АПРИЛчето щастливо е дете щом си топне пръстчето в Черно Море! 2

• 11 381
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Попълване на табличката:
След като отворите линка с табличката прелиствате най-отдолу и натискате линка "Редактирайте тази страница". Таблицата се съхранява автоматично след всяка промяна.

# 151

Това е  уртикария - вид алергична реякция! Какво пюре даваш? Би ли ме светнала как се приготвя домашно плодово пюре?
Ние решихме към 17 август да ходим ва море, така че до тогава трябва да заместя 1 хранене с пюре та да може по спокойно да ходим на плаж Peace / бебето няма да присъства там/ Мисля да започна с мороки ва Хип , понеже не намерих само от картофи, а нали казвате че трябва да е от 1 нещо?

офф, и аз си мислех че това - ама като му давах сокчета от ябълка нямаше такава реакция - сега му давам пюре от ябълка и се зачервява  Sad  . Утре ще му дам пюре от ябълка и круша - приготвено е от майка ми. Затова не мога сега да кажа точната рецепта. Също ми направи и от кайсии. Ама утре ще питам и ще напиша точния начин  Peace

аххх, моретоооо - и ние заминаваме в събота,ама без Дамян - той ще е при баба си и дядо си
лека нощ от нас

# 152
Искам да си призная грешката, написах килограмите на Габи на мястото на Стефи за последният 3-и месец - на Петя-  много се извинявам , ама и аз недогледах нещо  Embarassed Embarassed Embarassed И тъй като не си спомням точните килограми на СТефи (знам че бяха около 8, ама колко точно  newsm78) -Пете пак трябва да ги попълваш заради мен   bouquet Sad Heart Eyes Извинявай  Embarassed Embarassed Embarassed Banghead

Аз се отказах от Дюкан-за няколко месеца, докато почна да ям пак - млечни продукти, риба и яйца,че без тях ще ми е много трудно да я почна  ooooh! Помъчих се да си направя примерно меню и видях че няма да стане Sad

# 153
Искам да си призная грешката, написах килограмите на Габи на мястото на Стефи за последният 3-и месец - на Петя-  много се извинявам , ама и аз недогледах нещо  Embarassed Embarassed Embarassed И тъй като не си спомням точните килограми на СТефи (знам че бяха около 8, ама колко точно  newsm78) -Пете пак трябва да ги попълваш заради мен   bouquet Sad Heart Eyes

Аз се отказах от Дюкан-за няколко месеца, докато почна да ям пак - млечни продукти, риба и яйца,че без тях ще ми е много трудно да я почна  ooooh! Помъчих се да си направя примерно меню и видях че няма да стане Sad

Joy Joy Joy нищо де  Peace  готово
аз го почнах Дюкана днеска , Whistlingдано има резултати че............. #2gunfire такъв съм слон  Tired

# 154
  • Варна
момичета, като редактирате табличката активирайте си панела "Discuss" (горе вдясно). Така се вижда кой в момента е в таблицата и можем да си изпращаме съобщения.  Peace

veni-b не е ли рано да отпадне едно млечно хранене или ти ще смесваш пюрето с мляко ?

# 155
Искам да си призная грешката, написах килограмите на Габи на мястото на Стефи за последният 3-и месец - на Петя-  много се извинявам , ама и аз недогледах нещо  Embarassed Embarassed Embarassed И тъй като не си спомням точните килограми на СТефи (знам че бяха около 8, ама колко точно  newsm78) -Пете пак трябва да ги попълваш заради мен   bouquet Sad Heart Eyes

Аз се отказах от Дюкан-за няколко месеца, докато почна да ям пак - млечни продукти, риба и яйца,че без тях ще ми е много трудно да я почна  ooooh! Помъчих се да си направя примерно меню и видях че няма да стане Sad

Joy Joy Joy нищо де  Peace  готово
аз го почнах Дюкана днеска , Whistlingдано има резултати че............. #2gunfire такъв съм слон  Tired  Hug Hug Hug Ще има резултат ще видиш!   bouquet 

# 156
Здравейте и от нас.

Ама ние май сме най - кльощавите още нямаме 5 кг, като ви  гледам в таблицата какви  кг са всичнки бебета.
Иначе днес бяхме на консултация  500 гр за 40 дена - много малко. Биха ни втория пентаксим.
Иначе нашата док каза да изчакаме и другия месец да видим как ще наддава и  че щом е спокойна и си  пални памперса редовно няма проблем.

Ама пусто  аз все я мисля като  яде по 6 мин далия се е наяла, дали  не й е малко.
Само на кърма сме.

уффф
Айде лека нощ от нас.

# 157
  • Варна
Позволих си да я разкрася малко и най-вече цветово, но ако имате нещо против ще върна първоначалния й вид Peace

# 158
  • София
Позволих си да я разкрася малко и най-вече цветово, но ако имате нещо против ще върна първоначалния й вид Peace

Идеална е  Peace

# 159
  • Варна
Alokazi табличката ни става чудесна. Айде, мамчета, попълвайте данни в  нея  Hug   Hug  Hug

# 160
koketka мерси за забележката, хич не съм видяла- абе тая вечер нещо не съм в час май  newsm78
А табличката е супер!  Hug
Тая вечер Габи сука супер малко, просто незнам как заспа?!  newsm78
Лека нощ на всички майчета и сладки бебчета!
П.П- МОмичета както си се рових с google, попаднах на това- http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-03-11&article=224975 , много ми стана мъчно за Елвира, и преди съм чела за нея и нелепата и съдба, това което ме шокира че пише, че в момента тежи едва 14 кг  #Crazy #Crazy #Crazy Възможно ли е това?! Бедното момиче, просто това е една от най-големите трагедий за които съм чувала  Cry Съжелявам че ви натоварвам, но исках да споделя Sad

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 00:54 от Aquariel

# 161
  • Бургас
Добро утро Hug
Тази сутрин кафето е от мен Sunglasses

Отивам да попълня и аз табличката. Голямо благодарско на Ясмина и Миленка за труда  bouquet
Акварел, ужасно е това Sad Просто нямам думи...
Емма, от вчера се каня да ти кажа, че подписът ти е уникален просто; много ме кефи Grinning
Хубав ден на всички и приятни разходки Hug
Аз чакам г-ца Маджарова да се накани да се събуди и хукваме и ние на разходка Laughing

# 162
Добро утро и от нас   bouquet

Абе на нас не знам какво ни става, ама Дамян не ще да яде...  newsm78 Преди си изядаше 150 мл, а сега през деня на повечето хранения изяда около 130 мл. Преди го отдавах на жегата, ама сега  newsm78 . Ето и сега на 7ч ( при положение че снощи последно яде в 21.30ч ) пак се пъне и почва да си приказва докато биберона е в устата му  Shocked . Направо не знам. Ама нали сме наддали добре....Няма да се вкарвам във филми  Tired

veni-b , питах майка ми за домашни пюрета: Сварява плодовете, пасира ги , слага ги в бурканче и стерилизира за около 10-15 мин. Кайсиите не ги е белила, но това от ябълки и круши е белено. Каза че по пренценка на "готвача" , ако сметне че ябълките са леко кисели, може да се добави маааалко захар. Също каза , че най-хубаво е на пара да се сварят плодовете, но тя нямала възможност за такова голямо количество....
Дано си ме разбрала Simple Smile

Оффф, уж го дават че няма да вали и "лятото се завръщало", ама тука нещо е намръщено....дано да можем да излезем....  Praynig

хубав ден момичета и бебчетата   bouquet

# 163
Goldie благодаря за кафенцето- убийствено е!  Hug  bouquet

Ето пък от мен едно ПАРЧЕ
 с пожелания за приятен и недъждовен ден!  Sunglasses

# 164
Добро утро и от нас!
Сега нашата мома лежи на леглото ни и говори на две играчки LaughingАма то едни разкази...Бърборанка ще да е като мама си.
Момичета, страхотни сте. Темата супер, табличка с данните на бебоците ни. Аз като ползвам компа предимно за пишеща машина искрено ви се възхищавам  Hug  Hug  Hug
Ние днес сме на консултация, а следобед сме на гастроентеролог. Ще разказвам по късни вечери за резултати и впечатления от варненската док Георгиева. Лекарката по чиято препоръка отиваме при нея ни каза, че е най-добрата за Североизточн аБългария. Дано е така и най-вече дано ни помогне. Praynig  Praynig  Praynig
Хиксита, мерси боку за поздрава
Хубав ден изпълнен с усмивки и позитивни мисли и преживявания от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт