Да посрещнем "БУРГАС и морето" с приятели, танци, амарето - 61

• 16 754
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък сега си идвам от Санта Марина, само.......... дето не бях там на почивка, а по работа.

# 151
Благодаря ви много момиче за отговорите,страхотни сте  Hug.Значи има Метро ще вземе сигурно от там гащичките за плаж точно за тях питах,а пюренца ще видим или от там или от Била.Предполагам че ще я намерим  Peace.И аз се надявам че ще си изкараме добре,все пак за първи път ще ходя на море с дете  Party,и ще сме голяма компания и мисля че добре ще си изкараме.После като се върнем ще ви пиша как е било и снимки ще ви кача разбира се  Hug.
Благодаря ви отново Hug Heart Eyes

# 152
  • у нас
Днес седях на градинката пред Общината. В предната тема някой беше ми отговорил, че не е проблем, че в градинката на х-л България няма вода и че на Общината има чешма. Да, чешма има, няма спор, ама вода няма.
Съжалявам, че нямаше с какво да снимам колко хора се запътваха към чешмичката и колко разочаровани бяха като видеха, че няма вода. Даже едни чужденци се чудеха защо на метри фонтана работи, а  на чешмата няма вода. Но пък за това търговците в района доста печелят от надценката на водата, която продават.

Ох, оплаках се, че ми е мъка в тази жега да няма вода и човек да няма къде да си пийне безплатно вода.  Hug

# 153
  • Бургас
Дано е само временна липсата на вода в чешмичките, че може и още жеги да има. Wink

Gachoni, гласувах. Peace

# 154
Благодаря Ти Много Hug Heart Eyes  bouquet,точно видях че имаме 1 глас в повече и се чудих кой ли е  newsm78,Благодаря ти Mr. Green

# 155
 Cry Днес си загубих гривна на Мис Сиксти. Cry Преди една седмица ми я подари любимия.Остава ми надеждата да не съм си я сложила сутринта.След малко се прибирам, дано да е така. Simple Smile

# 156
 Naomi. ЧРД, много щастие ти пожелавам! Grinning
 Гривната съм я загубила, дано поне някой я е намерил да и се зарадва, че ако съм я хвърлила с едни кашони е по-гадно.

# 157
Оооооооо колко хубаво си изкарах тоя уикенд. Разходки, мързел, а утре пак на тръстиката

# 158
Ji за гривната за която си мисля ли става въпрос  Sad чак мен ме хвана яд. Ще мина през седмицата да те видя, имам с какво да се похваля  Mr. Green
    Честит рожден ден Наоми !!!! Само красиви моменти!   bouquet

# 159
 Ивче, край, сега няма да мога да спя. Crossing Arms Идвай по-скоро. Mr. Green

# 160
Благодаря ви, момичета, трогната съм наистина Blush Hug

Минавам набързо да почерпя и изчезвам Grinning

# 161
  • Бургас
Ехаа!!!
Честит рожден ден Наоми, желая ти дълъг живот и много здраве!

# 162
  • На морето!
Ммммм, такава почерпка за "набързо", представям си как би ни угоила ако се застоеше по-дълго  Heart Eyes
Ч.Р.Д, желая ти от всичко хубаво по много и мааалко спокойствие и повече сън!   bouquet  bouquet

# 163
НАОМИ  Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!    bouquet
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!!!

... Айде да се похваля - син ми спечил телефон от промоцията на Кока Кола  Mr. Green
/иначе, аз му обяснявам, че с глупости се занимава. кой знае колко са наистина печалившите на случаен принцип - та точно него ли ще изберат..../
сега чакаме с нас да се свърже техен представител

# 164
Благодаря ви много, момичета Hug Heart Eyes Да ви се връщат пожеланията!

Амелия, честито на сина ти Grinning, аз съм се регистрирала 10-тина пъти, ама не ме избират Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт