АПРИЛчето щастливо е дете щом си топне пръстчето в Черно Море! 2

• 11 311
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
По заповед на щуката (Milenni), явявам се на минутата!
Какво да се отчета - понеже нямаше кой да гледа бебешора снощи, хартисах от концерта; добре, че хората си бяха донесли добра техника и успяха да докарат саунда почти до нашия квартал - виждаха се светлините и почти членоразделно се чуваха и песните. Така, че се самоуспокоих, че не съм съвсем валат.
Днес ходихме да си търсим количка удобна за пътуване (тип чадър) и след много обикаляне май си намерих подходящ модел, та ще я вземем скоро.
Аз започнах захранването с пюре от моркови, обаче дотук два дни ударих на камък - не ще да го гълта, плюе и това е . Ще взема да пробвам с нещо по сладичко май, та да видим.
Чао за сега!

# 46
Още топли- топли, чак парещи новини от Кърмаческият форум Simple Smile

Заповядайте да видите първият български клип за кърмене

Позволих си да го изтипосам и него на първа страничка Sunglasses

# 47
Относно желязото обаче мисля, че точно бебета на АМ имат непрекъснато доставяне в организма, защото нали желязо се добавя в АМ. Бебетата на кърма по-скоро им се изчерпват запасите от бременността и после мама с кърмата трябва да набавя желязото. Така съм чела аз Peace

ЛУРДЕС, така е - АМ е обогатено с желязо, но само около 20 % от него се усвояват от бебешкия организъм. Докато от небогатата на желязо инак кърма то се усвоява към 70% (дали точно това бяха процентите, не съм съвсем сигурна )

# 48
Запис Peace Хиксита хиляди благодарности  bouquet Емма е права,че много ни глезиш  Wink и аз гласувах  Peace /само на кърма/

Честита месечинка на всички бебета!Да са ни живи и здрави  bouquet
Защо си мисля,че само Невенка чакаме на отчет Peace Ясмина кажи сега как върви малката с килцата,как прие ваксината?Къде се спотайваш?
Aquariel  Hug

Днес деня ми мина доста добре Grinning
Снощния ми опит да минем без ядене в 3 сутринта ПАК удари на камък ooooh!Направих няколко опита да дам вода,после залъгалката....човека си иска цицата и си я получи Mr. Green Ще правя пак опити!Вчера Дани за пръв път видя залеза....беше "възхитен" с ей такива очи Shocked го гледаше!Ето малко снимков материал  Wink това е парка в нашия квартал,слънцето залязва зад Аспаруховия мост Peace

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 18:56 от sisee

# 49
Хайде и аз на отчет Mr. Green
Мами-доктори, много ви благодарим за съветите Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss
Хей, страшно готино ви е било на концерта, супер!   superuu  superuu
Галиво, майка ти да се оправя по-бързо Praynig Praynig
Аквариел, браво за спането, да не са ви уроки Wink Peace Ние сме на 3-часов режим, и вече съм  #Silly
Сисе, и аз много обичам красивия залез, чудесна гледка  Simple Smile Я, кажи, ако не е тайна какви упражения ти каза педито да правиш при смяна на пампито, че аз само каквото от интернет знам, педито и дума не обелва за упражнения и гимнастики Crossing Arms Crossing Arms
Пролетната фея, моята бебка като й се спи и не може лесно да се отпусне, аз обикновено я приспивам така: пускам телевизия или музика, да не е тихо, но не силно, после я обръщам наляво или надясно, една биба в устата и я милвам по главичката. Обаче не всеки път става лесно заспиването, явно си е до момент Thinking
Ласи, защо така бебчо не ще да гълта?
Милени, кой ще те трие, бе жена, няма такова нещо Hug Peace
Тодоран, това явно ми е убягнало като информация, мерси за уточнението  bouquet
hiksita, ей сега го пускам цокането да гледам Laughing

Малии, че шарено стана Crazy Crazy

# 50
  • Добрич
ей ме на!

Май създавам заблуда,че съм наоколо,а аз като вляза в нета там си оставам,но не вися пред компа,ходим по разходки,прибираме се,аз все на линия изглеждам Wink

helenblondy
  правилно е дала съвет Peace,няма какво да добавя.Антибиотика си е ок,не е проблем за кърменето.

ева мери,следи си състоянието-ако продължиш да се надуваш и вдигнеш температура бягай пак да те видят,би трябвало след 1-2 приема на антибиотика да има облекчение и да спре подуването.

Галиво,St.aureus е най-честия причинител на гнойни инфекции,упорита гадинка е(понякога се изследва към кои антибиотици е чувствителен) ,лекува се с антибиотици.Предполгам,че лекарите са си свършили работата и са ви назначили лечение.Не разбрах къде е раната,но при стриктна хигиена да се надяваме ,че няма да има последствия за околните Hug

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 20:14 от naana

# 51
Добър вечер мили ми смехорковци
ние пък такъв нет извадихме от вчера че по -точно никакъв го нямаше...
 Бяхме на ортопед във ВМИ-еи много готин тоя доктор бе,пък и Калина си го хареса,смя му се ,пя му ,поприказваха си и така по живо по здраво сичко ни ок до второ нареждане,чак като проходим.
 С таблицата съм почти готова,тзи вечер май ще я поприлкюча като начални данни,после обаче ще трябва една по една да ми пуснете данните на бебоците и да я попълня,ама как ще я качим незнам в нета  newsm78.
 за сега малко после може пак да се включа 
 ето ви един поздрав от моята малка мадама http://www.youtube.com/watch?v=zQh-WR5Qp7E

# 52
  • Добрич
didimora ,много готина мадама,добре пее,харесва ни много.Да знаеш,че ще съм добра свекърва Hug

# 53
  • София

Само на мен ли не ми хареса  newsm78 Особено четвъртата мама ...позата беше по-скоро еротична, отколкото нежно-сантиментална Shocked

Докато Калина на didimora е безспорен бонбон !!!

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 22:41 от ВаняМ

# 54
Какво тънко гласче има Калина Heart Eyes  Може и певица да стане!

Лурдес упражненията са много прости Peace Каза при всяка смяна на пампито да сгъвам крачетата към корема,после да ги опъвам,а също и на жабка да ги правя /сещаш се как нали-разкрачени/ Peace Ръцете също да ги сгъвам и разгъвам,нагоре-надолу и т.н Като го обърна по корем да му "шляпам" дупето а на гърба с върха на пръстите все едно го милваш,но по енергично...раменцата ЛЕКО да мачкам,а също и кръгови движения /по посока на часовниковата стрелка / на коремчето Peace Това каза педито! Шляпкането по дупето най му харесва Mr. Green
Пролетна фея когато му се спи Дани е много крив,очите му се зачервяват,но мрънка и докато не нацеля подходящата поза не става Naughty Помага когато легнем на леглото /лице в лице/ и му дам да суче,а същевременно го притискам към корема си PeaceАко неще на дясно например се въртим на ляво и така!Другото което помага и да се движа из стаята гушнала го ,а той с цицата в устата....слагам му нещо на очите да не гледа и да се унесе Peace Това се сещам като най -ефективни методи Wink
Прави ли ви впечатление,че все с гърдата в устата се приспиваме Thinking и после защо бил шишо...ми той така е свикнал да заспива Blush

Лека нощ!

# 55

Само на мен ли не ми хареса  newsm78 Особено четвъртата мама ...позата беше по-скоро еротична, отколкото нежно-сантиментална Shocked

И на мен нещо не ми харесва, съвсем далече от истината ми се вижда, незнам...
Докато Калина на didimora е безспорен бонбон !!!

# 56
офф, нещо не успях да цитирам както трябва..както и да е , исках да кажа, че и на мен клипа не ми харесва

# 57
Та така табличката е готова, сега ако има някои да ми каже как да ви я покажа  Praynig и да кажете дали ви харесва,какво не ви харесва,ако има нещо да съм сбъркала или да добавя и т.н и т.н и после може да ми изпращяте съобщения на лс и да добавям и другите данни,пък ако иска някой може да я ии поокраси,Ако куптията ми се задръсти се извинявам предварително,ще гледам "да изхвърлям " междувременно.
 радвам се че сме ви позабавлявали  малко   Hug
 За клипа хм можеше и по-добре да е,но пък може пълната версия да излезе по ....
 малии пих една чаша вино и съм готова да се качвам на корабите на стар трек  #Silly tooth Drunk

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 22:58 от didimora

# 58
Уф момичета благодаря ви за подкрепата!  Hug
Галиво,St.aureus е най-честия причинител на гнойни инфекции,упорита гадинка е(понякога се изследва към кои антибиотици е чувствителен) ,лекува се с антибиотици.Предполгам,че лекарите са си свършили работата и са ви назначили лечение.Не разбрах къде е раната,но при стриктна хигиена да се надяваме ,че няма да има последствия за околните Hug
Naana благодаря ти за отговора!   bouquet Цялата история е много е дълга за обясняване, но на две, на три: майка ми е с рак на ларингса от 3 год. и на 2 Юни тази година й правиха ларигектомия (отстраняване на ларингса). След операцията обаче получи усложнения, едно от които е че вече 2-ри мес. поддържа температура 37 и нещо, 38 което дори и на непросветен като мен ми говори за някакъв тлеещ проблем, но за съжаление лекуващите й лекари до днес така и не разбраха какво й има, а се оказва, че през цялото време е имала стрептококова инфекция  ooooh! Това го откриват чак сега в резултат на микробиологично изследване от раната - намира се на гърлото, там където е дупката през която диша в момента. Вече й е предписан антибиотик, но това заради което днес беше много разтревожена е че през последните 2 седмици беше в много близък контакт с моя Алекс и двете деца на сестра ми и се притеснява да не би да им е предала инфекцията и на тях  Sad Да не говорим, че и аз като четох за тази бактерия в нета направо ми настръхна косата за проблемите, които може да причини, не само на децата ами и на майка ми  ooooh! Затова реших да питам медицинските лица във форума ни за това какви са симптомите на инфекцията, за какво да следя при мойто дете и съответно при тези на сестра ми?
Абе въобще.... Cry В тази връзка да ви кажа... За пореден път момичета се убеждавам, че в Болница Токуда работят абсолютни некадърници!!!! #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out До момента за съжаление имах близък контакт с АГ и УНГ отделението им и мнението ми за тези специалисти е крайно негативно  Naughty Дано не ви се налага да ползвате услугите им...

Aquariel, мила, много бих искала, но за съжаление не мога да си припиша заслугата да съм медицинско лице, просто работя във фармацевтична фирма и съм се интересувала за това онова  Peace

Didimorke Калина наистина е много сладка!  Heart Eyes Аз също бях почнала да правя такава табличка, даже днес сутринта почти я бях завършила, ама след тия събития ми се уби всякакво желание  Sad Както и да е, моето предложение, е ако има някакъв начин тази табличка, като някакъв линк, да се качи на 1-ва стр. и всяка мама сама да си въвежда данните на своето бебче след всяка консултация, иначе ще луднеш тотално, това са сто и няколко бебчета!!!  Peace

Момичета извинявайте за негативизма в поста ми, но за съжаление това са нещата от живота, особено моя...
Лека и спокойна вечер на всички мами и бебоци!  lovekiss

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 23:17 от galivo

# 59
Лурдес упражненията са много прости .......

Сисе, мерси много!  bouquet Аз до момента правя някои от нещата, това за раменцата ще го приложа Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт