На Юлските душички Happy birthday пеят всички

• 20 132
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви много момичета! HugМного ви благодаря за подкрепата.Новините от днес са много лоши,нещата отиват на много зле.Не ми се говори направо.Освен на вас съм казала само на една приятелка.Тя се държи много,въпреки болките.Каза ми че вече е свикнала със мисълта,че има тумор. Cry CryУтре ще вадят бебето.Дано всичко е наред,молете се за тях.Операцията после ще е много сложна:cry: Cry CryНаправо не знам,не ми се мисли,влудяващо е.Свекъра и утре лети за София,ще ходи с изследванията и снимките в Токуда и Военната болница,ще се опита да събере екип от лекари за операцията.Те са хора с възможности и връзки,надявам се да направят най-доброто.Имат много роднини и в Москва,пробват и там,дано,дано,дано да стане. Praynig PraynigЛошото е,че няма време.
Ще се включа пак,когато мога.Лека вечер ви желая. Cry

# 136
ох arllina тъкмо сега прочетох пак имайте вяра мила стискаме палци и всичко ще е наред.

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 10:42 от isi_kam

# 137
  • Варна
arllina, ще стискам палци и ще се моля Praynig Praynig Praynig,всичко да завърши благополучно за сестричката ти и нейното бебче.
В Токуда и Военна болница са най-добрите специалисти Peace.ще направят всичко по силите си за нея.всичко ще се оправи,ще видиш Peace Peace Peace Кураж,всички сме с нея fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Бог да ги закриля Praynig Praynig Praynig

# 138
Аз пък се чудя на нетактичността на някои от нас! Rolling Eyes
Споменава се за бебе, на което майка му не е писала в темите ни от години. Да е живо и здраво детето. Нищо против него. Просто, ако майката е имала желание да е съобщила радостната вест с нас! Най-малкото е грозно да се следят и клюкарстват такива неща. Същото се получи и с Майра!
Още повече една от НАС преживява много личен и тежък момент, а ние си поднасяме цветя и рози за жена която най-вероятно не се й сеща за нас!!! Пак казвам нищо против Надежда и детенцето й, просто поста на Иси беше не на място! Мое мнение, не го натрапвам. Но определено ми избоде очите и ми ври и кипи отвътре.

Арлина, имаш моята подкрепа! Hug

Хайде със здраве!

# 139
  • Варна
Арлина и аз ви стискам палци и ще се моля за вас! Praynig Praynig Дано всичко мине по най-възможно добрия начин за вас. Друго просто не знам какво да кажа.  А къде ще ражда сестричката ти?

# 140
Аз пък се чудя на нетактичността на някои от нас! Rolling Eyes
Споменава се за бебе, на което майка му не е писала в темите ни от години. Да е живо и здраво детето. Нищо против него. Просто, ако майката е имала желание да е съобщила радостната вест с нас! Най-малкото е грозно да се следят и клюкарстват такива неща. Същото се получи и с Майра!
Още повече една от НАС преживява много личен и тежък момент, а ние си поднасяме цветя и рози за жена която най-вероятно не се й сеща за нас!!! Пак казвам нищо против Надежда и детенцето й, просто поста на Иси беше не на място! Мое мнение, не го натрапвам. Но определено ми избоде очите и ми ври и кипи отвътре.

Арлина, имаш моята подкрепа! Hug

Хайде със здраве!
Съжалявам ,но не съм искала никого да обидя. Да така е арлина преживява труден и тежък момент и аз напълно я подкрепям ,но не мисля че не бих се зарадвала на тази новина ,на  Надежда. По същата логика съжалявам ,че споделих и за кумицата ми тя пък изобщо не ви е позната. аз не пишех ,защо ли се включих само да избождам очи

# 141
Ронка виждам че и Иси  е съпричастна,не вярвам да е искала някой да засегне,просто в живота на един  му се случва нещо хубаво, в същото време на друг нещо лошо,гаден е живота това е....
В същото време е имало поздрави за рожденни дни,имало е рози за съболезнования имало е родени имало е мъки всичко е по хората  Confused

Ние бяхме на Бяло камъне,нямаше места за спане къпахме се и надолу на старосел ,на винарната, и там нямаше места и хаайде в Хисар при мама,сега се прибрахме!

Арлина всички се молим за вас и чакаме новини,предполагам бебето вече трябва да е родено,дано да мине всичко по вода и операцията да е успешна,имаш нашата подкрепа и ако трябва и с друго ще помагаме с каквото можем Praynig Praynig Praynig

Чао от мен за сега

# 142
Влизам само набързо да кажа,че вече съм леля,момиченце е и е 2350.Нищо друго незная,отиваме при нея,после ще пиша.

# 143
Арлина, жива и здрава да е племеницата ти! Пиши после как е сестра ти?!

Съгласна съм, че за едни има щастие за други тъга в даден момент. Но според мен поста на Иси не беше на място!Новината можеше да се поднесе по съвсем по-различен начин в такъв момент!Явно приемам доста лично тревогите и болката на другите. Спирам да коментирам. Stop

# 144
 smile3505

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 15:35 от isi_kam

# 145
  • Варна
Арлина ,Честита ти племенничка,да ви е жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet Чакаме да се включиш с добри новини около сестра ти Praynig Praynig Praynig

Аз искам да ви помоля да не се карате.Но също като Ронка смятам,че поста на Иси не беше на място.Иси,нищо лично против теб,много добре знаеш колко много  те уважавам.Но като прочетох поста за Мартини мама и бебчето и доста се чудих.Ами че аз даже не знаех че тя е Надежда.даже мислех да питам в темата,но ми стана неудобно BlushАз лично много се радвам за кумицата ти,да и е живо и здраво детето,след толкова време чакане,но Надежда ни за...а преди повече от година и нито пише нито нищо създаде интригите и онази караница в темата....след това колко много майчета спряха да пишат Sad Надявам се да бъда разбрана,и да не съжалявам че не запазих мнението за себе си Hug
Аз също споделих тревогите си относно операцията на баща ми,и тук срещнах много разбиране и подкрепа,за което ви Благодаря на всички  bouquet

Със здраве и без лоши мисли Heart Eyes

Ели,разказвай как мина почивката Wink събирам мнения за нашата почивка наесен/Дай Боже/ Praynig

# 146
  • София
Арлина-надявам се бебка да е добре-да е жива и здрава-не каза как ще се казва малката душица.Мислим за вас и чакаме новини с нетърпение.Горката ти сестричка!Щом има такъв проблем с гръбнака,предполагам,че са и направили секцио с пълна упойка.Пиши като се е събудила дали са и дали веднага бебка да си я види?Къде ражда-има ли ВИП-стая да може беба постоянно да е при нея,татито как е?Какво ли му е и на него-горкичкия!Пиши кога ще е операцията на сестра ти и дали имаш нужда от някаква помощ от нас-мамите в София.''Токуда'' е прекрасна болница-последен писък на модерната медицинска техника,но пък във Военна са най-големите специалисти-дано да успеете да съчетаете някакси нещата.Чакаме те.

# 147
Арлинка  Hug да ти е жива и здрава малката племенница и скоро мама да бъде много много добре за да може да се грижи за нея. Силно гуш и от нас с Криси  Praynig моля се за нея .

# 148
Арлина, нека е жива и здрава малката принцеса, а скоро и мама да се оправи и да се гушкат! Присъединявам се към молитвите за най-успешен край!  Praynig Praynig Praynig

# 149
Мислех да не пиша повече по въпроса, но за пореден път не се сдържах.
Много ми е чудно, защо след като имаш едно мнение не застанеш твърдо зад него, а си редактираш мненията?!
Заставам зад всяка своя дума, и най-малкото което бих направила е да трия мненията си, когато мисля, че съм права!
Пък дали гледам себе си или не, не е важно в случая...И да, моят мъж ме научи на една хубава черта, а именно винаги първо да търся вината в себе си и после да съдя другите. Опитвам се да спазвам тази максима, но може би не винаги успявам. Но за конкретния случай съм я спазила. Това е от мен по въпроса. Приключвам!

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 16:05 от Ронка

Общи условия

Активация на акаунт