АПРИЛчето щастливо е дете щом си топне пръстчето в Черно Море! 2

• 11 324
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
здравейте и от нас мами:)
ние днес бяхме на профилактичен преглед, за да се види има ли проблими (нали ми беше оплешивяла малко госпожицата и аз се бях сдухала за рахит), доки каза, че всичко е ок:)
някой питаше за работа дали ще се връщаме..и аз доста се замислям ама поне тези 9 месеца със сигурност няма да бачкам.
Хубава е табличката, браво на вас, само нещо усреднените ги дава странно.
ние за 20 дена сме наддали 400гр, значи продължаме да се кърмим, то аз бях позанемарила чайовете за кърма и веднага ми се отрази, ама сега се взимам в ръце.
А пък аз понеже и аз не мога грам да отслабна, а по принцип съм от лесно слабеещите, но явно от безволевите и ям твърде много сладко, сега съм се заинатила и съм с е хванала на бас с мъжо (трябва да има предизвикателство, инак не става), че 100 дена няма да помириша сладко, и ако успея, ще се опарича със съответните кинти дето биха отишли за сладоледи, шоколади и пр..боклуци, обаче той е много лош и си купува и носи тука и аз газ пикая, дето се вика, умирам от яд, ама да видим....какъв е тоя дюкян?
питах доки за флуора, ама общо взето ме препрати към зъболекарската гилдия.
хайде лек ви ден от мен, и от даренцето Simple Smile

# 181
Здарвейте момичета
не съм ви чела защото не ми остава време ,но в първият удобен момент ще ви изчета,доидоха ми гости и нямам време за нищо
искам да ви почерпя защото днес имаме годишнина от сватбата,пиите по едно за за наше здраве

# 182
ами sisee, каза като го къпем с по-насапунисана ръка да придърпваме, но мноооого леко  Peace, ама мен ме е страх и едва-едва пипам, първия път при тая манипулация се изпишка  Laughing!
 Ние като бяхме на прегледа при Радославова и явно мъжът й беше там и още една жена и беше много забавно, всички говорят само за бебетата й пациенти, докторката похвали, че всичките й бебета били само на кърма и как всички наддавали доволно, какви послушни били и т.н. Аз я питах дали няма приспивателни за бебета (с надеждата да каже някой смайващ трик за главоломно отказване на нощното хранене  Rolling Eyes) ама тя каза, че нямало...пфуййййй!!!
  nikito1047, много добра идея е туй със сладкото......абе и аз трябва да взема някакви луди мерки против туй сладкото.....трябва просто да не ми дават пари, щото аз съм като разпасана с тия пари-краката ми сами отиват към магазина!
  Вчера гледах клипчето от "бебешкия" период на Самуил-като го изписваха и първите дни в къщи-направо не мога да повярвам каква хърба е бил, парче месо дето казва моя мъж! Умрях да се смея! Наистина как бързо растат тия бебешоци......

# 183
Дидимора честита годишнина!Обичайте се и правете деца  Wink

След прегледа,който направих на нашата табличка установих,че най-дебели бебета са Стефан /Ценителката/, Филип /Стефинка/,Марти /Хриси-Писи/ после е Дани ,ама и Косьо на Ваня М не лъже:peace: и тримата шишковци са родени по малко килограми от нас,а ни водят сега Winkзначи да не се притеснявам за моето кюфтенце  Mr. Green Абе той Фил голям дългуч...65см ,а Стефи с неговите 8 кила ме разби...мама добре го храни Wink

Нормално тези Дюканеси да са така злобни Twisted Evil какво се чудите....като им гледах таблицата с килограмите,ми те по 100 и няколко кила-Комплексарки Crossing ArmsНе им се връзвайте момичета....видях,че Aquariel,Ценителката,Хиксита и още няколко априлки ще я почват тази диета-УСПЕХ  Peace

Емма когато аз му правя тази манипулация....му става пишката Mr. Green всеки път!

# 184
Емма когато аз му правя тази манипулация....му става пишката Mr. Green всеки път!
Ха-ха-хааааа, аз още не съм забелязвала такова нещо, но ще ми е много интересно! Точно вчера четох, че такива неща е нормално да се случват при момченцата и не трябва да се шашкаме  Peace  Laughing  Mr. Green

# 185
  • Добрич
sisee  Grinning Това с пишката му ми се случи само веднъж,веднага след като ни изписаха,ама повече няма...май не му харесва..или аз съм смотана в ръцете Grinning

# 186
Milenni тенкю, тенкю   bouquet  bouquet  bouquet

galivo още снощи като я видях, че е поместена от Ясмина съм я пуснала на първа страница- то даже и заглавие и турих в благодарският си пост - да се сетите, че е там  cry

Hug Hug Hug Ясмина и milena1976  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet    bouquet

Peace
 hahaha hahaha - на "Как бързо нашите деца растат в цифрички"- на първа страница Joy Joy Joy

Точно под заглавието е !  Peace

# 187
 Laughing И на Стефчо пишката   hahaha скоква като го мия  Laughing
naana, а как е Борко вече- надявам се вече да са се нормализирали нещата и ти да си се поуспокоила...  Confused

# 188
Добро утро!
Честито на всички месечинки-третинки и четвъртинки!
Сисе аз се отказах за сега от Дюкан, защото искам да я правя поне половин година диетата, обаче тъй като не мога да ям и пия - мляко, сирене, яйца и риба. Просто се оказа че няма как да я направя  Rolling Eyes newsm78 Sad Плюс това искам като спра да кърмя да почна с ударния етап и другите етапи, за да има повече ефект  Peace

# 189
Оооо аз не се шашкам Wink Само ми е много интересно как на такова малко бебе му става пишката и той ако знаете как ме гледа като го пипам..много учудено!Това всяка вечер се повтаря....от малък ходи н******н  Blush лелееее кви простотии говоря!Извинете ме /аз затова сама се цензурирах/ Wink Мъжа ми вика :"От малък да знае и да няма пропуск /всяка вечер/"  rotfImao

Къде е Ценителката,че ми трябва по един въпрос  Wink Какъв беше онзи прехвален гел от нея???На Дюрекс ли или се бъркам?Пете включи се като компетентна по въпроса  Mr. Green

# 190
 doh ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПРАЗНУВАЩИТЕ БЕБЧЕТА!  bigdance2

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ДИДИМОРА! Мноооого любов и семейно щастие!   bouquet

sisee  hahaha hahaha
...от малък ходи н******н  Blush лелееее кви простотии говоря!Извинете ме /аз затова сама се цензурирах/ Wink Мъжа ми вика :"От малък да знае и да няма пропуск /всяка вечер/"  rotfImao

- това ме накефи Joy Joy Joy

# 191
Малииииииииии тая диета ми е изпила мозъка  doh doh doh
Вчера малкото ми момченце е станало на 4 месеца аз даже не съм почерпила  Embarassed
Айде сега на биратааааааааааааа  beer beer3 beer2 cheers аз ще се въздържа за сега обаче на гала вечерята ще си наваксам  Crazy
Честито и на другите месечинковци   bouquet
Сиси днес сме на консултация ще видим колко е пораснало малкото ми кюфтенце  Hug
На Стефи пишката не помня да е" ставала "  newsm78 обаче на баткото ....... Whistling
ох с тоя Дюканестия май -нема да се разберем  ooooh!.....ще полудея за 2 лъжици захар  Tired,днес ще ходя да си купя подсладител
Дидимора честита ви годишнина   bouquet много любов ,много деца и пари естествено  Hug

# 192
Оооо аз не се шашкам Wink Само ми е много интересно как на такова малко бебе му става пишката и той ако знаете как ме гледа като го пипам..много учудено!Това всяка вечер се повтаря....от малък ходи н******н  Blush лелееее кви простотии говоря!Извинете ме /аз затова сама се цензурирах/ Wink Мъжа ми вика :"От малък да знае и да няма пропуск /всяка вечер/"  rotfImao

Къде е Ценителката,че ми трябва по един въпрос  Wink Какъв беше онзи прехвален гел от нея???На Дюрекс ли или се бъркам?Пете включи се като компетентна по въпроса  Mr. Green
Сиси за толкова малко бебе няма проблем да не става ама примерно както е Сашко знам ,че ако Нестава е проблем и трябва да се заведе на лекар така ,че радвайте се ,че СТАВАТ  Peace

за кремчето ..........има на Дурекс 3 вида (само да вметна ,че ние се изпепеляваме доста успешно с ментовия вече ) Crazy Crazy Crazy един зелен (въпросния ) един червен (със затоплящ ефект) и син ( не помня кво беше) newsm78 екстра фин или нещо подобно а може и да си вземеш просто Глайтгелен от аптеката  на водна основа аз го предпочитам ......след Дурекса няма миене  Sick Embarassed

# 193
Днес имам Рожден Ден! Почерпете се, момичета!

# 194
Олелеееее верно ли зеления е ИЗПЕПЕЛЯВАЩИЯ?  Shocked Мъжа ми точно този купил преди малко Joy Много ли е хард като за първи път?Още сме начинаещи в тази област /с геловете/ и да не ни дойде.... Blush

Аз днес имам много мръснишни език...в бебешка отчетна тема пиша за такива срамотии Mr. GreenСПИРАМ!

isane честит рожден ден!Да си жива и здрава,много обичана!Следващото дано да е мъжко  Wink

Момичета от доста време никой не качва снимки на мишоците в албума ни!Защо така?Аз искам да им се радвам и редовно влизам,но няма много нови попълнения Rolling Eyes има бебчета които не мога да ги разпозная /снимките не са надписани/ Някой обърнал една от снимките на Дани с главата надолу hahaha бързо да си призне кой е Wink

Аз докато не пишех по няколко дни днес се скъсах.....ама какво да правя като Дани вече 3 часа спи  Shocked изкуфях самичка!

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 12:58 от sisee

Общи условия

Активация на акаунт