АПРИЛчето щастливо е дете щом си топне пръстчето в Черно Море! 2

• 11 323
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Олелеееее верно ли зеления е ИЗПЕПЕЛЯВАЩИЯ?  Shocked Мъжа ми точно този купил преди малко Joy Много ли е хард като за първи път?Още сме начинаещи в тази област /с геловете/ и да не ни дойде.... Blush

Аз днес имам много мръснишни език...в бебешка отчетна тема пиша за такива срамотии Mr. Green
МИИИИ да ти кажа първоначално е многооо странно ама после е многооооооо хубаво  Embarassed  Crazy  Mr. Green ще хвръкнеш
 newsm10 успех а утре на отчет  smile3534 ние снощи се изпепелихме пък съм на линия значи няма страшно   Joy

ИСАНЕ да си жива и здрава душко   bouquet  newsm59  много здраве ,щастие и късмет в живота ти желая  Hug

Сиси нали знаеш за писането ,че сме на периоди  Rolling Eyes не пишем не пишем и са завръщаме като урагани  buria

# 196

isane честит рожден ден!Да си жива и здрава,много обичана!Следващото дано да е мъжко  Wink

А, дано! Тази нощ сънувам, че съм бременна ooooh! и разправям на мъжа ми, а той: "ами може и да си" А снощи по спортните новини казват за някакъв треньор, че му се родила пета дъщера. И ние се смеем. То не бе опити за момче ама нъц Laughing Ама да не се смеем много, че....

# 197
  • Варна
Здравейте..!

Ний от снощи сме много криви, постоянно мрънкаме и ревем, какво му става на това дете - незнам. В шезлонг не ще, в леглото с мен, както си заспиваме - не ще, на ръце - реве, не ще да яде... Сега пак я излъгах в шезлонга и задрамя, надявам се за дълго... Иначе през ноща спа, въпреки че заспахме по-трудно от обикновено Sad

Имам чувството, че й има нещо, ама като незнам какво е....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Исане, ЧРД. Да си жива и здрава, заобиколена с много любов и внимание  bouquet  bouquet  bouquet
Честити месечинки на празнуващите бебоци!!!

# 198
Исане Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и всичко най-хубаво!
Дидимора честита годишнина, любовта ви да се увеличава с всяка измината годишнина!
[/size]

# 199
  • Някъде на път....
isane, ЧРД! Да си здрава и много щастлива!

didimora, Честита Годишнина! Весел празник!

# 200
Isane, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и много щастлива! bdbaloni

Дидимора, честита ви годишнина! Все така да се обичате! 1dating txtloves

Вие пак отворихте геловата тема!  newsm62 Пете, ти си експертът - спор няма smile3503 Hug

Алокация, нищо й няма - и ние имаме такива периоди. Тази нощ пак се приспивахме между 3 и 4, беше голямо мрън Rolling Eyes

# 201
Честит Рожден Ден Isane!

Много здраве, любов и сбъднати мечти!
   Hug bouquet 
Стефко спи и той от два часа( нещо се обърка това дете  newsm78) Пък аз се ровя в нета и гледам разни колажчета и вече харесах едно- две за другата тема  Laughing

# 202
Аз пак съм назад с четенето Sad

Ава сутринта се обърнала от гръб на корем за пръв път, ама аз съм проспала Cry - мама я видяла, че им бях на гости.

Ава бръмчи нон стоп - направо се спуквам от смях. Бръмчим си и си пеем бански на лалета, голям кеф!

нашия отчет от последната консултация Невена е наддала 700гр и е порастнала с 3см - вече е 6050гр и 62 см  bowuu
Ава беше с абсолютно същите мерки на последната ни консултация  Grinning Невенка е много сладка на новата снимка на аватара ти Heart Eyes

За клипчетата за кърмене - на мен ми харесват и смятам, че е хубаво, че ги има. Не мисля, че те целят да омаловажават любовта на майките, хранещи децата си с АМ. За мен тези клипчета таргетират от една страна жените, които ще стават майки и ги насърчава да изберат кърменето като най-естествен избор за хранене и от друга страна - да популяризират кърменето като акт на хранене сред обществото (БГ филмчето например е затова). Подкрепа за кърмачките е посланието и на мен точно такова ми е настроението като го гледам Peace

Лурдес, ние с Ава сме нощни птици и стоим до късни доби. Случва се ако имаме по-натоварена социална програма да пропуснем къпане за сметка на доброто парти Mr. Green

# 203
  • София

Аз днес имам много мръснишни език...в бебешка отчетна тема пиша за такива срамотии Mr. GreenСПИРАМ!

Що пък да са срамотии ??? Тия бебета да не сме ги омесили от тесто  hahaha hahaha hahaha

А аз за да съм съвсем честна, ще си призная, че в табличката Косьо наистина изглежда в TOP 5 по размери, но при нас така се поизместиха нещата, че ходим на консултации 10 дни след месечинката  Peace А на тази възраст 10 дни са си от значение Simple Smile Иначе детето си хапва (пу-пу) и денем, и нощем. Вчера му правих сокче от ябълка - нямаше лоши последствия, така че ще продължаваме Simple Smile И мисля лека-полека да го захранвам и с пюрета след 1-2 седмици.

Isane, Честит рожден ден! Пожелай си нещо вместо мен  newsm51

# 204
Верчо и Стефко бръмчи и ме плаши  Joy не знам какво точно прави но все едно се гаргари  Laughing хъска като гъсоче  hahaha а за това с късното прибиране .......срам ме е да си кажа ,че ще ме обявите за луда  Crazy не ме притеснява кога и колко е часът ходим навсякъде с ДЕЦАТА аз не съм ги родила да се оплаквам от тях даже една вечер излязохме в 21:30ч. и една комшийка ни видя :вика проблем ли има ? къде отивате ? а ние -как къде на пицария у нас не се диша Стефи навън спи спокойно . А за това ,че вече има навъртяни хиляди километри ............ Peace
а пък като кажа на някои ,че ще ходя на море с децата ми вика ти си луда .......ми аз отивам на море заради тях а не за да си почина от тях когато са дори в ръцете на друг ми трепери всичко искам да си ги взема по-бързо  Mr. Green 

# 205
  • In someone's dreams
Честит рожден ден Isane  newsm59

Честита годишнина Didimora и наздраве!

Аз най-после се светнах как се публикуват снимки и ще направя дебют със снимка на двойна дъга, дано ви хареса:

ето и още една:

Е сега ако не стане вече и ще се гръмна.

# 206
# 207
когато са дори в ръцете на друг ми трепери всичко искам да си ги взема по-бързо  Mr. Green 
същата работааа съммм, така ми тъка от вътре че направо лошо ми става- все си мисля че не съм добре, ама очевидно е нормално  Joy

# 208
Пфуйййй туй говедо ми изпи мозъка-излизахме-от начало ОК, и той си "бръмча" в количката, направи си упражненията за крака и ръце и тамън викам-"ей ся ще откърти..." и като нададе един вой....брех да му се невиди, няма спирка. стана червен, зелен, пембян, ама не млъква! сега яде и спи (мултифункционален мъж) и дано продължи, че искам да се изкъпя, ама като хората-не да се сапунисвам на полусухо и да излизам с пяна от банята  Crossing Arms!
 Аз пък снощи си мислех пак за туй прословуто кърмене. според мен е по-добре да  направят така, че да има нещо като консултанти във всяко родилно отделение, защото не навсякъде има добре настроени акушерки, които да помагат на майките. и колкото и да си надъхана и да те агитират с клипчета, като не знаеш какво да правиш и като станеш на рани още в болницата.....стъпката от отказването е ей толкова малка (сега не ме виждате но показвам с пръсти  Laughing  Laughing). ама това са си мои "размисли и страсти"!

# 209
Пфуйййй туй говедо ми изпи мозъка-излизахме-от начало ОК, и той си "бръмча" в количката, направи си упражненията за крака и ръце и тамън викам-"ей ся ще откърти..." и като нададе един вой....брех да му се невиди, няма спирка. стана червен, зелен, пембян, ама не млъква! сега яде и спи (мултифункционален мъж) и дано продължи, че искам да се изкъпя, ама като хората-не да се сапунисвам на полусухо и да излизам с пяна от банята  Crossing Arms!
 Аз пък снощи си мислех пак за туй прословуто кърмене. според мен е по-добре да  направят така, че да има нещо като консултанти във всяко родилно отделение, защото не навсякъде има добре настроени акушерки, които да помагат на майките. и колкото и да си надъхана и да те агитират с клипчета, като не знаеш какво да правиш и като станеш на рани още в болницата.....стъпката от отказването е ей толкова малка (сега не ме виждате но показвам с пръсти  Laughing  Laughing). ама това са си мои "размисли и страсти"!
Емма в Шейново има такива педиатри-консултани, и ако имаш въпрос отиваш там където са бебчетата (на 2-рия етаж) и искаш да говориш с педиатър, той идва и ти може да го питаш всичко  Peace Имаха си даже часове от -до кога може да ги търсиш, ама аз не се възползвах защото една акушерка ми обясни още като ми даде беба за първи пут как да я слагам на гърдата и как трябва да зсасуче. После като имах проблеми със слизането на кърмата, дежурната лекарка, ми обърщаше нон стоп внимание  Peace

Общи условия

Активация на акаунт