Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 17 874
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Рали, дано не съм те изпуснала.Пожелавам ви лек път и много весело да си изкарате в Бг.На Ния много подаръци да донесете и да я слушате там  Naughty
Леко и безавариино!   bouquet
Амига, вие за постоянно ли отивате в Бг?  newsm78 Аз пак нещо съм изпуснала края.
Дивина, много сте сладки всички.Като гледам малката от сега се качва на баща си на главата  Joy Малееее, кво ли ще бъде като порастне  newsm78 Нашия тати отсега е заредил бухалката за гаджетата, че нещо много взеха да ни наобикалят...
Ох, аз отивам на релакс, дребните заспаха, мъжо още е на работа и аз лайф...  Crazy

# 91
silrai връщаме се ваканция  Hug пък за пребиране за постояно в Бг не ми и минава през главата  Naughty кои ще плаща ипотеката  newsm78
момичета вижте това http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=5&ct=16&id=15670
и чуите това http://es.youtube.com/watch?v=Blr1TbLDWO0
ужас Shocked

# 92
Габи, Додо много пораснал, не го бях виждала доста време и разликата е огромна. Лек път утре и приятно изкарване в БГ.  Hug
Рали, лек път и на вас  Hug
Саби, много сладка бременна си  Hug и аз се затъжих за мойто коремче, ама като си спомням миналата година по това време, вече колко огромна бях ...  Blush
Дивина, много хубаво семейство сте Simple Smile И нас ни мъчат зъби и не спим по цяла нощ, дано им избият скоро  Praynig

Аз днеска 2 часа бях под домашен арест  Mr. Green Някакво бабе се обадило, че имало съмнителен кашон пред вратата на комшиите и докара де що има полиция пред нас. Накрая обезвредиха една кафе машина  hahaha  hahaha

# 93
Благодаря на всички, които ми писаха ЛС с предложения да превеждат. Днес ще им пиша обратно, че има кой да ни помага.   bouquet

# 94
Най после и аз да седна на компа, то моето после стана на другия ден.
divina ще кърмя докато детето не се откаже само, но е хубаво поне до годината да се кърми, но зависи от много неща. Дано по бързо избият зъбчетата.
Габи, Рали леко и безпроблемно пътуване за бг! Изкарайте си възможно най добре!
saby дано се видим в бг, но кажи кога ще се видим в Мадрид? Знам че Вес скоро ще си дойде, какво ще кажеш да се видим и съберем отново, ако ти се чувстваш добре естествено.
silrai и нашия тати е заредил  #2gunfireпонеже големите батковци взеха да се навъртат около нея и как се сърди като му кажа че са я закачали. Joy Ама тя нали на всеки който и обърне малко внимание се хили, няма как да не я заглеждат. Mr. Green
amiga каква е тази ужасна песен? newsm09  smile3556 smile3538
Аз днеска 2 часа бях под домашен арест  Mr. Green Някакво бабе се обадило, че имало съмнителен кашон пред вратата на комшиите и докара де що има полиция пред нас. Накрая обезвредиха една кафе машина  hahaha  hahaha
Joy Joy Joy Опасно бабе, сигурно някой си е забравил кафе машината, а бабичката е помислила че е бомба.
Уф моето човече се събуди отивам да видя какво иска.

# 95
  • En un lugar de La Mancha...
Мимки,за съжаление няма да съм тук когато Вес си дойде,заминавам сега на 6 ти до към 12 септември.Ти сигурно ще успееш да я видиш.Аз,ако не съм прекалено натежала,може да се вклю4а за среща октомври месец,когато пак ще си идва доколкото знам Wink.

clara ,като ти е домъ4няло не му мисли много,ами работи за второ,ще видиш колко бързо ще ти мине носталгията по корем4ето Grinning.Ама сериозно ли бебе се е обадило newsm78.

амига,да се 4удиш да пла4еш ли,да се смееш ли с тази песен.Ве4е ни имат и за екзоти4ни Sick.

# 96
  • La casa de Mickey Mouse
привет мацки
саби страхотна си бременна но ми се струва че както си се разкрасила може да излезе някои мъж, дано не те разочарова това, а нали знаеш аз си се надявам на мома че да си я взема за снаха, поне ще съм спокойна че Алекс ще има красива жена и още по красива тъща  Joy
как сте предваканционно
аз нали няма да ходя никъде си цакам с нетърпение септември да дойдат майка и татко и после да отида за един фин де до Холандия поне там да си почина
не знам как е при вас но тук положението е много сериозно, поголовно съкращават и то по средата на сезона не подновяват договори, ужас а зимата какво ще е не ми се мисли
дивина малката е невероятна ще си имате проблеми ми се струва
ние имаме още две зъбчета за две седмици 6 общо и то без да разберем, когато ухапе някои виждаме че има нов зъб  newsm78, на гърне сме от една седмица и до като го сложим почва да се напъва, като голям направо чак се зачервява но докато не пусне нещо в гърнето не се отказва и аз съм много доволна
сега обещаните снимки от преди и сега

http://s49.radikal.ru/i123/0808/43/0740d1254426.jpg
86кг 20 дни преди да вляза да родя (колко още съм качила през тези 20 дни не се знае)
http://s50.radikal.ru/i127/0808/8e/6ef62b7d0c7e.jpg
http://s43.radikal.ru/i101/0808/bc/dd0143d5cd73.jpg
след толкова време диети 66кг имам да свалям още около 8кг и не мога да се преборя и това е
а за рецептите имам няколко много интересни ако няма да ви досадя на всички ще ви ги пусна тук ако не ми пишете на лични и ще ви ги дам

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 02:36 от Дивиана

# 97
newsm81 Анет, направо изби рибата.newsm74
Къде е сега гостенката да те види? Wink Супер изглеждаш, дай си почивка, и то заслужена(от диети имам предвид).
Публикуваи рецептите тук, и без това сме доста дюканките, винаги ще бъдат от полза. Hug
Аз ще се включа по късно с моите дюкански бисквитки, които след доста зор успях да докарам вкусни. Grinning

На всички отпускарки, лек път и приятно прекарване. bg

На всички Дюканки, леко и приятно дюканстване.  eat Аз мога да се похваля с -3кг, и -4 см. талия Shocked...бавно, но славно. Mr. Green

# 98
Анеттnewsm10 страхотна си! Продължавай все така!Пожелавам ти да си много здрава  и да достигнеш желаните от теб килограми.
За диетите-пиши ги, че сега събирам да изпращам на Бг.
Тони, браво и на теб.   bouquet
Саби, красива си!   bouquet Я си яж какво ти душа иска, пък после има диети...

# 99
Саби не съм чувала Вес от известно време дано да е добре и да са намерили най после квартира, а пък за виждането ще се видим като се върнеш от бг тъкмо ще разправяш пресни истории от бг, то там ги има в изобилие.
ANETT давай насам тия рецепти за диети, че имам да свалям 12 кила, не се понасям вече срам ме е да се снимам. А сега изглеждаш страхотно. А как е малкия сладур Алекс?
Аз за това и не започнах никаква диета като заминавах за бг защото знам че нямаше да мога да я спазя там, както и предполагах всички ме тъпчеха с всякакви калорични храни и елате да ме видите сега ужасно изглеждам.
tony_t браво на теб за свалените кг само така  newsm10

# 100
Mimky Hug, никакви диети докато кърмиш!!! Naughty Може здравословен режим на хранене, но не трябва да сваляш рязко кг. Stop
 При изгарянето на мазнините, организма отделя токсини и холестерол и освен, че са вредни за теб, могат да навредят и на кърмата.
Без да почетеш и да се поинересуваш предварително, не започвай диета, моля те. Hug
Ако искаш ще ти пратя на меил книгата на Дюкан (по която се водим Дюканките Wink), прочети я поне по диагоналната система. Hug
Много целувки на Ники и чакаме снимки с нетърпение.balloon

# 101
Анет, страхотно изглеждаш  Hug
Мимки, подкрепям Тони на 100 %  и аз съм като тебе, ама стискам зъби и докато кърмя явно ще си стоя дебела  Tired
....Ама сериозно ли бебе се е обадило newsm78.

Бабе, не бебе Simple Smile
А за второто, ще поизчакаме още малко, има време, нека София да проходи, проговори, да стане по самостоятелна, пък тогава ще мислим за второ.

# 102
А за второто, ще поизчакаме още малко, има време, нека София да проходи, проговори, да стане по самостоятелна, пък тогава ще мислим за второ.

Втоoo-ро, Втоo-ро, Втoо-ро Mr. Green

# 103
Анет изглеждаш страхотно  Hug пожелавам ти да си достигнеш желанита килограми  Wink Давай рецепти  thumbsup наистина доста сме дюканките и аз ще дам рецепти   chef
tony_t браво на сваленото килограмче само така newsm10 и на всички дюканки само минусчета да имате  Peace
clara не отлагаите за второ и аз така си виках и останахме с едно  Blush
момичета поздравче http://es.youtube.com/watch?v=0bPAmFvI1EI
лека вечер и buen fin de semana   bouquet

# 104
  • ES
 smile3501 Анет, шапка ти свалям!
Коренна разлика има от Великденската среща. Ама си много упорита. Мъж ми го извиках да те види и коментара беше - Дааа, а ти си още в 6-ия месец.  oops ....Направо ме амбицира.

Мимки, никакви диети, ти нямаш и какво да сваляш. Мини на разделно хранене и ще си супер.

Общи условия

Активация на акаунт