На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 108
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Черпя ви с тортичка по случай Р. Д. -то на нашето тати.

http://media.snimka.bg/0202/006658931-big.jpg

Лека нооощ! Heart Eyes

# 16
  • Варна
Честит Рожден Ден на Ева и Зоя!Да са здрави и много послушни Hug

Пингвина,Честита ти племенничка.  bouquet  bouquet  bouquet

Татко е още в реанимация Cry.дано бързо да излезе от там Praynig Praynig Praynig
Нанче,за картата не мога да ти помогна Hug.Пращам ти телефона си на Лични Heart Eyes
Тиция,аз за градина не смея и да мисля.Яслата ми е на дневен ред,дано да стане септември Praynig
Ели,мерси за помощта  bouquetкато го доизкусуря ще го покажа Wink

Абе мацки,Димитър да ви прилича на момиче Shocked Shocked Shocked??? Все по-често ме питат дали не е момиче Confused аз ли нещо не съм добре....

Честит Рожден ден на Тати Кредор!Нека и занапред да бъде любящ съпруг и баща Hug Hug Hug

# 17
  • София
Здравейте  Wink!

Аз пак от сума време не съм писала.
Честит рожден ден на всички дечица, на които пропуснах да честитя. Да са живи и здрави за радост на мама и тати, да са весели, щастливи и умни деца!
Честито и всички други празнували - рождени дни на татковци и мами, годишнини, бебета - само поводи за радост да има  Wink!

Благодаря с голямо закъснение за честитките за нашто РД  Hug. С Яна най-старателно си разгледахме всички картички, меченца и балончета, които ни изпратихте  Hug, тя много ги хареса. Рени, твоят аватар й е от любимите - "каката, дето пави нюш-нюш" (тя нали все още се затруднява с л-тата, понякога ги замества с н-та).

Ние бяхме малко болни, а и още не сме се оправили съвсем. Първо изкарахме оня вирус с високата температура и разстройство, а сега кашляме малко - и Яна, и аз. Гледах да ограничиме лекарствата и горе-долу не е пила нещо силно.

Иначе рождения ден изкарахме приятно, имахме купон в детско клубче и мина добре, дано да се намотая да покажа снимки. Яна получава подаръци и духа свещички няколко дена подред, защото малко ги разтеглихме във времето празненствата и много й хареса, после ровеше из чантите на хората за нов "подалак"  Simple Smile.

Все още продължава да цока упорито, все едно е нямало почти 5-месечна пауза - сутрин на събуждане, наобед и вечер на заспиване. Аз мислех, че само ме позва за залъгалка, но май вярно релактирах, защото една сутрин, докато си цокаше от едната страна, от другата ми се навлажни тениската  Shocked. Доскоро викаше "Яна иска да цока само една минутаааа", но вчера вече искаше "Само дъве минути", а после се поправи и искаше тли минути  Joy.

А иначе не ще да се научи как се брои. Така брои: 1, 2, 5, 6, 8, 5 - това 3, 4, 7, 9 не са й интересни. А знае доста песнички и стихотворения наизуст, що не ще да брои не знам, сигурно ще бъде творческа личност  Laughing. Вчера си измисли даже стихче - вместо "Бабо Мравке, где така? Тичам, Щурчо, за храна", казва "Ежко, де така? Тичам, зайко, за вода", защото разглеждахме книжка за един таралеж, който носи вода на зайчето с една чаша.

Иначе си е все същото раче, вечната опозиция - все да е друго от това, което й казваш. Ако я питам това ли искаш или друго, тя ще отговори нещо трето. Веднъж й викам, че тази рокля е на точки, а тя вика "Не е на точки" и обаче понеже тя си е на точки, добавя "На други точки е" - да е на нейните точки, не на мойте  Joy.

Четох миналата тема, но сега не се сещам какво обсъждахте. Само за Цветето на Пиги да кажа. Детенцето наистина е много стресирано  Cry. Ние им бяхме на гости по-миналата седмица, а то, милото, се залепило за Деси и не иска да я пусне, току се сети и сочи "Там гъми". Едвам се разсея и се пусна за 1-2 минути, за да потича с Яна. Онзи ден като имаше гръмотевици, си мислех как ли се е стреснало пак и явно така си е било. Деси, дано бързо да го преодолее  Hug Hug Hug.

Спирам засега, пак ще се включа, този път по-скоро, надявам се.

# 18
Браво на Янчето как говори само...Ние не гоорим и 1/3 толкова  Thinking

Жоржи защото си има къдрички и затова бе мила.Иначе те малките дечица всичките са едни нежни,лесно могат да се объркат.

Честито племенниче на Пингвина!

Нани мн хубава торта.Ти ли я майстори?

# 19
  • somewhere over the rainbow
Бета, Дая брои 1, 2, 3, 5, 8. Забелязала съм, че повечето деца слагат 5 и 8, не си обяснявам защо newsm78  Явно им звучат благозвучно.

И тя е все в опозиция - питам я: "Искаш ли да ходим при децата на яслите?", тя: "Не татааа" /не при децата/. Викам: "Ми добре тогава, няма да ходим при децата", тя почва да се  тръшка  и да вика "Татааааа" Crazy
Няма угодия Crossing Arms

# 20
Честито на всички рожденици които пропуснах. Много здраве и весели игри.
Нани, честита ви годишнина, много, много семейно щастие!
Честито и на Жоро. Да ти е жив и здрав и много да те глези!
Пингвина, честита ви бебка. Много красиво име.

Нан, мерси за темата.

Бета, радвам се, че ни навести!

Джорджи, ти пък к'во се вайкаш за Дим. Ема от самото й раждане до ден днешен все за момче я мислят. Тук само един път ми се случи да ми кажат, че е хубаво момче, но аз веднага поправям, че е момиче. Ми няма си косичка, какво да я правя?

# 21
Ох ние от 1 седмица не можем да се оправим,първо татито го държа 4 дни разстройство,гладен,дриска и крещи ,сърдит  абе ужас ,после хвана Юлия и от петък не мога да я оправя,вече 4ти ден,днес за капак 5-6 рядки изхождания като вода чак,жълто патешко,ужас,мрънка реве,не яде,нищо не помага,гаден вирус!И се изпокарахме първо със свеки,после със Татито,!Абе кошмар!

Аз готвя тя няма си работа да я гледа ами взела ютията да и глади една рокля, дето я мъкна в чаната  за резервна,и Юлия се опари на ютията,скандали разправии,тя излезна, с татито почнахме за разстройството и най- вече за това че не си гледам детето и не съм можела едно дете да гледам,от 1 месец не е на кухня било слабо,не  ядяло моите манджи щото аз не съм и готвела даже,уморих детето,да съм си ходила ей такива!Ужас!

И за глобалното затопляне съм виновна! Cry Cry

И тоя вирус няма да минава, ами Confused
Незнам ако недай боже нещо по сериозно заболее,ще се изпотрепем,едно разстройство и се изпокарахме Sad

# 22
Ние се завърнахме от София,с новата кола и нови концертни вълнения. Mr. Green
Първо:благодарим на всички за пожеланията. Hug Hug
Да се почерпите:

Вчера кръстихме Зоя,след това в едно заведение се почерпихме за по случай двата случая. Mr. Green Mr. Green
Всичко мина добре,Зоя се представи достойно,плака само,когато я топиха в казана.
Сега съм се заела да качвам снимки от събитието,но става многооооо бавно.Като ги кача всички ще пратя линк.

Пингвина:каква страхотна новина! HugДа ви е жива и здрава мадамата със стархотното име! Heart EyesМоят термин беше на 25.07 Peace
Аз се надявам другия месец също да стана леля.Термина на сестра ми е началото на септември,но май ще се наложи секцио през август.

Ети:ние заминаваме в петък за Истанбул,на 06.08 мама има РД,на 07 се надявам вече да сме си у дома,ако минавате оттук обади се да се видим,ще ти пратя тел си на лични.

Ели: Hug HugОздравявайте бързо.Всички сте изнервени сега,най-лошо е когато децата са болни. Hug Hug

Бета:опасна е тази Яна.Ние само до 2 броим. Wink

jorji: Praynig Praynig Praynig

ЧРД и на татко Кредор/на патерици/

Асе:и аз съвет не мога да ти дам.И мен ме притеснява много дали Зоя ще се адаптира,когато я дам на ясла.Дано само не се стигне до там да изберете варианта със свеки.
Ще пиша после пак.

# 23
Здравейте на всички!  Hug
Честито на слънчицата, които пропуснах да поздравя за рождените им дни. Бъдете весели, послушни и здрави!
Честито и на Тати Кредор! Здраве и късмет в живота му желая!
Арлина, честито ти християнче! Много късмет и Господ да бъде винаги с нея във всяко едно начинание!
Пингвина,Честита ти племенничка!
Аз да се похваля  Crazy Венци вчера се научи да кара колело. Толкова е сладък. Като всяко раче, почна първо назаден  hahaha

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 23:09 от eti_31

# 24
Здравейте юлки, юлчета и готини мамета.

Честито на всички празнували тези дни. Бъдете най-сладките, най-щурите и весели деца. Много здраве, радост и весели игри за радост на мама и тати.   bouquet

Честито и на тати Кредор. Жив и здрав и да слушка мама Нани.  Wink

Пингвина честита ви малка госпожица, много здрава и послушна  Hug

Арлина честито ти християнче - Нека господ да е винаги с нея. А за придобивката със здраве и безаварийно каране.   bouquet

Бета страхотна е Яна. И Криси говори толкова много, но и той отказва да брои - брои само 1,2, 5, 10  Flutter

Ели бързо оздравявайте че като има болни е най-тежко.  Hug Силно гуш за теб и сладката Юл.

# 25
Eli не плачи,ние също сме така.Като започнем да се караме до големи крайности стигаме.После се сърдим и ни минава.
Но аз съм твърда и си държа на моето и това е.Ако ще и война да има  Crossing Arms Така че не се давай  Peace

Честито християнче на Арлина!   

# 26
Честит рожден ден на всички рожденици, които пропуснахме!!!

Честито и на всички, които са имали поводи за празнуване!

Аз съм в отпуска, но гледам от време на време да ви следя, че ми липсвате.  Hug

# 27
Ама то имало нова тема Shocked

Честит Рожден Ден на всички които пропуснах!Да са живи и здрави най-вече, а усмивките да не слизат от личицата им!
Честито ти християнче, Арлинка!  bouquet
Пингвина, да е жива и здрава малката Богдана!

Аз съм със свеки в къщи dancing Wink
За сега така ще я караме, пък по подир ще видим, каква гениална идея ще ни хрумне Whistling

Тази сутрин й е първата с баба й и пак ревеше и не искаше да ме пуска на работа.Неспасяем случай е Мимозата Tired

За броенето и Мария брои "ено, де, ти, пет, едем, осем, деет", а най-обича да брои само от 1 до 5 по следния начин "ено, пет"(по кратката процедура) Mr. Green

Пингвина, и аз се замислям за трето, ама още не съм стигнала до второто дори  Laughing

# 28
Мамита, мерси за поздравчетата! Hug
Специално извиках рожденика да си погледне пожеланията! Simple Smile
Ренито, да не повярва човек, ама аз измайсторих тортата...аз едно мислех, то друго стана, ама край.
Ели, какво става с вас? Сдобрихте ли се с мъжо? Rolling Eyes

Дани днес ме изкара извън нерви. Топля аз супата за обяд, той обаче не иска супа, иска "бонче'. Crossing Arms Обяснавам, че преди обяд не може бонче, че то е за десерт, след като си изяде супата. НЕ! Рев, тръшкане, крещене, целия трепереше, почервеня, позволи си да ме ритне. ooooh! После си изсипа едни рибки от една игра на земята пред него и ми вика: "ДАй!" Shocked И не чува какво му говоря, повтаря си едно и също и ни приема, ни предава. Ама нали ми е шубе, накрая го гушнах и му казах, че ако не яде, няма да порасне, че ще си остане малък и няма да има сили да духа свещичките на следващия Р.Д. , след което ми каза: "Дани ика супа". ЕЕЕ, голям зор беше! Всичко това нямаше да се случи ако му бях дала едно бонбонче, ама ще ми се качи на главата! Аааамаха! Crossing Arms

Иначе и той се мъчи да брои, обикновено ги докарва до 5 под ред, но без 2 - що ли я пропуска newsm78
За сега е научил едно единствено стихче:" Здрасти, здрасти, здрасти, дай пари за пасти, ако не дадеш, бой ще изядеш!", после сменяме ръцете и пак се почва здрасти, здрасти... Crazy

Арлина
, честито ви християнче!  Hug
Пингвина, честито ти племенниче! Hug

# 29
С мъжо бързо се сдобряваме Peace

Момичета дайте по едно мнение в тази тема! Praynighttp://news.plovdiv24.bg/53083.html Аз пратих дълга новина, но тук не са споменали името му,поне да има мнения! ConfusedМисля да я принтирам и да я използвам в съда newsm78  Моя работа е туй Crazyнещо последно време се чатнах и им пращам новини Crazy

Общи условия

Активация на акаунт