Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 17 888
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • En un lugar de La Mancha...
Aнет,нямам думи,страхотна си #Crazy.Браво на теб,страшна воля си имала.Разликата,наистина е поразителна.Можеш вече да спреш,изглеждаш много добре,а кожата ти изобщо не се е отпуснала,много си стегната Peace.

Клара,съвсем изглупях вече,взела съм и да не довиждам Tired.Поне се посмях малко Laughing.

# 106
saby, тук е цялата информация за чекирания багаж (от страницата на Wizz Air):
чекиран багаж
Максималните размери на бройка багаж, за да може да мине през вратата на товарното помещение, са:
Ширина: 1,499 м (59 инча)
Височина: 1,194 м (47 инча)
Дължина: 1,715 м (67,5 инча)
Пътниците имат право да регистрират максимално 20 килограма, без да се налага такса за свръхбагаж. Ако теглото на всички бройки регистриран багаж надвиши 20 килограма, трябва да се плати такса за свръхбагаж.
Можете да заплатите допълнителни килограми регистриран багаж по време на резервацията, както онлайн, така и чрез Телефонния център.
Можете да спестите до 70%, ако заплатите онлайн.
Тегло   Цена на летището Цена онлайнe Отстъпка
0-5 kg       100 BGN                     50 BGN        50%
5-10 kg     200 BGN                     100 BGN      50%
10-15 kg  300 BGN                      150 BGN      50%
15-30 kg  600 BGN                      200 BGN      66%
30-50 kg  1000 BGN                    300 BGN      70%
Позволеното тегло на ръчния багаж и на чекирания багаж не може да се комбинира.
Поради съображения за сигурност и безопасност, не се допуска отделна бройка чекиран багаж да надвишава 32 килограма.
Всяка бройка регистриран багаж се таксува на бройка, на полет, на пътник. Бройките багаж, които желаете да регистрирате, трябва да се посочат и платят в процеса на резервация. Ако допълнителни бройки багаж се платят по-късно, такса Багаж ще е по-висока. Ако пътникът регистрира по-малко бройки багаж, отколкото е платил, такса Багаж не се връща.
Пътникът е длъжен да се отзове на всички изисквания на органите за сигурност, при необходимост. Ако багаж не е бил транспортиран, защото пътникът не се е отзовал на искане на органите за сигурност, Wizz Air не носи отговорност за възникналите разходи.
Винаги, когато е възможно, чекираният багаж ще се превозва на един и същ самолет с пътника, на когото принадлежи. Ако поради съображения за сигурност, безопасност или улесняване на работата решим да го превозим с друг полет, ние не носим отговорност за забавянето на багажа.
За да може да се върне изгубен багаж на собственика му в разумен срок, всичкият багаж се маркира с името, инициалите и адреса на пътника, преди да се предаде за превоз.
Бебешките и детските колички и се чекират заедно с другия багаж и се превозват безплатно.
Предмети, които не се приемат в чекирания багаж:
пари в брой, ценни книжа;
бижута, ценни метали, скъпоценни и полускъпоценни камъни;
компютри, камери, видеокамери, клетъчни телефони и всякакви други електронни или технически уреди, както и техните аксесоари;
официални, бизнес или лични документи;
пътнически или други документи за самоличност;
ключове;
течности (освен киселинни батерии за инвалидни колички);
лекарства;
произведения на изкуството и художествени предмети;
нетрайни стоки.
Ако чекираният багаж съдържа някой от предметите, описани по-горе, Wizz Air не носи отговорност за евентуалната им загуба, унищожаване, забавяне или повреждане.
преносим багаж (ръчен багаж)
Един човек може да носи на борда една бройка ръчен багаж с общи размери 115 см (55х40х20) и тегло до 10 кг. Ако теглото или размерът на преносимия багаж надвишава гореописаните ограничения, багажът ще се превозва в товарното помещение и ще се брои за чекиран багаж.
Освен това, пътниците могат да носят следните предмети:
малка ръчна чанта;
палто или одеяло;
чадър или бастун;
малка камера, видеокамера или бинокъл;
клетъчен телефон;
материали за четене по време на полета;
за деца под две години: храна, сгъваема количка, малко кошче;
чифт патерици за хора със затруднено придвижване.
Предметите над тези ограничения се приемат за чекиран багаж. Ако позволеното количество багаж бъде надвишено, излишъкът ще се превозва в товарното помещение и, ако се наложи, ще бъде начислена такса за свръхбагаж.
На пътниците, заминаващи от лондонски & Ливерпул летища, се разрешава да носят само един брой ръчен багаж. Този един брой багаж включва ръчна чанта, компютърна чанта, чадър, пазарска чанта и др. На пътници, които носят повече от един брой ръчен багаж, няма да се разреши да минат през проверката за безопасност и от тях ще бъде поискано или да опаковат наново багажа си, или да се лишат от допълнителните бройки ръчен багаж.

Лека вечер и приятна почивка на всички!

# 107
  • En un lugar de La Mancha...
donostia ,благодаря ти много   bouquet.Ей,натоварихме темата с моята неинформираност Embarassed.

# 108
  • La casa de Mickey Mouse
мерси момичета много ме засрамихте, то явно е от снимките ама си имам още да свалям до като си дойда на старите килограми
но ми повдигнахте малко настроението и за това си хапнах сухар с течен шоколад ужас каква калорична бомба си стоварих  ooooh!
но от понеделник се мятам пак
за отпуснатата кожа толкова много се притесних в началото че не съм спряла да се мажа с крема на лореал той уж е за отслабване но не се слабее от него, поне ми се стегна кожата и се чувствам добре
но когато постигна заветните 58кг пак ще пусна снимки
хайде момичета само аз ли се престрашавам няма ли и вие да дадете
вижте какъв корем имах а моето зверче се роди 2кг, срам и позор за всичките ми 30 и отгоре качени кила
за това си се боря сега
за рецептите
кекс
4 яйца 4 лъжици подсладител (има значение какъв е този на меркадона не подслажда и не ми допада взех си от карефур)
разбивам жълтъците с подсладителя отделно разбивам белтъците
прибавям към жълтъците 4 лъжици маизана и 2 лъжици сухо мляко и половин бакпулвер
после прибавям разбитите на пяна белтъци
намазвам тавичката с малко олио (или слагам хартия за печене) пека на загряна фурна на 180градуса
можете да полеете или с яйчен крем или с дукянска нутела

на габи рулото но по дукянски
нареждам в кексовта форма някакъв вид хамон или филе или каквото имате (по дъното и стените), овкусявам каймата слагам ред кайма ред кесо фреско или извара овкусени със съвсем малко кис краставичка, пак ред кайма и поливам с яйце и кис мляко , слагам в загряна фурна

пил руладини
пил филе (аз ползвам от пил бутце)
слагам филе и извара, парче кис краставичка завивам на бонбон във фолио и слагам във фурната

а триците ги ям само на палачинка или на дунер не мога ако са ми сурови в кис мляко но последно време съм ги забравила нещо и май за това не свалям знам ли
досадих после пак

# 109
Честит рожден ден на clara

Много любов щастиe и сбъднати мечти.  bouquet  bouquet  bouquet
Ще има ли купон? А тортичка? Laughing Laughing Laughing Ох, добре че си ми далеч, че как ми се яде тортичкаааааа...ще ми отиде диетата. hahaha

Анет, мерси за рецептите. Hug

Амига, чакаме и твоите. Wink И снимки преди и след. Hug

Алест, къде се скри, да не прегреши и сега те е срам да се появиш, катоВал? hahaha Joy

Силраи, говориш ли с Мимиии? newsm78 Ако е така, да и пратиш поздрави, моля. Hug

# 110
Клара, Честит рожден ден!Много любов и късмет ти пожелавам!
Тони, поздрави и целувки имате и от нея-онзи ден се засякохме по Скайп-пуснали са си нет-а, но няма никакво време да влезе във Форума-подготвят се да ходят да си вземат Иви сега август.

# 111
Честит рожден ден Клара!Пожелавам ти много радост,щастие и късмет в живота!

# 112
Честит рожден ден мила Клара!Пожелавам ти успех във всичко с което се захванеш,късмет във всичко което не зависи от теб и сбъдване на всичко за което мечтаеш smile3525  Hug Hug Hug

# 113
Здравейте моми4ета,от толкова ходене насам натам с племенника по4ти нямам време за компа,но просто не можах да се въздържа да не ви драсна някой и друг ред,за6тото докато ви из4ета така се бях захилила,4е 4ак 4енето ме заболя  Laughingамига ти направо ме  #2gunfire с тая песен,но виж другата си я бива6е  HugА като те гледам на снимките изглежда6 много добре,така 4е какво ти пре4и да си има6 о6те едно детенце,виж испанките как раждат на 40 г,а и баткото 6те ти помага  Naughtyсаби да права си,на тая снимка съм по4ти в 9 месец,наистина имах късмет,за6тото и с двете бременности наддадох само 12 кг.и после бързо ги възвърнах.Е все о6те имам да свалям о6те 2кг,но това са бели кахъри,а и мъжа ми ме "успокоява"4е така му харесвам пове4е  Mr. GreenНо не се притеснявай,наистина си една 4удесна пупеста маминка  Hugсилрай много се смях на това с бухалката Joy а, на6ия тати вика,4е 6те рине с лопата мом4етата пред на6ата врата...хм...незнам какво 6те го бъде...уж казват,4е мъжете искали мом4ета,ама като гледам как се топят пред малките кокони....клара с малката ве4е спинкаме добре,но наистина са ужасни тия зъбки,иска ми се мен да ме болят вместо нея... HugА за бабката...ох...4енето ми... Joyмимки благодаря за съвета,наистина по ценно от кърмата няма,а тя така я оби4а тая цицка Laughingанет наистина изглежда6 супер,само така Peaceи аз със Пепи не разбрах кога му поникнаха зъбките,ама с малката разбрах  ooooh!тони браво на теб,така да продължава6 Peace

# 114
  • Ispania
Уффффф....писах,писах и ми се се вси4ко Rolling Eyes.
Клара 4естит рожден ден Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquetМного усмивки,и здраве ти желая и мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого да си оби4ана Hug.
Дивина,много сте готини Wink,а само каква коса имаШ Peace Peace Peace,искам и аз такаваааааа.. Embarassed
Саби,след като видях снимките на Анет,аз не се осмелявам да пусна моите Laughing
Анет,по този повод много си готина Peace Wink Wink
ТОНИ ,С теб Ще се разберем по кьсно Laughing ;-)4е сме много сложни да му се невиди ooooh! Wink Laughing

Сега да ви кажа ,4е сьм много разо4арована от диетата Rolling Eyes,зна4и за 7 дни свалих 5 кг и след това всеки ден  ка4вах и свалях по 1 кг.В4ера бях 2 кг по малко днес сьм 2 кг пове4е Shocked,и двата дни се мерих на разли4ни места тоест не може да е греШка на кантара. Shocked Shocked ShockedА в4ера на обяд изядох само една пе4уга и ниЩо пове4е Rolling Eyes,от нея да сьм ка4ила 2 кг не ми се вярва Shocked Shocked Shocked.Май трябва да ходя на лекар Shocked,това не е нормално мойто.

# 115
Клара,4естит рожден ден.Бъди здрава,много Щастлива и оби4ана

# 116
Ето и от мен, любимите ми дюкански курабийки. Hug

Продукти:
250 гр. извара (1ч.ч.), посолете я, ако е безсолна.
2 яйца
1 ч.л. суха мая(около 3-4 гр. прясна)
2 с.л. маисена
4 с.л. овесени трици
2 с.л. ленено семе

Забъркват се продуктите в реда в които съм ги изредила.
След това върxу хартия за печене или леко намазана с олио тава, се оформят безформени бисквитки, ей така:

Оставят се да втасат около 20 мин. (сега е топло и ги държа докато се загрее фурната на 220). Пекат се около 20 мин.

Да ви е вкусно. Hug

Все се каня да добавя 1-2 с.л. сухо мляко за проба, и все забравям...

# 117
Мила Клара честит рожден ден пожелавам ти много щастие и късмет, бъди много обичана съпруга и мама

# 118
Вал, не ми казвай, че се мериш по аптеките и очакваш да са верни резултатите??? Че мен един след друг кантари са ме изкарвали +-3кг, по аптеките. Тегли се само на едно място, дори да не е верен кантара, разликата за теб ще бъде вярна. Hug

# 119
  • Ispania
Тони,мерси за рецептата Hug Hug,ако знаеШ само как ми се ядеШе неЩо такова Laughing.
А ина4е аз се меря в две аптеки и в кьЩи Laughing за да сьм сигурна Laughing,наистина дават разли4ен резултат ,но резултата вьв свалянето е сьЩият Laughing.
Уф......Ще видим,за сега Ще си направя курабийките Laughing Wink.

Общи условия

Активация на акаунт