Летни фиести или отпускарски сиести?- Испания

• 17 867
  • 306
  •   1
Отговори
# 45
Хаеде да по4ерпя за моя малак рождрник днес,да ми е жив и здрав.Оби4ам ви!

# 46
Честит рожден ден на Хектор!Много весели детски игри!  newsm51

# 47
  • En un lugar de La Mancha...
Честит рожден ден на малкия голям юнак Хектор!

ROZI24 ,да ти е жив и здрав и много да те радва!Весело изкарване на празника Party.Ще чакаме снимки Wink.

tony_t ,чудесно си се справила с темата Peace.

Мимки,добре си се завърнала  bouquet.Ей много ме е яд,че не сме се засекли в България,щом сте идвали в Казанлък.Колко време стояхте там?А иначе трябва да е било страшно вълнуващо срещата на Никол с близките ти.

Силрай,много са ти сладки дечицата Heart Eyes.

# 48
  • Spain
Хектор честит рожден ден
желаем ти весели игри , безгрижно детство и много много веселба

bouquet

Hug

# 49
  • Ispania
Здравейте моми4ета и от мен Hug.
Силрай, много са ти хубави девойките Heart Eyes Wink
Клара ,много се смях с твоя кьсмет Laughing.....дано ве4е си ги униЩожила Peace.
4естит рожден ден на Хектор ,весели детски дни и много Щастие му желая и да слуШка мама и тати  Heart Eyes  bouquet
Сега да разкажа за моите одисей Laughing,в сьбота сутринта трьгнахме на пикник в неЩо като язовир на 50 км от нас.Излизайки ве4е от Толедо ,се реШи,4е отиваме вьв ВАЛЕНСИЯ hahaha,само успях да се вьрнем,да хвана което можах от гардероба и след 5  :hahaha:4аса бяхме вьв Валенсия Joy.Само ако знаете колко сьм си мислила за моми4етата които живеят там Whistling Sad,оба4е такова стана изненадваЩо трьгването ,4е аз дори не си бях взела кьрпа за плажа Laughing.
Успяхме да видим "La ciudad de la Ciencia",но само от вьн,заЩото нямахме време и адски много ме е яд Crossing Arms #Cussing out,и след това на плажа в едно село което казваШе Отеро или неЩо такова(моля Валенсиянските мами да светнат по вьпроса Laughingкак се казва).Стигнахме до него като минахме през Сиудад де ла сиенсия и после направо(ей ама какво обяснение дадох само Joy).
После се прибрахме изкьпахме се и в 12 през ноЩта потеглихме кьм ТОледо.....оЩе не знам на кой свят се намирам Crazy,само снимките гледам и знам ,4е сьм била там.Оба4е как ме е яд ,4е не успях да влезна в Осеанографик,,....нито в музея #Cussing out #Cussing out #Cussing outАААААААААААААААААААААА,ниЩо следваЩят пьт.
Та след това пьтуване открих,4е е много трудно да се прави тази диета и да си на екскурзия Laughing.Аз по пьт си купих Шунка (бес сол и много малко мазнини) и така.....,даде оба4е сме на разходка не мога аз да извадя сергията и да по4на да ям Joy.Та така,в сьбота не бях яла до десет и половина ве4ерта,когато влезнахме в един китайски ресторант и тсм мам единственто ястие което отговаря на диетата беШе пиле с кьри Thinking,та него си порь4ах, Joy hahaha Joy Joy Joy.Вси4ки ме гледаха много странно като отделях зелен4уците от пилето Laughingи избягвах соса Laughing.
Та така, на следваЩят ден прегреШенията ми бяха половин сладолед(е може ли да отидеШ на море и да не изядеШ един сладолед на плажа) Embarassed Laughing и един пе4ен картоф(мальк).Сега ме е яд ,но ве4е какво да правя Rolling Eyes,минало то.....сега пак наново.......

# 50
Привет на вси4ки испанки_сладуранки Hug Hug
Благодаря за поздравленията,да ви кажа,4е тамата за зъбките ни е много,много болна,за6тото това е 3 зъб4е което пада,но първото по естествен на4ин CryКогато Пепи бе6е на 10 месеца падна по стълбите с проходилката(един приятел бе6е оставил вратата отворена и той,след него),та голям ко6мар бе6е,едното му зъб4е падна,а другото се изкриви(тъкмо бяха изникнали горните 3 зъб4ета),а после след о6те едно падане(докато си играе6е с едно дете)падна и кривото зъб4е SadТака 4е ве4е по4ти 6 години го гледаме 6търб,даже 6те ми е странен когато му пораснат новите зъбки  tooth
ROZI 24
да ти е живо и здраво детенцето ,да ти носи много радост и 6тастие Hug
SILRAI,NATIA,GERIPETROWA
,4естити ви придобивки,със здраве

да ги ползвате Hug
АНЕТ
,6те си правиме компания 6том няма да си ходи6,аз си ходих на БГ ама май месец за великден,4е роднините нямаха търпение да видят малката принцеска smile3504и аз катоMIMKYси изкарах много хубаво,изморително,но как да не видя скъпите ми близки...
KRISPIN
сложи ли обеци на малката?
ЛАДА
обе6тавам да сложа и на6и снимки та да ни видите Peace
ВАЛ,АЛЕСТ,АНЕТ И КОЙТО Е НА ДИЕТА
да ви кажа,4е 4етох в едно списание,4е най_ефикасния на4ин за отслабване освен целесъобразно хранене,упражнения и много вода е.....редовният секс,така 4е... ya sabeis newsm47

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 18:10 от divina

# 51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХЕКТОР !!! Много здраве, весело детство, усмивки и игри !
Рози, да ти е живо и здраво порасналото момченце Simple Smile

Вал, ей така стават най-готините екскурзии. Преди да се роди малката, редовно ги правехме тези работи, ама сега няма как. До съседния град да отидем, то са приготовления, торби и т.н.
Радвам се, че весело сте си изкарали и може някоя снимка да пуснеш  Wink

Дивина, много тъжно ми стана за датето, то сигурно сега и на него ще му е кофти като му поникнат зъбки.

Слрай, защо я постригахте малката? Тя не  е била дълга косата. Мен мъжът ми все ме кара да пострижа София, казва че приличала на хеликоптер в главата, защото има дълга коса само от страни, не успя да опада там. Аз не искам и се правя на разсеяна, защото няма да мога да и правя прически  Blush

Мимки, много се радвам, че сте си изкарали хубаво.

Днеска се опитах да сложа малката на гърне за първи път. Така се оплаши милото, не знам защо  newsm78 Половин час не мога да я успокоя, а после като го види само гърнето и започваше да плаче ... скрих го и за сега отлагаме ученето.

# 52
Честит рожден ден на сладкия Хектор! baloniМного късмет,да е послушен и весел празник с много подаръци! bdbaloni

ROZI24 това е за теб  Hug Hug

# 53
  • Ispania
Clara,дано малкото 4ове4е скоро свикне с гьрнето,то май пове4ето деца в на4алото се плаШат винаги Thinking

# 54
  • ES

Честит Рожден ден, на Ектор! Да расте живо и здраво детенце и да радва много мама и тати!

# 55
Привет момичета  Hug Hug Hug
Мимки добре дошла   bouquet радвам се че сте изкарали добре в България сега ще чакаме снимки  Wink
silrai Hug много са ти сладки дечицата  Heart Eyes
Тони мерси   bouquet за почерпката и аз ще си ги купя па да не остана назад  Laughing Тази вечер направих Пай Банофи от форума взех рецептата с дулсе де лече по желание на синът ми незнам как ще устискам на това изкушение  Rolling Eyes но и тримата наобикаляме хладилника  Grinning аз вече хапнах   smile3511
На всички момичета с нови предобивки честито и със здраве да си ги ползвате  Hug
Вал шофираш ли  newsm01 много хубава езкурзия сте се направили thumbsup  пусни малко снимки да видим  photo
на всички  Hug Hug Hug

# 56
Ето ме най после то моето предиобедно приспиване стана на нощно приспиване, като се увлякох в изкарване на багажа, готвене и т.н. все от тоя род неща, то писането остана за вечерта. Да продължа моята одисея, не разказах за перипетиите през които преминахме за да изкараме на Никол международен паспорт, имаше опастност да си останем в бг за известно време.  Документи които се изкарват за не повече от 15 дена като най много на нас ни отне цялата отпуска която си е 22 дена. Първо трябваше да преведем и легализираме акта и за раждане там стана бързо понеже го пуснахме бърза поръчка за 3 дни, подадохме за акта и за раждане който стана за 1 седмица и остана международния паспорт с който брахме доста ядове, отидохме да си вземем акта и отиваме директно в паспортна служба,взехме си номер за да подадем документи попълнихме заявлението пускаме и там бърза поръчка платихме си естествено и след сумати чакане да дойде нашия номер (бъркотията е неописуема понеже извикват номера преди теб на едно гише и след това пък извикват примерно 10 номера след теб и ти се чудиш да не би да си си игубил реда, докато се сетя че такава им е системата, взимах поне 2 номера ) влизаме вече с детето естествено понеже трябва да го покажеш като подаваш документите да не би да има някаква измама. Та влизаме и заставаме на гишето и една нафукана лелка ни пита за детето ли ще подаваме документи ние да, чуква и ЕГН то и ха изненадка нямало ни в регистъра newsm78 #Crazy ние се блещим насреща и и викаме ама нали имаме акта и за раждане и тя да ама  още не сте записани в регистъра и къв е тоя регистър, ами като ни нямало в регистъра не сме можели да и изкараме паспорт, мъжа ми естествено се ядоса страшно много на думите и че трябвало да сме знаели с какъв файл бил изготвен акта и за раждане, и ние като  #Crazy #Crazy на мъжа ми му идеше да я  #2gunfire, отиваме обратно в общината където и изкарахме акта и там поне жените бяха свестни и ни казаха да си оставим телефона и щели да ни звъннат като получат подтвържение от София че Никол била вписана в регистъра за да можем да и изкараме паспорта, ние за всеки случай проверявахме през ден да не би да ни забравят, но хората се обадиха и ни казаха че вече е вписана и можем да отидем да и подадем документите, отиваме отново в паспортна служба и познайте пак при същата служителка #Cussing out и тя с арогантен тон ни съобщава че не е вписана, и ние отново  #Crazy и ние ами как така нали ни се обадиха, че е вписана, и тя ни вика "ми ето и ми показва компа че я нямало в нейния регистър"  Нашя вече  newsm61 изпуши отвсякъде как не ни преби някъде с колата не знам, обратно се върнахме в общината, жените бяха така любезни да завъртят два три телефона и работата се оправи казаха ни да отидем на другия ден да подадем прословутите вече документи, тия от общината и полиицията ни научиха вече. На това от горе посрещането ни не мина без инциденти, още от пристигането ни в София се ядосахме че са ни скъсали малката чанта, а вечерта за малко да остана без единия ми брат, щеше да се пребие с мотора, добре че беше малкия дявол и се отърва с ожулвания по цялото тяло, по краката нямаше място където да нямаше рана и кожа на някои места. Най много се ядосах на Асеновградската болница, отишъл там да го прегледат и да го превържат, а тия тъпанари му искали пари да му сложат инджекция за тетаност, а нашия след катастрофата останал без документи и няма как да видят че е осигурен, на това отгоре какво са го почиствали не знам като се върна целия в смаска, и аз трябваше да му почиствам раните, на това отгоре му отнеха и книжката. Не знам защо на човек трябва да му се случи нещо такова за да се усети да спре и да се осъзнае, а колко му говорих преди 2 години да не купува мотора, че е опасно и че сумати народ се изби, хем му бях ядосана, хем го съжалявах. Спирам до тук че се отнесох в разказа си.

# 57
Мимки, това с регистъра и на нас ни се случи. Обясниха ни, че отнемало до седмица да се предвижат документите, явно ползват пощенски гълъби за пренос на информацията си. Ние бяхме потресени, че полиция и община нямат единна компютърна система, а да не говорим, че понятие си нямаха кой какво прави и какви са му точно задълженията. Опитаха се да ни подхвърлят, но не попаднаха на хора  Wink
Важното е, че малката вече има паспорт.
Чудно ми е следващия път като се прибираме и им покажем паспорта, където малката е на 2 месеца, как точно ще са сигурни, че е същото дете, тя няма нищо общо с тогава.

# 58
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕКТОР! ДА ПОРАСТНЕ ГОЛЯМО И ПОСЛУШНО МОМЧЕ И ДА НОСИ САМО РАДОСТ И ЩАСТИЕ НА МАМА И ТАТКО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИТЕ НА ГЕРИТО! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ГЕРИ И ДА СЛУША МАМА И ТАТИ МНОГО!

Клара да се оттървеш бързо от гадините, а мъничето ще свикне, но не насилвай нещата, поизчакай малко със сядането на гърне, децата както помнят така и забравят лесно. Ние пък имаме проблем с къпането стряска се  и опищява блока като я сложим във ваничката да я къпим, а пък сме  зодия риби. newsm78 Чудна работа. Така е много си права едните не знаят какво вършат другите, просто от тази гледна точка администрацията ни е много назад в годините с комуникациите.
natia изживяването е страхотно наистина въпреки неприятностите се опитах до колкото мога да се насладя на това че съм си в бг, толкова ми липсва Cry не исках да си тръгвам особено като знам че и на нашите им е тежко че са далече от Ники толкова свикнаха с нея, горките разплакаха се като се сбогувахме и аз със тях.  newsm45
Саби мила бяхме 2 пъти в Казанлък първия път за 3 дни, а втория за 1 ден с преспиване понеже зълва ми имаше рожден ден и да я уважим. Казанлък ми хареса като град, а вие да не би да си ходихте през юли? Как върви бременността тежко ли ти е вече? Йоана слуша ли те, свиква ли с мисълта, че ще има друго бебе? Е като идвате към Мадрид звъни един телефон да се видим, естествено ако ви е удобно и имате повечко време. Ако има нещо с което мога да помогна насреща съм да знаеш, само кажи.
Gery_Cherry да родом съм от Пловдив, а целия живот ми е свързан с този град. Тази година като се завърнах го намерих наистина променен, като че ли със всяка година се разхубавява все повече, а и така и трябва, иска се още много, но смятам ще ще стане един красив европейски град, а  има какво да се види там.
Благодаря ви за посрещането момичета!  bouquet Щом ми е възможно ще кача снимки в албума, но нека първо се оправя с багажа че още не мога да го наредя целия.
Да напиша с няколко думи за Никол и как и се отрази пътуването. Детето сякаш се чувстваше наистина у дома си, беше доста по спокойна от испания, никога преди не ми е спала по 2 часа и половина, може би от чистия въздух ли не знам, зарязах всякакви адаптивни млека и каши, и започнах да и давам плодови пюрета, и детето осезаемо дръпна чакам с нетърпение консултацията да я премерят и претеглят, личи си че е напълняла преди беше бледичка и толкова крехка, а сега ела да я видиш нашата и в кръчетата и в ръчичките е понапълняла и бузи е заформила, тъкмо има къде да я щипе човек. smile3501 smile3521 newsm44 И аз продължавам да си я кърмя, а и ми дойде повечко кърма в бг и по гъста. На пук на тукашните доктори че трябвало да и давам адаптивно мляко, по хубаво нещо от кърмата си няма. Полета понесе добре почти през цялото време спеше и на идване и на връщане.
Е това е от мен  аз се потапям че не мога да се наспя като хората, от известно време и умората си казва думата.  smile3524 Sleeping

# 59
Розииииии,да ти е жив и здрав Ектор!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт