Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 17 870
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
Натия, благодаря за кафето   bouquet
Габи, беше истинско удоволствие да си пия кафето с твоите снимки!Додо много е порастнал.Пожелавам ви много весели моменти в Бг.   bouquet
А за снахата-моите не ти ги препоръчвам-може да са хубави, ама са много диви.Само грижи ще ти са на главата  ooooh!
Вече хората по улиците ме съжаляват.Едното тича на една страна-другото на друга...На плажа е ъпсурд да ги заведа сама-докато Рая тича все към водата, дребното с пълни шепи се захранва с пясък.  Sick
Рали, благодаря за линка.Малее, ама то много евтини билети...За октомври ми даде белит отиване и връщане за 40 евро!!! Направо съжалих, че мъжо не ми направи пълномощно в Бг за децата, щяхме да полетим още на първи.

За банките, май на всякъде е различно.И при нас в една и съща банка, но в различните клонове дават различна информация.Но тук сякаш условията по кредите са по облекчени.До сега не съм чула на някого да са му отказали кредити.

Пожелавам ви лек ден на всички и много летни и слънчеви моменти   grinning039

# 76
  • En un lugar de La Mancha...
natia ,интересно кафе Laughing,аз май ще си остана с моето,дето си го пия пред компютъра докато ви чета.А за бабата,ама хич ме се ядосвай.Разбирам те напълно,че си се почувствала засегната заради детенцето(и мен би ме заболяло много ако ми кажат подобно нещо),ама като си помислиш наистина колко трябва да е задръстен човек,за да направи подобен коментар,се обезсмисля изцяло хабенето на нерви Tired.Замълчала си си,защото си останала без думи пред подобно безумие,но друг път реагирай и отговаряй,да не ти пука от възраст и от нищо,щом тя е нямала елементарно уважение към теб и детето ти,ти ли ще го имаш  Naughty.Ох,и аз се впрегнах,май Confused.

gaby_s ,да ви пожелая леко и безпроблемно пътуване.Ние вече 3 пъти сме си ходили с кола и до сега все през Сърбия сме минавали,но тази година не знам какво е положение,заради проблема с Косово.При всички случаи знам,че пътят през Румъния е много лош,брат ми наскоро минава два пъти от там,последния път каза,че хванал някакви ремонти и с часове не можеха да се предвижат.На всичко отгоре се чака и за ферибот.Абе голяма галимация,ако можете да минете през Сърбия карайте от там и ще си спестите много излишни проблеми.Дано само сърбите да не се заяждат много,че и те са едно чудо ooooh!.Моят мъж като влезем в Сърбия казва,че му замирисва вече на България Laughing.

Ада,докато ти пожелая лек път,ти вече си в България Grinning.Дано да си изкараш добре и скоро да пишеш как са минали първите емоции след толкова години отсъствие.

Мимки,пак си имала големи преживявания,ама пък ако всичко ти беше минало по мед и масло как щеше да разбереш,че си си била в България,та това и е част от чара Laughing.Аз като се сблъскам с подобни проблеми си казвам добре,че не живея тук,а на малко по/уредено място,така си се залъгвам и по/лесно понасям после носталгията Grinning.А за Казанлък,в интерес на истината си е доста малък и скучен град,но аз си го обичам Heart Eyes.Пловдив си е друго нещо,но това което усещах като слизах от влака в моя град(когато учех в Пловдив) е невероятния въздух,който имаме.Надвечер като подухне и замирисва на Балкан Crazy,не знам сега като си била там по жегите дали си го усетила.Някъде водиха ли ви из Казанлък и околностите,примерно Шипка и новите тракийски гробници...?

Анет,моят фотоапарат е Nikon,професионален.Подарък ми беше за миналия рожден ден.За съжаление още не съм го разучила добре и не мога да се възползвам от качествата му.Знам,че с този тип фотоапарати могат да се правят чудеса,все се каня да се запиша на някой курс,ама от къде да го взема това време сега,ще го оставя за след някоя и друга година ConfusedАко ще правиш снимки като мен мога да ти кажа,че не си заслужава,едно че си е доста скъп и друго,че е огромен и си е проблем да го мъкнеш навсякъде с теб.Има много други фотоапарати,които без да са професионални правят страхотни снимки.Аз лично не разбирам много,но по снимките мога да ти кажа.Например на Вес фотоапаратът прави много добри снимки,а също така и този на Габи,нека те да кажат каква марка са.Хара също прави много добри снимки Peace.А за гуардерията,ще плачеш първите дни със сигурност,на мен ми се късаше сърцето.Е,после се свиква и като видиш,че малкия си изкарва добре,с удоволствие ще го водиш.

Rally_Y ,лек път и на вас и приятна почивка в България.Да направиш снимки,там където ще ходите,че ти все избираш хубави местенца.Ей,тази година как се каних и аз да обикаляме Балканите,хвърлила бях око на много красиви места,но с тази бременност ще се отложи за някой друг далечен път.Друга година като сме с колата правим големи обиколки,и в Италия все оставахме да преспим и опознавахме нови места,но уви...Хайде,да оздравяваш бързо от конюнктивита,че е много неприятно,карала съм го като малка,проето някой те е заразил.

divina ,и аз си имам племенница на гости WinkА бебешока го усещам рядко,все още не рита много Simple Smile.

Алест,Гери,аз пак да питам за Уизейр,вече разбрах,че се плаща за всеки деклариран багаж,а за ръчния какви изисквания имат,до колко килограма може да е,а за бебешките колички знаете ли нещо newsm78.Ставам досадна вече,но искам да съм сигурна,да няма после изненади.Благодаря ви за инфото  bouquet

# 77
Ето малко снимки от мен от парка Уорнър от миналата седмица http://www.album.bg/saby/.Не се плашете като ме видите,дебела съм ве4е Mr. Green.

# 78
  • ES
Саби, количките ги чекират и ги прибират още при чекинга, ще я носиш на ръце до и от самолета. Не ги теглят. Ти и Йо ще имате право на 10 кг ръчен багаж общо, тя нали няма да има 2 г като летите, но имаш право да вземеш храна и дрешки за нея. Влез в сайта и попрочети има много обяснени случаи. Платения багаж са го вдигнали от 7.5 на 10 евро.

И как ще си дебела, много си хубава даже. Бременноста те е направила още по-женствена.

# 79
здравейте хубави мами  Hug Hugгаби,саби много хубави снимки  Winkгаби ние два пъти си ходиме на БГ с кола,но откакто откриха директната линия Валенсия София си ходихме със самолета така,4е и аз незнам откъде е по добре,знам само,4е пътят през Румъния е много ло6 и е по далеко отколкото през Сърбия.Пожелавам ти леко и безпроблемно пътуване и да си изкара6 възможно най хубаво в БГ (аз ли4но се абстрахирам от вси4ко и гледам да се "насладя"на близките ми,за6тото най ве4е заради тях си отиваме) Hugсаби на мен ми е тръгнало тая година на гости,откакто откриха тая линия(уизаир) вси4ки искат да ни дойдат на гости,а племеника ми е много 6тастлив,вси4ко му е стра6но интересно HugДа ти призная бременността сега ми липсва,ама миналата година направо исках 4ас по скоро да родя,та от толкова искане малката се роди в 42 г.с.напук на мен Mr. Greenта мила,наслаждавай се колкото може6 Peaceнатия аз съм имала подобни коментари ,но в работата си,не към детето,сигурно и аз 6тях да я  #Sniperтая баби4ка,ама най добрия на4ин както казват другите е игнорацията,просто не си заслужава,на мен такива хора са ми сме6ни.anetУспех в избора на апарат,моя е панасоник,мъжа го избра,а той е голям маняк на тема техника рали как си,оправи ли се от конуктивита?вал...хм..мъл4и6 ни6то не казва6 за Валенсия... newsm78
Hug Hug Hug
за вси4ки които не съм споменала

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 12:07 от divina

# 80
equipaje de mano
Se puede llevar a bordo una pieza de equipaje de mano por persona, con una dimensión total de 115 centímetros (55x40x20) y con un peso no superior a los 10 kilos. Si las dimensiones o el peso del equipaje de mano exceden los límites mencionados anteriormente, el equipaje tendrá que ser transportado en la bodega y será considerado equipaje facturado.
Adicionalmente, los pasajeros pueden llevar los artículos mencionados en la siguiente lista:
•   un bolso de mano de tamaño pequeño
•   un abrigo o manta
•   un paraguas o bastón
•   una cámara, cámara de vídeo o prismáticos de tamaño reducido
•   móvil
•   lectura para durante el vuelo
•   para niños menores de 2 años: comida, cochecito de bebé plegable, cuna pequeña
•   un par de muletas para los disminuidos físicos
Todos los artículos que excedan este límite sólo serán aceptados como equipaje facturado. Si se excede la concesión de equipaje, la parte excedente será transportada en la bodega y se cobrarán gastos de equipaje adicional.
Los pasajeros que salgan de cualquier aeropuerto de Londres & de Liverpool podrán llevar consigo un solo bulto de equipaje de mano. Este bulto podrá incluir bolsos, portátiles, paraguas, bolsas de compra, etc. A los pasajeros que lleven más de un bulto de equipaje de mano no se les permitirá pasar por seguridad y deberán bien rehacer su equipaje o deshacerse de los bultos extras.

Саби,така ми беШе по лесно  Mr. Green  Wink.
Коли4ки може,ама ако детето е  до 2 години.Аз го про4етох оня ден и така се ядосах  Twisted Evil.Тя Криси не Ще ве4е много,много в коли4ката,ама все си ми трябва.Добре,4е полета е директен,4е за летиЩето най си трябва.В Бг Ще се опрвавим някак си.
Красива жена си ти.ИмаШ много хляб да изядеШ,докато станеШ дебела.Прекрсана си,показвай ни по 4есто снимки  Wink.
Габи,страхотни снимки.Да си изкарате 4удесно в Бг и да разказваШ интересни истории.Ще си вземете колата после.Важното е сега да ви закара старата. Нацелувай малкия от мен.
За диетата не ме хвалете ....греШа много,ама много и така ме е яд на мене си  Close.И аз съм  несериозна.Май си останаха само Рози,Тони и Вал.Колкото мога спазвам,ама като ми дойде желанието да хапна неЩо ве4е не устоявам  Confused.

После пак Ще пиШа.  Hug

# 81
Алест,Гери,благодаря ви много   bouquet.Аз къде съм бляла пак,4е не съм видяла тази информация Rolling Eyes.И из форума 4етох,4е май не е позволено да се носи лаптоп.Уф,ве4е не знам какво да правя,много са им строги изискванията,не ми харесва нещо Confused.Ама трябва да взимам ве4е решение,4е времето лети и ве4е са ка4или и цените за билетите за датите,за които гледах.
Ох,и аз оби4ам да гледам бременни жени отстрани и им се радвам,ама мен си нещо хи4 не се харесвам.И аз броя ве4е дните да родя веднъж,4е да се оттърва Tired,но като си помосля колко още остава и каква ще ставам тепърва ooooh!.А какви петна са ми се появили по лицето,не е за вярване.Хайде,4е си развалих ве4е настроението.
Вал,ти все снимки искаш да гледаш,а ти една не си пуснала.Хайде давай някоя,4е нямам никаква визуална представа за теб Grinning(не 4е има някакво зна4ение,де ама любопитство пусто).И не се оправдавай с килограмите,4е виж ме мен Simple Smile.

# 82
Привет момичета  Hug
Rally_Y  Hug аз се извинявам че не те разбрах   Blush
 saby Hug  много си хубава  и не те виждам дебела много добре ти се отразява бременоста  Wink
gaby_s   Hug много хубави снимки.Пожелавам ви лек и безпроблемен път.Ние досега сме се ходили няколко пъти с кола и винаги сме минавали през Румъния значи Букурещ,Гюргево и минаваме дунав мост и сме си в Русе.Да ти кажа че наистина Румъния нямат пътища минаваме я за 10 часа.Пък и там се кара като в Бг ти си срещу него и той се сеща че трябва да изприварва абе луди хора.И на магистралата каруци и стопаджии има какво да се види  Shocked Границите се минават бързо само като влезиш в Румъния трябва да си купиш винетка на първата бензиностанция но на първата никога нямат и пада едно търсене и онези само това чакат че да те глобят.На излизане от Румъния си плащаш такса за дунав мост.И има много катаджии които само чакат да видят чуж номер че да те глобят нас последния път ни глобиха 35 евро че не искаха да върнат книжката на мъжът ми падна голяма разправия  #2gunfire Надявам се да съм ти била полезна   bouquet На мен ми харесва да се връщаме с кола правим си една езкурзия последния път минахме през Германия и Австрия и в Германия не минахме през магистрали защото има винаги задръствания много ми хареса тези къщи,цветя и много подредено и чисто.Имат много вкусен хляб. Heart Eyes А и пътя на нас не ни излиза по дълъг  Peace
Хаиде ще ви оставям че трябва да готвя   chef
лека вечер на всички и  Hug Hug Hug

# 83
http://www.album.bg/divina/?sort=2&view=3&page=2
ето ви малко снимки за разгледате,по късно 6те ви пи6а.Лек ден и  Hug Hug Hug на вси4ки ви

# 84
ето и ме и мен, влизам да ви про4ета преди да потеглим и ние за бг.
Габи и ние тръгваме утре, напълно е възможно да се засе4ем някъде по пътя. И ние мислихме много от къде да минем, през Сърбия, Румъния или през Гърция, и накрая се спряхме на Сърбия. За Гърция бяхме много навити да минем от там, а и да се повозим на ферибота, но пътя с ферибота е много дълъг и отпадна като вариант. А за Румъния няколко познати които са минавали от там ни казаха 4е пътя бил много лош, което го каза и амига, и за това се отказахме. А за Сърбия нашите си ходиха с колата миналият месец и минаха от там и не са имали никакъв проблем, с изклю4ение 4е са ги спирали полиция и искали да ги глобят за превишена скорост, което не е било вярно, но са се разминали. Така 4е ако решите да минете през Сърбия спазвайте вси4ки ограни4ения. Пожелавам ви лек път и да си изкарате една невероятна по4ивка.
Саби много сте красиви, и трите, а ти въобще не изглеждаш надебеляла. Снимки обещавам да направя и после да показвам.
Дивиана и вие сте много сладки. На следващата среща която си направим трябва да дойдеш и ти, не си много дале4. А окото ми се пооправи, но трябва да си капвам капките още няколко дни.
Вси4ки които не съм споменала ги  Hug. Пожелавам ви весело изкарване на ваканциите и на есен с песен, пак тук  Flutter

# 85
най после и аз да седна на компа, от вчера се каня да пиша и тъкмо седна все нещо ще ме забави или ще ми отвлече вниманието.
Саби мила какво се притесняваш хич даже не си дебела, а и бременноста ти отива много. Hug Аз на Шипка съм ходила много пъти, но виж на Бузлуджа не съм ходила въобще. Казанлък го разгледахме на бързо, защото през повечето време бяхме на язовир Копринка, там мъжа се развихри с въдиците и влезна да лови риба с лодката, за което си плати прескъпо-  Twisted Evil Mr. Green изгоря като рак и сега се бели на парцали. Ами така е като не ме слуша да си вземе шапката, а тръгнал само по тениска и после го напекло и я сложил на главата си, абе мъжка му работа. Да ти кажа честно не можахме да си починем въобще и се върнах по уморена от преди да замина, а за разглеждане на заблележителности и дума не можеше да става всеки ден бяхме в Пловдив да проверяваме как вървят нещата с изкарването на документите, които всичко на всичко се вадят за 12 дена, на нас ни отне цялта отпуска от 22 дена и в последния ден изкарахме на Никол паспорта иначе нямаше да можем да пътуваме за Испания. Не знам за Уизър но с БГ еър пътувахме що годе нормално, и ни дават да  си вземем количката до самия самолет, пускат те с предимство като си с бебе, дават ти да си вземеш за детето храна и вода в ръчния багаж. На отиване към бг ние бяхме последни на опашката за чекирането, а една от служителките ни каза да минем най отпред понеже сме били с бебе, така беше и на влизане в самолета пак първи минахме. Да не повярваш че са станали толкова вежливи, на връщане пък от бг местата ни с мъжа ми бяха през едно място, а стюардесите ни преместиха един до друг, е Никол беше най малката пътничка в самолета, добре че милто спеше почти през целия път, защото едно дете пред нас през цялото време плачеше, не знам как го издържа майка му през целия път.
natia отвратително е постъпила тази баба, трябвало е да и отговориш подобаващо. #2gunfire
divina много сте сладки на снимките.
Анет аз не съм престанала да я кърмя, дохранвам я с каша и пюрета.
После ще попиша още че мъника се събуди.

# 86
Използвам, 4е бебка спи за да ви драсна няколко реда и да ви се опла4а,4е ве4е 2 но6ти не съм спала като хората Weary за6тото на бебка и растът зъбки е и стр6но кисла и неспокойна,мъ4и се да заспи,но я боли и не може, та се гу4каме до 4 4аса....какво да се прави то да си майка иска всеотдайност,ама и ако тази но6т ме държи будна....6те се хварля от терасата  Mr. GreenАз съм от тези хора на които спи ли им се или не са се наспали целия свят им е крив Mr. GreenМного се радвам,4е са ви харесали снимките,тази на която съм бременна специлно я сложих да видите каква пупеста мама бях миналата година  Laughingсаби пупата не ми липсва,ама усе6тането на бебенцето и 4увството което изпитвах докато бях бременна ми липсват  Blushрали дано скоро се оправи6,за6тото наистина е много гадно...а за сре6тата,разбира се 4е 6те дойда на мен ми дай да пъте6ествам и с повод и без, съм готова на нови изживявания  Laughingанет,мимки докога мислите да кърмите?Аз съ6то я кърмя и дохранвам,но незнам докога(с големия изкарах 10 месеца и спрях заради сто6ените зъбки)  newsm78

# 87
Здравейте!
Фондация Multifamilias, Бразилия ни предлага съвместно сътрудничество по проект "Мулти-мама", но молбата им е коренспонденцията да се води на испански. Не ми се иска да ги отразявам...ще ни помогнете ли?  Hug

# 88
divina ,много хубави снимки!Малката е такова пух4е,4е ти иде направо да я изядеш Heart Eyes Laughing.А ти си била много хубава бременна,и като гледам на снимката си в доста напреднал стадий.Аз ако ти покажа мои снимки от предишната бременност така напреднала ще се изплашеш  ooooh!.

mimky ,дано друга година да имаме пове4е късмет и да се засе4ем Peace.

Михалко ,ако няма кой друг,обещавам да помагам с каквото мога.При вси4ки слу4аи,тук има момичета,които правят по/професионални преведо от мен,дано да се включат Wink.

# 89
Rally_Y Hug лек и безпроблемен път ви желая .Добре сте решили да мините през Сърбия много по бързо се минава и почти по магистрали се кара  PeaceНие на връщане от Бг през Сърбия минахме имаше много турци които се връщаха от ваканция.И нас ни предобредиха да спазваме всички ограничения.Ще чакаме снимки  Hug
divina  Hug,много хубави снимки!Много са ти хубави дечицата Heart Eyes
Аз да се похваля купихме си билети и за коледа ще се връщаме в Бг  newsm44
лека вечер на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт