На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 123
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Честито на днешните дечица които порастват. Специални поздрави за Ясмин. Hug Майра,   bouquet
Арлина, честито христианче. Да ви е жива и здрава и Господ да е с нея.
Ели, бързо да оздравява маката кукла.

Момичета, днес съм много щастлива.
Ема ще става Кака, аз леля, брат ми ще се жени и чакат едно малко мишле. newsm44
Събитието ще е на 20-ти септември. Ема ще е малка булка, тук има страхотни тоалети, ще е най-красивата малка булка!
 4470Много се вълнувам, ще си ходим на Бг. по-рано отколкото предполагахме. Очакват ни хубави емоций. Сега пак влизам в ритъм с диетата, че имам по-малко от 2 месеца да вляза във форма. newsm56

# 31
Аз съм със свеки в къщи dancing
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Нямам време да ви чета, но утре ще наваксам. Wink Отиваме на РД. Целувки от нас   love001

# 32
  • Варна
Влизам само на бързо да кажа, че и ние се завърнахме от концерта на Лени! Отрепахме се от пътуване, но пък си заслужаваше - Лени е страхотен! Hug Hug Hug
Утре пак пътуваме за София - аз и децата заминаваме за Анталия, а баща им на работа Embarassed
Като се върнем ще разказвам!

# 33
ЧРД на Пламена на Миростанка. Много здраве и весели игри!

Къде сте всики, никой не пише?!

# 34

Да почерпя за здравето на Пламена!
Нашето пътуване до морето се отложи и сега сме си в къщи. Сутринта почерпихме приятелчетата ни , с които излизаме на разходка, а довечера ще почерпим роднините.
Днес Пламена казва ,че има Ден Ден и че става на дуе годинки. Много е смешна като се опита да покаже , че е на  Peace години и накрая показва и петте пръстчета.
Иначе вече махнахме изцяло дневния памперс, а вечер като гледам памперса е чишкала 1-2 пъти и сутрин като стане и пълни наполувина кукуто с чишко.
Махнахме и шишетата. Сега пие от сламка, от чаша или от чашка с накрайник - за през нощта.
Почти успява да се храни сама, но после такова миене пада, че за сега предпочитам да й давам основното аз, а тя да си боцка салата.

Остана бибата , но не искам да я травмирам с премахването на толкова много неща.
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала. Да са живи и здрави и много безгрижни.

# 35
Привет момичета!
Първо да честитя хубавата новина за бебчо на Ронито. Стискам палци всичко да е наред и ти да си най-щастливата леля. Hug И щом ще прескачате до БГ да не ме забравиш. Crazy Обещала си ми едно гости Hug
Честито на Пламена! Да е жива, здрава и много весели и безгрижни игри!
mirostanka - и Венци е така. Дори смятам да се опитам да махна нощния памперс след почивката, защото вече седмица ме буди около 2 часа сутринта и ми казва, че му се пиша и после пак продължава да спи. Възможно ли е да се усеща на тази възраст?  newsm78
Аз пък имам един въпрос: До кога се дава мляко вечер? Венци не иска да яде нищо освен МАКО Tired Вземам го от ясла в 18 часа и след това хапва нещо мъничко/ кроасан, вафла, солети.../ и след това не иска да вечеря и направо в 21 часа е млякото.

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 22:37 от eti_31

# 36
  • София
Здравейте мами,
Ети и Цеце след обядното хранене почти не яде друго, чак вечерта мляко.
Момичета, кой беше от Бургас, Рени ли? Другата седмица съм в командировка там, исках да питам за добър фризьорски салон, че трябва да си сложа малко кичурчета.
Нали знаете, че Цецето през лятото е на село при баба, но тази седмица си е тук и сме много щастливи. Но се убеждавам, че на село му е по-добре, що се касае за игра. Толкова ни е ограничено мястото за игра тук в Младост  Rolling Eyes Но пък Цеце е много доволен, че е с мама и тати, а ние сме на седмото небе:)
Ами това е засега, много работа имаме, че колегите са в отпуска и не можем главите да си вдигнем от работа.
 Hug Лек ден  Hug

# 37
  • Варна
Здравейте Hug

Честит Рожден ден на Пламена!Да расте здрава и добричка!

Честито Християнче на Арлина  bouquet
Ронка,честито бебче Hug.дано да е лека бремеността Praynig
Ети,Димитър отдавна не пие мляко вечер,но сам си го отказа. щом детенце се иска не виждам защо да не даваш.харесва си млякото момчето Simple Smile
Анет,Приятна почивка  Peace
Нанни Hug

Димитър е при баба си вече втори ден.Живот и здраве в неделя ще си го вземем.вече пиша само на гърне или в тоалетната.или пак ако сме навън,припикаваме някой тревички.пропуск и напикани гащи няма bowuu.С акането обаче имаме проблем,не казва Naughty,е то и пишито не казва де,но се стиска докато не го изпишкам.
Татко го преместиха от Реанимация в Интензивно.По-добре е,Слава на Бога. Praynig Praynig Praynig

Вчера чаках почти 4 часа,за да вляза да видя иконата от Троянския манастир на Св.Богородица-Труеручица.взязох де,помолих се за всички тук,за всички бездетни майчици,да ги дари с рожби и така... Чувствам се много добре.Докоснтах 4 икони до нея,те веднага се освещават.и с един памук докосваш иконата и той става чудотворен Peace

И така,това е от нас Hug

# 38
Тиция ще ми дадеш ли координати на твоята позната адвокатка в Пловдив,утре ме викат да разгледам материалите по дознанието,било приключило,и така и така ще ходя да  се консултирам с адвокат,какво да правя той ли трябва да пуска  за дело или аз сама,и какво да правя с трудовата си книжка фда си взимам ли документите от фирмата незнам,фактически вече не съм в майчинство,а до края на август пък ще трябва да подавам за детски,ще търся и служебна бележка...а за догодина незнам от къде ще им предтсавя служебна бележка като няма да работя  ooooh! Cry

# 39
Здравейте момичета. Hug

Ети, според мен е съвсем нормално да се усещат децата за пишкането, както през деня така и през нощта. Както вече казах, за 2 дни махнахме памперса, от тогава Ема няма пропуск вече около 10 дни. Онзи ден й махнах и нощния памперс, в 6 ч. сутринта ме събуди  и вика "мамо, бебе пиш", каза го в просъница, но вече се беше напишкала. Снощи й сложих памперс, а в 4 ч. ме събуди, че бебе има пиш, изпишка се и спа до 9:30. Преди да ми каже, че й се пишка ме викаше без да казва какво иска, пък аз само й казвах да ляга и да заспива, а то му се пишкало на детето. ooooh!, ама кой да се сети Та от цялата тирада която написах, имах предвид, че вече са достатъчно големи, за да усещат, така, че махай нощния памперс. Peace

джорджи, радвам се, че татко ти е по-добре. Всичко ще е наред, просто му трябва малко повече време да се възстанови! Hug

Ели, успех. Бори се до край и ще спечелиш! Peace

Ние сме добре, Ема усилено тренира танци, за да е подготвена за сватбата на вуйчо си. Joy Голяма скица е. Знае, че ще е малка булка, и че ще е облечена като принцеса. Flutter
Аз също влизам във форма, боря последните кила, които се оказват най-трудни, но не се отказвам. Твърдо съм решена да успея и да съм красива, а не само млада. Joy

Една снимка от рд на ема, да не ни забравите.

Хайде отиваме да обядваме.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 13:37 от Ронка

# 40
  • София
Много слаба активност тия дни в темата, разбягали сте се нещо.

Ние оздравяхме, вчера спрях да й давам вече ампулите вит. С, че нещо се пристрасти към тях, само ме врънка да й дам "от малките сиропчета", както им вика  Simple Smile. Забравих да ви се похваля, че Яна вече не се обрива от нищо, макар че яде и шоколад, и други неща, от които преди имаше алергия. Аз поне си го обяснявам с възобновеното цокане, защото обривите намаляха и накрая изчезнаха, след като започнах да й давам пак. Просто не съм вярвала, че ще стане така, макар че се надявах.

Нани, пък мен Яна вчера ме ухапа и тя тръшкайки се. Влизаме в един магазин и казва с една ясна дикция "Колко стува тази обувка?", продавачката й се зарадва и си приказваха, обаче на Яна нещо й омръзна и си тръгна, а аз тъкмо пробвам едни чехли. Изтърчах да я връщам, ама тя се извива и се дърпа да бяга и накрая ме ухапа по крака. Направо свитки ми излязоха  Rolling Eyes. Утре съм на кола маска и ще ме срам да кажа от какво е този страшен белег  ooooh!. Ако си бяхме у нас, щях да я напляскам едно хубаво.

Браво, че доста дечица имат напредък с памперсите. И Яна вече рядко има пропуски - 3-4 пъти за последния месец. През нощта беше спряла да пишка и бях започнала да я слагам по гащички. Обаче веднъж се беше напишкала и така и не се разбуди да каже - явно и на нея като на мен й е трудно нощното събуждане  Simple Smile. На сутринта обаче стана рано-рано, разбуди ни, обърка си целия режим, а после трябваше да пера един куп неща. Та засега още слагам памперс през нощта, пък ако е сух сутринта, добре. Онзи ден пък два пъти сама отива и пишка на гърнето, ама ... с гащите. И аз не знам да й се карам ли, да я хваля ли  ooooh!.

Все по-добре говори и казва думите, днес вече не вика на леля си "нея", а почти леля докара: "йеля". Всяко изречение завършва с "защото еди-какво си", понякога малко не се връзва, ама тя държи да обясни  Laughing. Гради едни смешни конструкции, например като кажа, че няма нещо си, тя вика "Как няма, има!". Или пък "Не иска пи тати, ами пи мама"  Grinning.

Напоследък се забавлява да се кръщава каквото й любимо в момента и така говори за себе си. Например вчера беше "малкото Скуби Дуби", а аз съответно мама Скуби Дуби. "Мама Скуби Дуби вози малкото Скуби Дуби с колата" - така вика. Също така е и малкото гълъбче, тъкелче (щъркелче), раче, Мини Маус и т.н. От анимационните филмчета пък на мода са каките - Мини Маус, някоя кака котка от филмчетата за Том и Джери и други. И тя се прави на кака Яна - слага си пола, дава да й връзвам опашки, разглежда ми каталозите на Орифлейм и търка с китка на всяка страница  Joy.

Такива ми ти смешки с нея. Обаче най-голямата й радост е да тормози някой. Чуеш ли я да се залива от смях, значи или дърпа някое коте, или скача на баща си по корема, или измъчва някое друго живо същество - цвете, куче или мама  Rolling Eyes. Вашите такива ли са тормозери?

Ние мислим да ходим на Разлог този уикенд и се чудя как ще издържи пътя. Миналата година на морето пътувахме през нощта, за да спи и да няма мрън. Като ходим до Кюстендил, дето няма и 100км, спираме поне три пъти, голям съклет я хваща. Ще видим, сигурно половин ден ще си пътуваме дотам  Confused.

Пак се улях, ама какво да правя, нямам си дружки по градинките, за да разправям за диването, та на вас да си кажа  Simple Smile.

Ели, успех ти желая и все така да си куражлия! И повече хора да са като теб - да си отстояват правата и да се борят!

# 41
Добро утро.
Ема тази сутрин в 5:30 реши, че се е наспала. Събуди ме, че й се пишка и после няма заспиване. Tired Махането на памперси си има и своите минуси, а именно ранното ставане, или поне веднъж нощем. Tired

Лети, как си? Как е сладък Алекс? Целувки. Heart Eyes

Тук са големи жеги, не се живее през деня. След обяд мисля да отидем на басейн с Емата, но да видя кога ще спи с това ранно ставане.

Хубав ден, отивам да си направя още едно кафе.

# 42
Ние днес трябваШЕ да идем да видя документите по дознанието,но свекито (понеже сме скарани и се подминаваме) не знае и излезна рано рано начервена  и няма кой да гледа Юл,остава наобяд ако се върне бабата и Юл заспи тогава да тръгваме...или в понеделник ooooh!

Ох нямам време да ви разкажа Юл какви бели крои,вчера  я чакам да стане от следобедния сън и лежа на дивана,тя станала и се съблякла чисто гола изакала се изчишкала се на паркета и идва доволна,а предния ден я бях оставила да заспива сама тя взела 1 кутия бочко и цялата кутия по нея намазана ама хубаво имам и иснимки на това омазване,абе всеки ден има нещо

А щях да питам на някой вече черни ли са му зъбките,нашите са почнали да почерняват и четка и паста не ги спасяват, от шоколадите  и близалките ще е ,и сме ги спряли вече ooooh!

Някой има ли представа ако не съм подала никаква молба сега как ме водят на работа ли в отпуска ли  newsm78 ужас таз счетоводителка поне дано е направила нещо без да и казвам ,ама ще видим,вие как мислите да си пусна ли 1 година неплатена или да си я пазя и да се махам от таз ФИРМА newsm78

# 43
Eli, преди, след майчинството имахме право на една година неплатен отпуск /6 мес. майката и 6 мес. бащата/. Сега обаче майката няма право да взима месеците на бащата, т.е. ако само майката гледа детето, а бащата работи имат право на 6м. Единствено ако се води самотна майка има право да вземе и 6 месеца на бащата. А тази неплатена отпуска може да се ползва до навършване на 8 години на детето, което е хубаво в случай, че се наложи нещо...ти предполагам си наясно де. Аз си дръпнах 6-те месеца неплатена, ама се чудя ако междувременно започна работа, дали ще ми се прекратят с право на ползване на остатъка след време или ще ми изгърмят всичките месеци. newsm78

Бета, в началото на лятото и на Данката започнаха да му излизат от миналогодишните пъпчици по ръцете. Отново спрях всичко млечно, но не се повлия особено. След морето всичко изчезна и сега му е една мекичка кожата. А покрай Р.Д. и останалите семейни празници колко торти и боклуци е изял....ужас.  ooooh!

Зъбките засега са му бели, ама нали все го ограничавах покрай обрива, ще видим занапред. Thinking

Ронка
, много е сладка Емето. Кефи ли се на тази играчка? Ксилофон ли беше... newsm78 Мисля да му взема на Данката такава.

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 16:41 от Nanny

# 44
Нани, играчката е хит вкъщи. От рд-то до сега не го оставя на мира. Супер много му се радва, гали го, показва къде са му очите, ушите, устата, нослето, опашката и каишката. Crazy И само се чува едно "бау, бау, еййй, бау, бау...мамооо иж (виж) бау, бау. Crazy

Това е най-сполучливия подарък който получи.

Аз ходя и се разправям тук по разни администрации, и да ви кажа под секрет, че в бг. бюрокрацията не е нищо в сравнение с тази тук. Всеки път ме връщат за нещо ново и ново. Попадам на различни хора и всеки излиза с нов док. който трябва да се попълни. ooooh! Но пък тук са любезни и винаги те посрещат и изпращат с усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт