Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 17 868
  • 306
  •   1
Отговори
# 60

4естит рожден ден на малкия ,голям мъж Ектор .Рози,да ви е жив и здрав и само да ви радва  Hug

# 61
  • Ispania
Еййййй,голямо спане му "ударихте" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,вие какво правите през деня ,4е сега спите Crossing Arms.

mimky,не се разстройвай Hug,няма как такьв е живота,ти в такива моменти като ти стане криво за БГ ,си мисли ,4е тук е сьпругьт ти и детето ти и се успокоявай с това.
Хубаво е ,4е малката си е изкарала добре в БГ, другата година пак,така Ще има с какво да "баламосваШ hahaha"като порасне малко Laughing,"ако не слуШаШ няма да има БГ","Ако не слуШаШ ,няма да ходиШ тази година в Бг".....и така ....при нас много добре действа тази тактика Laughing.Много ми е станало добро детето........ Joy

# 62
Мимки, нормално са се отнесли към вас.Няма за какво да се ядосваш.Я да бяха изкарали Никол като някоя наркотрафикантка като Елеана-да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли....
Слагай по една лъжи;а м...та му и това е.Оправия с Бг няма....Не ми се почва пак същата тема....
Клара, когато си отидете с порастнало дете и трябва да му сменяте паспорта-отивате пк за разпознаване(да види кварталния, че това е детето-естествено пак с целия наръч документи-естествено пак се съмняват, че това дете ти си го раждала...) и чак тогава с двата документ-попълнен за паспорт и този заверения от кварталния подавате за паспорт и грижи нямате...
Мацки, айде някой да ми пусне пак линк към онази евтината компания, с която всички пътувате?  newsm51

# 63
Момичета, честита нова тема! Не съм ви чела от две седмици, но бързам да ви поздравя, а после ще чета. Бях във ваканция, но съм от тези, които няма да си ходят това лято до България.

tony_t, браво за новата тема! Много ми харесва заглавието!

mimky, добре сте си изкарали почивката. Много мило си  разказала преживяванията. Развълнува ме искрено.

silrai, честито за новите прически! Много са сладки! И моите госпожици ще трябва да им оформя косите, че от това лято и морска вода се поразвалиха.

Габи, готови ли сте вече за предстоящите емоции?

Момичета, прегръщам ви и лек ден на всички!

# 64
  • La casa de Mickey Mouse
привет
честит рожден ден на малкия голям мъж Хектор да радва много мама и тати и да е добро и послушно дете
мимки добре завърнала се, ние си изкарахме паспорта тук сега цакаме да го получат в бг, а баща ми още като се роди Алекс му изкара акт за раждане там пък какви проблеми си имаше (нали е с две фамилии моята и на баща му) но изкара връзки и всичко се оправи слава богу
вал ти само към валенсия забягваш, а иначе ни баламосваш тук че бенидорм ти бил любим град
аз пък вчера от чудене какво да направя спретнах едно дукянско кексце, страхотно стана омахаха го домашните още топло аз си опитах само едно малко парченце (а уж съм спряла диетата) но тъй както гледам ако изключим днешното кафе на вън (с нормално мляко) май пак дукянствам, пустите му кила искам да ги разкарам колкото по малко остават толкова по нетърпелива ставам
алест честито за панталонките, аз не се престрашавам още
клара за гърнето и ние бяхме така скрий го за около две седмици, после я сложи на него както е облечена да поиграе и така известно време и после започни без памперс, ние така бяхме и вчера о чудо напълнихме гърнето аз не можах да повярвам
и докато се оплаквах че нямаме зъби днес установих че са се подали още два отдолу, пак като ме ухапа естествено иначе нямаше да разбера, та общо имаме 6 вече
мимки за млякото зависи на колко време я кърмиш и колко кърма имаш но за едно бебе млякото е невероятно необходимо, пюретата не заместват, моя е на 10 месеца храни се 4 пъти на ден, но мляко пие около 500гр не можеш изведнъж да и спреш млякото (освен това то е по хранително от каквито и да е пюрета)
хайде и аз сега искам да си купя апарат (фотоапарат) искам нещо по хубаво какво да е, гледах един канон но знам ли, саби вашия ми хареса какъв е
а и да се похваля купих си син тетас  (книгата) сноши четох до един ами ужасна е много гадно се чете и няма много общо с филма минах се май но ще си я прочета

# 65
Здравейте моми4ета.
Първо 4естито на вси4ки малки и големи имали повод за празнуване.
silrai много са ти сладки госпожиците, но ми се струва 4е и Рая е с нова при4еска. Ето ти линк на нискобЮджетната компания http://wizzair.com/, на майка ми билета отиване и връщане от септември до октомври ни излезе 86 евро.
mimky доста нерви сте изхабили докато сте оправили паспорта на Ники, но най важното е 4е сте успели да управите вси4ко на време. Хубаво е 4е брат ти се е разминал само с охлузвания, и мен много ме е страх от мотори, то4но по тази при4ина.
Дивина и мойто моми4енце е така, остана без предни зуб4ета на около 2 год., с4упиха и се, и сега не мога да си я представя със зъбки  Laughing
Саби хубава новина още едно моми4енце, а и вси4ки дрешки на Йоана ще ти свършат работа, поне докато е малка. Приятно изкарване на БГ и да си по4инеш.
clara ние извадихме паспорт на Ния когато беше на година и половина, а сега е на 5 и половина и е доста променена, но ве4е 2 пъти си ходим и не сме имали проблеми. Но сега смятаме да го сменим нищо 4е остава около година, защото не знаем догодина дали ще си отидем на Бг преди да изте4е, а на посолството никак не ни се ходи.
Алест браво за диетата, маи ти и Тони излязохте най сериозни, аз се надявам като се върна от БГ да се заема сериозно, но да видим.
ГАби лек път и на вас към Бг, и като се приберем трябва да помислим за нова срещи4ка, отдавна не сме се виждали.
Анет браво на теб направо не мога да ти се нарадвам на упоритостта и твърдостта с която спазваш диетите, аз не мога така липсват ми много неща когато съм на диета, като запо4нем от плодовете, та свършим на сладкото. 4естито ви и за постижението на Алекс с гърнето.
Сега да ви се опла4а, аз се сдобих с нова придобивка, конЮктивитис. Не знам от къде съм го хванала, но от около 4з5 дни едното ми око е доста за4ервено, а аз си мислех 4е е от недоспиване, е накрая отидох на доктор и се оказа 4е не е. Е не е болка за умиране, но дано не я прихване малката. Ина4е ние си имаме гости, брат ми е тук, със снахата. Но утре си тръгват, а ние потегляме във петък сутрин.
На вси4ки които им предстои по4ивка, независимо в Бг или на друго място, весело изкарване.  Praynig

# 66
Как сте испанки сладуранки?Аз днес съм в о4акване на племеника,който 6те ни погостува 1 месец,най накрая 6те си имам компания за магазините и за плажа newsm44клара наистина бе6е много гадно изживяване и до ден дне6ен си мислиме 4е можехме да предотвартиме това падане...ама явно е трябвало да се слу4и....А за гърнето не се притеснявай има време да се нау4и,както казва АНЕТ  след време пробвай пак,аз ли4но не съм го ползвала(1,2 пъти)Пепи иска6е да сяда на голямото гърне,а сега с малката 6те видиме.силрай,наистина са ти много сладки децата,пу,пу smile3521мимки и ние имахме голямо ти4ане с тоя паспорт на малката,но поне с регистъра имахме късмет(да не повярва6)Моите и двете обожават водата даже Йоана като я махна от ваната реве,но пробвай да сложи6 във ваната плува6ти гумени игра4ки,може би 6те й хареса и няма да реве(поне при една позната има6е ефект) newsm10саби как си,ритка ли беб4о?вал много си ранобудна днес,да не би да замисляте друга ескурзия smile3503е кажи как ти се стори старата Валенсия?анет 4естити ви зъбки smile3501 рали мила,как и се с4упиха зъбките на малката?ОФ,какво ли не трябва да преживяваме....
Hug Hug Hug
за вси4ки моми4ета които не съм споменала

# 67
Хайде и тук да се поядосвам малко и за едно да ми кажете, дали и на вас ви се случват подобни истории. #Cussing out
Ето днес например, отидох да говоря в Barclays за евентуална смяна на ипотеката, защото предлагат по изгодни условия от нашата Ла кайша и ми отговориха, че на естранхеро не дават повече от 50% от стойността на писото. Звъня в същата банка в Аликанте и ми каза, че няма значение дали сме естранхеро, важното е да имаме резиденции и дават максимум 80%. Е как да го разбирам. Close
Вчера пък например в парка една баба казва, че внучето и има пълното право да вземе балончето на дъщеря ми, защото сме в Испания и Испания е за испанците.  #2gunfire На какво ще научи тази вещица едногодишното си внуче? На същото! #2gunfire

# 68
natia Hug не се ядосвай мила хора всякакви  Naughty и испанците са били емигранти трябвало да и напомниш на тази бабичка  Wink моя съвет е да отидеш в същата банка и друг служител да попиташ за ипотеката  Praynig
Рози как мина рождения ден на малкия мъж  Hug чакаме снимки  Wink
Rally_Y тука сме доста дюканките и всички сериозни  Peace приятна ваканция в Бг  thumbsup
ANETT може ли да ми дадеш рецептата на този кекс ако обичаш Praynig аз направих един и не ми се получи и го изхвърлих  Rolling Eyes и честити ви зъбки  Hug
момичета  Hug Hug Hug

# 69
  • Ispania
Хайде и тук да се поядосвам малко и за едно да ми кажете, дали и на вас ви се случват подобни истории. #Cussing out
Ето днес например, отидох да говоря в Barclays за евентуална смяна на ипотеката, защото предлагат по изгодни условия от нашата Ла кайша и ми отговориха, че на естранхеро не дават повече от 50% от стойността на писото. Звъня в същата банка в Аликанте и ми каза, че няма значение дали сме естранхеро, важното е да имаме резиденции и дават максимум 80%. Е как да го разбирам. Close
Вчера пък например в парка една баба казва, че внучето и има пълното право да вземе балончето на дъщеря ми, защото сме в Испания и Испания е за испанците.  #2gunfire На какво ще научи тази вещица едногодишното си внуче? На същото! #2gunfire
Е ти пьк сега Joy,4ак ме разсмя Laughing.
Много от банките действат като самостоятелна обЩтност ,тоест в една могат да ти кажат 50 процента в друга 80 ....това е нормално и не е заради 4ужденците а заради кризата която има в момента.
При нас ако Ще сина на президента да си няма да ти дадьт пове4е от 80 процента......Аз определено сьм адски доволна от КайШата,просто за мен няма да добра банка в Испания Thinking.Имах сметка в Каха Кастийля Ла МАн4а,BBVA И Сантандер и няма втори като КайШата.
Те имат една реклама по телевизията която завьрШва с "Hablamos??"и наистина е така,отваШ казваШ си проблема ,и на вторият ден(ако не и на пьрвият) ти дават отоговор.Аз ве4е незнам за какво ли не сьм ги тьрсила и никога не са ми отказали.
Даже когато нямах номина в банката и по4ти никакви пак ми дадоха мальк заем.

А за бабата то направо си е смеШно Joy hahaha,Ще ме извиняваШ,не искам да те обидя ,оба4е аз сьс сигурност Щях да се изсмея насреЩа Embarassed и Щях да и кажа неЩо от рода ,4е това е положението и трябва да ни тьрпи Laughing.
Засягате се заЩото се 4увствате имигранти,4увствайте се равноправни граждани и няма кой да ви засегне с такива глупости. Hug  bouquet

# 70
Ами аз на бабата нищо не и отговорих, беше на възраст и просто не можах.
Вал, може при вас в банката да са по любезни, но при нас определено не са. И незнам дали имаш ипотека с тях, но интересите им са доста височки.
А за бабата, ами може би и аз щях да се посмея, ако не ставаше дума за моето дете или ако имаше причина. Да не мерзбереш погрешно, само казвам, че може би отстрани изглежда комично, но в действителност не е, ако се случва на теб.  bouquet

# 71
Натиа наистина много неприятно, аз едва ли бих си замъл4ала в такава ситуация независимо на колко е години бабката, а и още пове4е да накърнява правата на детето ми бих я  #2gunfire, или по то4но бих казала нещо което да и покаже колко са невъзпитани и тъпи. На мен не са ми се слу4вали подобни неща, поне никои открито не си е позволявал да се заяжда така, но съм сигурна 4е има и такива. А това за банките не знам какво да кажа, може да се дължи на факта 4е много 4ужденци спират да плащат и банките запо4ват да се пазят. Тук при нас дори някои да иска да купи жилище е по4ти невъзможно да вземе заем, независимо 4ужденец ли е или испанец.
Амига извинявам се за грешката си, но аз имах в предвид 4е когато Алест реши да запо4не диетата бяхме около 6 или 7 4овека навити, между които и аз, а от тях май останала само Алест и Тони. Ти си на Дюканка от преди това ако не се лъжа, заедно с Рози4, а пък Анет няма нужда да я споменавам, не знам как издържа постоянно на диети.
Дивина на моето моми4е зъбките и се изрониха. В последствие разбрах 4е това е доста срещано при деца които пият от шишета нощем, и предимно неща които имат захар. Такъв беше и нашият слу4аи Ния до 3г. се будеше нощем и пиеше к.мляко разбито с малко вода и захар или пък сокове. По средата на предните 2 или 3 зъба запо4на да се появява една 4ерна линия и да се ронят, водихме я на зъболекар тук и ни казаха да не се притесняваме 4е тези зъби ще ги смени и другите ще са ок. ТАка един ден се удари и се с4упиха, а после в бг. като я заведохме на зъболекар се оказа 4е можело да я намажат с някакво лекарство за да се спре пушенето по нататък, но нищо поне и ги намазаха, защото можеше и по зле да е да продължи инфекцията и да увреди и постоянните които не са излезли още.
Хайде лека ви нощ, 4е утре трябва да ставам рано да си изпращам гостите.

# 72
  • Ispania
Ами аз на бабата нищо не и отговорих, беше на възраст и просто не можах.
Вал, може при вас в банката да са по любезни, но при нас определено не са. И незнам дали имаш ипотека с тях, но интересите им са доста височки.
А за бабата, ами може би и аз щях да се посмея, ако не ставаше дума за моето дете или ако имаше причина. Да не мерзбереш погрешно, само казвам, че може би отстрани изглежда комично, но в действителност не е, ако се случва на теб.  bouquet
Аз нямам ипотека с тях,и наистина в тов отноШение зная ,4е интересите са им високи.
При нас в Каха Кастийля Ла Ман4а са ужасно нелУбезни #2gunfire #2gunfire #2gunfire,направо не мога да ги понасям,два пьти ве4е пусках реклмация в тази банка....но нервите няма кой да ми ги вьрне #2gunfire.
А ина4е за бабата.....ами .....аз сьм малко на мнение ,4е мен не може да ме  обиди 4овек който не си заслужава...просто през вси4ките ми години в Испания ,какво ли не видях и какво ли не 4ух,и стигнах до извода,4е такива изказвания са породени само от хора с много ниска култура и вьзпитание.....с тях какво да си говорим,каквото и да им кажа няма да ме разберат....
И не се притеснявай Hug,няма да те разбера погреШно Hug Hug Hug Hug Heart Eyes  bouquet

# 73
Здравейте,момичета!  HugНямах време да пиша напоследък...но вие ще ме извините ...знаете как е ,когато се стяга човек за път...Щяхме днес да тръгваме ,но Дани го извикаха спешно за два дена на работа...Така че остава петък...Живот и здраве ! Вече нямаме търпение ...а за Давид да не говоря...само за България говори...Този път сме си решили да не обръщаме внимание на простотии...ще се наслаждаваме на пътуването си,ще понаправим снимки...ще се видим с приятели и роднини...ще похапнем истински червени домати от градината на мама и татко...Такива неща... Heart Eyes
Не можахме да вземем нова кола и ще си ходим със старата...Нищо...това са дребни неща и не са повод за ядосване...Важното е да стигнем и да се върнем живи и здрави...
Едно въпросче...понеже мненията са различни...някоя от вас знае ли къде е по добре да минем...през Сърбия или през Румъния? Едни казват в никакъв случай през Румъния,а други...в никакъв случай през Сърбия  newsm78

Обещахви снимчици,но не мога да кача никакво видео в албума...мъчих се,мъчих се и се отказах...сигурно съм ги направила по-големи по размер...Ще се опитам да извадя снимки от тях...Ето ви малко снимчици от късното къпане в Морето ...не можахме да ги удържим децата...после ,след като ги преоблякохме се върнахмеда гледаме голямата заря и веселбите ...и малко плажни снимки на Додо  Sunglasses

Мария, Hugискаме по-подробен отчет за ваканцията...разкажи ни повече за кораба и за чудесните места,които сте посетили .
ЛаАда вече е в България...Ще чакаме да разказва за пътуването  Hug
Силрай,честито ви ново компютърче ! А Рая и Елеана са много сладки... Heart Eyes Heart Eyes
Толкова момиченца имаме в темата ...от красиви по красиви...да се чуди човек коя да си взема за снаха  Heart Eyes
Рали,какви са впечатленията от Испания на гостите ...Кога тръгвате?...може да се засечем някъде по магисралите  Hug А срещичка непременно ще си организираме...в някоя каса рурал като се завърнем от ваканцията...
Рози,да ти е живо и здраво порасналото момче! Да е здравичко и много да те слушка !  bouquet
Натя,много снимки да направиш с новия апарат...а разликата при двете снимки ще видиш,когато ги увеличиш повече...За бабата не се ядосвай...хора такива има навсякъде...яз вече се научих да не им обръщам внимание...
А с кредитите в момента е така...и при нас не дават повече от 80% от стойноста на жилището...и като сложиш разходите за прехвърляне и за ремонт,ако се налага... ooooh! Нашите съседи продават и жилища ...и да ви кажа колко изгодни оферти изпуснахме...При нас има къщички вече и по 120 000 ,а малко по надолу към Морето миналата седмица излезе една за 160 000 за основен ремонт...Ей такова нещо искам аз...ама на.
Весе,стискам палци да намерите мечтаното жилище...и снимки чакаме от разходката...Hug
Гери Петрова,честити придобивки и на теб...оправяш ли се вече с пералнята ? Hug
Мимки,добре си се завърнала !  Hug Вече нищо не ме учудва от разказите за нашата държава...за съжаление ...Запази само хубавите спомени !
Вал,Алест...браво на вас за диетата! Да се отчета и аз...  Бях почнала преди...ама не издържах...Знаете ли какво е правиш всеки ден салатки и да не можеш да ги опиташ...Ама никаква воля нямах...Обаче вече пети ден геройски издържам на протеини...Чувствам се много добре...и мужо казва,че със всеки ен напипва по-малко дупе  hahaha Един рафт в хладилника е отделен само за моите сиренца,млекца ,колбасчета 0% Хубавото е,че се свиква,ако се издържи 3 дена...значи може и повече...Като тръгна на път тъкмо ще съм на втория етап и ще мога да си хапвам и любимите зеленчуци...
Вал,а отчет със снимки ?
Саби,Anet,Клара,Криспин,Марипоса,Амига,Гери Чери,Герито,Дивина Hug Hug Hug.....Парабол  Hug,къде си мила !Как е малък сладък Сава?.....все ще пропусна някоя от вас...Прегръщам ви и ви целувам !   bouquet  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 12:30 от gaby_s

# 74
Добро утро на всички. Пу аз черпя.

Аз моето вече го изпих със страхотните снимки на Габи. Бягам да се къпя в басейна на една приятелка в касата и де кампо. help  Nature Sunny sun
Хайде ЛаАда, чакаме те да разказваш.
Габи, приятно пътуване и на вас!

Общи условия

Активация на акаунт