.07 нашето семейство се увеличи с една малка госпожица Василена, роди се 2,950кг. 50см. Сега си се гледаме в къщи Цвети много и се радва постоянно иска да я пипа така че трябва да съм нащрек и почти нямам време да ви чета но ще наваксам тези дни пропуснатото. Тук има малко снимки от изписването и на бебето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269695&pid=6730708&lp=30
Тъкмо за теб си мислех и дори търсих дали случайно не си писала в други форуми.Страшно много се радвам за вас да ви е жива и здрава малката принцеса.

за теб мила

пиши по-честичко  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 63
Честито бебче ,да ви е живо и здраво!

# 64
st.g , страхотна новина!
Да ти е жива и здрава малката Василена!
Много да ви радва, слушка и само хубави мигове да ви предстоят заедно!

# 65
  • През девет земи в десета
St.g..браво,страхотна новина,много се радвам за вас,да ти е жива и здрава малката госпожица,много,много хубави моменти ви пожелавам smile3522  bouquet

Ние май все пак ще успеем да тръгнем утре за морето,че тука вече се побърквам с това гърмене на Цвети,вчера заря някаква уцелихме,бяхме на разходка,такива писъци бяха.Пожелавам хубав и приятен месец на всички,на тези които заминават на почивка,приятно изкарване!!!!

# 66
СТРАХОТНО! Нямам думи! Нежност, невинност и огромно желание за трето бебе  Crazy

st.g , страхотна новина!
Да ти е жива и здрава малката Василена!
Успя да си направих още едно юлче  Wink

За гордата мама st.g:

При нас нищо ново. Гласим се за предстоящата почивка. Аз няколко дни бях с леки болки в областта на бъбреците, но вчера вече получих 12 часова криза  ooooh! Ох, кога ще спре това. Гоги, като го родих имах само 3-4 кризи, а след Венцито вече 10  Sad Дано се поуталожат нещата вече  Praynig Много боли..... Раждането нищо не е спрямо тази болка #Cussing out
Пиги-дано да успеете да тръгнете към морето  Praynig Защо не я заведеш на някоя баба да и лее коршум. По принцип не вярвах на тия работи, но преди време ви бях споменала за проблем с комшийката. Тя така беше изплашила Гоги, че ще го обезобрази с киселина, че се будеше през ноща плачещ и не познаваше никой - говореше несмисленни неща. Свекървата го заведе при една баба, и за 20 мин. детето ми се оправи. Simple Smile
Иска- как е на твоята почивка? Как са мъжлетата ти?

# 67
Eti хайде,ти си готова.Действайте  Heart Eyes
Да ти се похваля,мъжо ми купи форма за кекс на Факелман и днес опекох кекс.Успешен  Mr. Green Наду се ,стана мн хубав.От тези с дупките посредата.Георги го изкара от формата и изглеждаше мн добре,бухнал,накъдрен...Пу-пу.  Whistling

Честита мома на Ст.г. !    bouquet Много здраве и успешно кърмене от мен!  Wink

# 68
Мила st.g., честита рожба Василена!!! Много щастие и незабравими моменти заедно!!!   bouquet

# 69
Дю  имахме 2 дена гости от Смолян,еее не иска и на роднините да издаде за мехлема,дядото от Михалково е починал,само каза съставките някои от тях и намекна как почва да се прави, но натам не казва никой,40 дена да седи на тъмно зехтин вътре със кантарион...после се слагало да седи бял равнец,после лой прясна от овен,и други билки...също и восък,но кое в каква последователност незнам..и този мехлем дядото от Михалково на никой не го е казал освен на роднините,та така,Викам ще не ни донесе,тя не се сетила и вика елате да си вземете де,хем ще се разходите,та ако идваме  таз година Wink  ще се обадя Grinning

Отивам да видя дали ще ми приемат  молба за детски без доходи,0 лв съм писала  ooooh!

Ааайде  Whistling

# 70
Ст.Г, честита радост!  bouquet Жива и здрава да е Василена, много да се обичат с как си. Hug

Дю, Честит Рожден Ден. Желая ти много здраве, семейно щастие и сбъдване на всичките ти мечти!  bouquet

# 71
Дю  честит рожден ден!

Спотайваш се и не черпиш а,да си жива и здрава и много семейно щастие ти желаем,също и много покорени върхове  и сбъднати мечти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 72
Благодаря ви,  Hug
Ели, сега смогвам да се добера и ще почерпя:

Снощи се прибрахме за малко, утре пак заминаваме. Последна седмица от отпуската ми е, така че от другата ще се появявам по-често.
Ели, непременно да се обадиш като дойдете и ако си взимаш от този мехлем да ме имаш предвид и мен, че аз също не успях да намеря.

Хайде, до скоро и слънчеви и усмихнати дни ви пожелавам.

# 73
Стархотна диня  Party

Дю ,този мехлем го знаят само тази рода,незнам какъв друг правят може и да е същия де,но така, не дават рецептата...нищо че някой го е патентовал-Витасин- нищо общо нямат,ще ти взема като ходим...кога ли ще се решим то все се каним!

# 74
Успях до като спи Гергана да си свърша всичката работа и да кача малко снимки:
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/2?authkey=DeW8TvlIeo4 - РД на Гергана
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/rWgjTE?authkey=J-TA5I3VR10 - пак нейни
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/mpTgZJ - тук вече ме има и мен

Общи условия

Активация на акаунт