Литературен клуб - VІІ

• 55 375
  • 550
  •   1
Отговори
# 75
След разочарованието с Пилето се върнах към добрата стара научна литература Laughing
.бих могла да поразсиквам по книгата,но в такъв случай най-вероятно ще остана сама в темата GrinningСега чакам и "Измерването на света".

# 76
Малко ОФФ...
Момичета, случайно някоя от вас да знае работното време на книжарница "Буквите", намираща се в Красно село, на самия бул. Гоце Делчев!? Praynig

# 77
  • София

Сега чакам с нетърпение " Вино от глухарчета " на Бредбъри - излиза на 18.08 .

Откога я чакам тази книга и аз.... ve4erniza, благодаря за информацията    bouquet

Иначе съм на вълна книги за възпитание на детето  Crazy

# 78
Малко ОФФ...
Момичета, случайно някоя от вас да знае работното време на книжарница "Буквите", намираща се в Красно село, на самия бул. Гоце Делчев!? Praynig

Спомням си, че отваряше в 8 сутринта, но това е информация отпреди повече от година. Не си спомням, кога затваряше  Thinking

# 79
А на мен точно това ми трябва...до колко работи. Confused

# 80
Ах, този "Цар плъх" - започвам го от утре! Не знам как досега не съм го прочела... newsm78
А що се отнася до books.bg аз много често пазарувам от там и никога не съм имала проблеми. Доставката пристига винаги в указания от мен час. Плащам само с наложен платеж при доставка.

# 81
Ако трябва да гласуваме  Laughing "Цар плъх" не е моята книга  Sunglasses

# 82
И аз се надявам  books.bg  да са коректни и да ми изпратят книгите.Благодаря,че ме подсетихте за прекрасната "Вино от глухарчета"-обожавам тази книга-бях я взимала няколко пъти от библиотеката на леля ми,но сега ще я имам в моята да си я препрочета отново.
Не съм чела "Цар плъх"-видях презентацията и също мисля,че не е моята книга.Виж Вино от глухарчета е друга работа-детсто,лято,свобода и мирис на гозбите на баба:D

# 83
И аз се надявам  books.bg  да са коректни и да ми изпратят книгите.
Ох, вече много се отчаях с тези доставки. Сайтовете, които са най-заредени се оказва, че са некоректни, не знам вече, а кой да се спра за поръчки. Имам около двадесетина книги, на които съм "хвърлила око" и как да ги поръчам, не знам  Cry
Вчера открих този: http://www.new-books.eu/?show=menu_home, но пък нямат всичко.
"Пингвините" ми изглеждат най-заредени, но само негативи съм чувала за доставките им.

# 84
Tsugumi -аз съм сравнително доволна от Пингвините-ако избереш доставка с куриер са доста бързи.Иначе мога да ти препоръчам ето тази книжарница-
http://knigibg.com/
винаги са много любезни Simple Smile

# 85
Tsugumi -аз съм сравнително доволна от Пингвините-ако избереш доставка с куриер са доста бързи.Иначе мога да ти препоръчам ето тази книжарница-
http://knigibg.com/
винаги са много любезни Simple Smile

Благодаря! Ще се "жертвам"  Wink

# 86
  • Пазарджик/Лондон
Един глас за "Цар Плъх" Heart Eyes.

# 87
Малко ОФФ...

не знам дали не е късно, но да ти кажа, че работи в неделя.  Peace

"Цар Плъх" и аз я харесвам.

Вероника-, поразисквай.   Simple Smile

# 88
Малко ОФФ...

не знам дали не е късно, но да ти кажа, че работи в неделя.  Peace

Благодаря на всички!
Мисля, че може би ще е полезно все на някой...затова да кажа, че книжарница Буквите, на Красно село работи без почивен ден - от 8.00 до 21.00 часа. Peace
Вчера си накупих доста книжки и вече ги покорявам. Grinning

# 89
Прочетох "Маскарад"на Т.Пратчет. PeaceУтре мисля да си взема" Морт" или някоя друга пак от същия автор.
Аз също харесвам "Цар плъх",както и "Шогун" и "Гай-Джин" на Джеймс Клавел.

Общи условия

Активация на акаунт