АПРИЛчето щастливо е дете щом си топне пръстчето в Черно Море! 2

• 11 354
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро момичета!!!  bouquet
Днес моята малка принцеса става на 3 месеца за което искам да ви почерпя   party023 newsm38 нещо и за мамите фенове на биричката  beer cheers.
Честита месечинка и на Гергана  на GeoNadin,Микаела  на Haliotis,Соня  на Nellymax
Искам да ви благодаря за хубавата темичка и табличката, която ще ми бъде доста полезна.
Не пиша доста често,защото всеки път когато искам да попитам за нещо то вече е коментирано и си получавам отговора за което много благодаря  Hug,но за сметка на това си ви чета всеки ден.
Желая ви лек и слънчев ден на всички.
Щях да забравя Сисе два пъти вече те засичам в Морската градина единия път беше самичка с Дани и другия път с мъжа си но съм голяма шматка все ми става нудобно да те притесня.
Извинете за дългия пост.

# 166
Честито на малките месечинковци! Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Да растат здрави, весели и послушни дечица

# 167
  • Някъде на път....
Добро утро и от мен! Е как да попълня в тази таблица мерките на Габи, нещо не схващам............ Sad

# 168
Добро утро и от нас!  bouquet

Ясмина, благодаря за табличката и за труда! Аз ще се отчета по-късно днес Hug Peace
Хиксита, благодаря за поздрава! Listen

Честити месечинки на бебоците, които стават на 3 и 4 месеца! Tada newsm18  ura newsm18

ЛУРДЕС ,все гледам тази снимка на аватара ти,ако това си ти,браво за фигурата Peace

Blush Blush Мерси, Нана, аз съм това Simple Smile

# 169
Добро утро и от нас!  Hug

Момичета ГОЛЯЯЯЯЯЯМО БЛАГОДАРЯ за кафенцето, поздрава, табличката, темата, доброто настроение!  Hug
Страхотни сте!    bouquet

Честити месечинки на всички бебчовци родени днес!  Two Hearts

Хей софийски мами, ще има ли днес разхождащи се в Южния парк? Аз мисля да се запътя натам по някое време, много ще се радвам ако сме повече!  Heart Eyes

t_ilieva за попълването на таблицата - Ясмина е обяснила малко по-надолу в постовете, но и тук ти казвам, като отвориш линка, слизаш най-долу на таблицата и ще ти се появи надпис долу в дясно Редактиране, кликни на него и ще ти се отвори нова таблица в която вече можеш да попълваш своите данни, в момента в който ги вкараш таблицата автоматично ще се актуализира  Peace

Хикси може ли да качиш линка към таблицата на първа страничка, че все я зареждам от поста на Ясмина, предварително едно голямо тенк ю!  Wink  Hug

# 170
  • Добрич
Ха добро утро!

Благодарим за чудната табличка,сега остава да се впишем!Чудни кафета и музикални поздрави раздавате и ние гребем с пълни шепи Hug

Лурдес браво!Не знам как го направи този номер newsm78,преди два дни трябваше да съм по-спретнато облечена и се бях докарала в рокля тип палатка ooooh!

Честито на всички празнуващи  bouquet

# 171
  • Някъде на път....
Вкарах данните в таблицата!  Peace Благодаря на dariq и galivoHug

# 172
ЦОП!!!
Ха, добр'утро.........

На ви тъз песен от мен:

Цък тук де!!!

На ви тука едно за пиене:

И тука едно за ядене:

И да не сте се оплакали после от нещо!!!
А за на мосю Дюкан колежките:

и:

Аз напуснах скоро неговата фирма - поради извинителните причини, споменати по - горе в картинки    Joy Joy Joy

# 173
честита 4-та месечинка на Ана-Мария и 3-та на Гергана,Микаела,Соня и Кристияна! мен тази сутрин Оливия ме събуди в 7.30ч.,защото сме в бели пердета в детската и е светло,а милата обича да спи на тъмно.та днес ще ходим да купим тъмни. Mr. Green

# 174
Хелоуууууу   bouquet, мучос грасиас за таблицата, то аз докат' се наканя....... (като вица за охлюва  Laughing)!
 И Самуил честити на всички рожденници днес!
 Той (сина де) си е харесал една мадама от блока, ама се прави на недостъпен, като се видят и гледа на другата страна...или може би защото му текат лигите и не иска да се излага пред госпожицата  newsm78!!!
 При нас промяна при нощните хранения-йок! все сме си на туй дередже. Инато магаре ще излезе!
 Goldie, на кое викаш подпис  Embarassed????Иначе благодаря за комплимента (ма може ли да съм толкова зашморцана?)
 Ние пък вчера май продадохме колата на мъжът ми  Rolling Eyes, ако знаете колко криво ми стана, като дойде "оня" да я оглежда и като я подкара....чак ми се насълзиха очите! Тя не че е нещо особено, но му е първата кола все пак...аз съм много привързана към всякакви вещи и много навътре приемам нещата! А "оня" беше див...пед****т - да ме прощавате за определението, ама ако го бяхте видели....с бял лак на ноктите на краката, една златна гривничка на глезена, а какъв глас .....мале, мале....абе тез хора нормални ли са? Направо не ми се мисли какво ще е поколението на Самуил!
 Helenblondy  Hug  Hug
  cenitelkata,  я кажи как се справяш с бай ДюкЯн????, мен направо ме е страх да го отворя тоз форум за Диетите, камо ли да припаря до някоя дюкянска тема-ще ме изядат с парцалите!

# 175
  • In someone's dreams
Ейййй, едно тенкю нямаше за идеята за таблицата с гуглето, ама нейсе ......Аз пък ще благодаря на Ясмина и Милена за това, че я направиха - благодаря ви момичета   bouquet

Стефинка мерси за песента, от пиенето се въздържам защото хич не обичам бира и кола, ама виж месцето няма да ти откажа  Joy

Чао бейбита за сега!

# 176
Добро утро и от нас!

Аз също ще ходя днес в Южния парк, но ще успя едва към 12 часа, така че галиво ще ти вънна кто се добера до там!!!

# 177
Привет и от нас!

Благодаря на всички момичета погрижили се за направата на таблицата  bouquet
Честита месечинка на малките бонбони Heart Eyes

dariq как ще ме притесниш като ми се обадиш!Че и 2 пъти си ме видяла и не си дошла Crossing Arms Сърдя се пък!!!Толкова ли съм страшна,че не идваш при мен?dobs и тя ме била видяла веднъж ама от далече ме гледала smile3556
Емма на вас Радославова какво ви каза за пишката и забелването?

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 11:03 от sisee

# 178
Емма  ни питай .............и мен ме почнаха споко  ooooh!  обаче аз няма да се дам   Peace да видим до къде ще я докарам   Rolling Eyes
едно чудо не схващам .......каква е тая диета дето разрешава употребата на газирано и още повече пък на кола ???????????????????  newsm78 както и да е да не занимавам и вас с глупости
Таблицата е супер  Hug
отивам да сменям дупе  Mr. Green

# 179
Milenni БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! за идеята за таблица в гуглето!   bouquet
Ценителката смачкая тая Дюканска гад, да не им се даваш, да отслабнеш напук на гадните им забележки!  Wink  Peace
Емма Голди те възхвалява за това с Господ, мъдростта дето чакаш да ти даде и т.н.   Wink бай дъ уей и аз одавна се каня да ти кажа за него ...  newsm20 Мнооооооооооого е яко!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт