Да посрещнем "БУРГАС и морето" с приятели, танци, амарето - 61

• 16 760
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Браво на Митака, няма да го обезкуражаваш така пък ти!

# 166
  • Бургас
Здравейте! Не съм писала отдавна, ама няма какво Laughing! Иначе ви чета редовно!
Честит рожден ден на НАОМИ! Желая ти много щастие и късмет на патерици Laughing!   newsm51 smile3525 newsm51

# 167
  • По света и У нас
Тюх колко отпускарски сте се настроили   grinning039   car003 newsm41.... а може би ви е доста работно   smile3529 atwork  redecoration  newsm75
Днес беше гооооляма жега  sun .... не мога да си представя как ще бъде в петък  Rolling Eyes

P.S. Митко определено е късметлия  Hug

# 168
Добро утроооооооооооооооооо ... тук май май бомба е паднала  Wink
  Я споделете , някой закупи ли си вече билетче за Spirit of Burgas ? аз само се изкушавам като гледам баровете  Sunglasses   
 В петък ще е скътавка, в къщи на климата и така...

# 169
Вече взехме телефона  Peace
... и въпреки че спечели детето, мога да ви кажа че за n-ти пореден път се убеждавам за тъпите промоции на колата, супер измислени и необмислени... само се дънят

shumii 33лв е билета за 1 вечер, а 88лв за трите - ми няма да си купя билет  Crossing Arms 

Ама наистина къде сте всички?

Снощи бях на РД и днес ще ми е трудно  Rolling Eyes

# 170
  • На морето!
Дайте ми моля ви координати на добър зъболекар, че един мъдрец ме тормози няколко дни, но вече положението е нетърпимо, а идват събота и неделя  Cry

# 171
Дайте ми моля ви координати на добър зъболекар, че един мъдрец ме тормози няколко дни, но вече положението е нетърпимо, а идват събота и неделя  Cry
Рени, за вадене ако е търси направо хирург. Моите всички, докато тръгнат да излизат и ми ги вадят. Вече си знам и директно там ходя. Доволна съм много от Д-р Буланов в Стоматологията
Иначе мъж ми ходи при Богдан Димитров - 820 194, 0888 225 400.  Доволен е много, кабинета му е някъде на Средна Гора

# 172
  • На морето!
Боли ли много като ги вадят? Ужасно мн ме е страх, изпитвам панически страх от инжекции, а като се налага да ходя на зъболекар и гинеколог ми се реве направо.  Rolling Eyes

# 173
Райна като ти бият една упойка нищо няма да усетиш. А и не е казано, че трябва да се вади ако сега ти никне. Може само да ти цепнат венеца да излезе по-бързо и безболезнено. Отивай при Буланов както ти е казала Камелия, само добри отзиви съм чувала за него.

# 174
  • Бургас
Здравейте, момичета!!! Предстои кръщенето на дъщеря ми, в храма на Св.Богородица. Пък нито аз нито кръстниците нямаме идея как точно ще протече ритуала  Embarassed. В църквата ми казаха само да нося 2 хавлии, сапун и олио. Споделете, ако някоя от вас знае как стават там нещата  newsm78?

# 175
  • На морето!
Носи и нови дрехи (които трябва да купи кръстницата) Ще й попеят малко, ще я съблекат, ще я топнат във светена вода, ще й клъцнат едно кичурче коса и ще карат кръстницата да се отрече от дявола. В събота и аз съм на кръщене там, там правиха и на племенницата ми, ритуалът е мн хубав, не го претупва попът и е млад свещеник, т.е. не е някой пияница, който само си мърмори нещо, в което и той не вярва. Убедена съм, че ще бъде красиво и истинско, страхотен избор на църква.
Амелия, Мегита,   bouquet и на двете, дано мине бързо и безболезнено, че умирам от страх. Confused

# 176
 Сега като заговорихте и се сетих, че още не сме си взели снимките от кръщенето на децата. EmbarassedА беше септември миналата година. EmbarassedТам, в храма Св.Богородица.
 А за зъби като се заговори настръхвам, че и на мен един кътник ми праща телеграми. Simple Smile

# 177
Да, малката я кръстихме там миналото лято много добре беше  Peace
Кръсницата по принцип облича детето от главата до петите  Wink
Освен това една кутия бонбони в църквата оставихме, една кутия за почерпка там отпред, и пита имахме, която доизяждахме в ресторанта после.

А я кажете нещо за кухнята на Драма?
КатКа изчезна, май тя беше от по-редовните там, ама къде е това лято и тя  newsm78

# 178
 Катка имат обекти в Сл. бряг, там я търси. Laughing

# 179
  • Бургас
Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet
Видях, че темата отишла чак на втора страница, много хойкате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт