Да посрещнем "БУРГАС и морето" с приятели, танци, амарето - 61

• 16 773
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • България
Честито на имениците , много  здраве щастие и любов    bouquet   bouquet   bouquet
Ками, кога ще се видим с теб имам да ти предавам нещо от доста време  Sunglasses Ако искате  някоя вечер пак на Мърфи с децата да се съберем

# 181
  • Бургас
Menina, Amelia, благодаря за отговорите  Hug! Толкова се радвам че "уцелих" църквата.

# 182
  • Бургас
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 183
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ  Heart Eyes МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ   bouquet
НАЗДРАВЕ  Hug

Ками, кога ще се видим с теб имам да ти предавам нещо от доста време  Sunglasses Ако искате  някоя вечер пак на Мърфи с децата да се съберем

Ами аз затова питах как е кухнята на х-л Драма
За да отидем там някоя вечер - детският кът е по-добър  Peace

# 184
Здравейте, момичета! Честит празник на всички и най-вече на именниците! Да сте живи и здрави и много усмихнати!

Мами, продавам си количката. Graco Laura Ashley Travel System. Количката е използвана 1 1/2 г, а столчето 6м. Изключително запазени са. Столчето /кошничка/ е с база за кола, към която се прикачва само с кликване. Към количкта също се прикачва с една ръка. Количката е и съм зимно покривало. Ако някой се интересува мога да кача снимки по-късно.

# 185
  • България

Ами аз затова питах как е кухнята на х-л Драма
За да отидем там някоя вечер - детският кът е по-добър  Peace
A и ми е съвсем близо  Wink Но не сме сядали , може да го проверим тези дни  Peace

# 186
Привет!

Малко се загубих,но това е защото лепнах троянец и хиляди вируси.  Crazy

Иначе : приета съм да уча право в БСУ.  bowuu

# 187
Бра-во Да-ре Бра-во Да-ре  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 188
 Hug Hug

И снощи по този повод с една приятелка,която пък ще учи финанси :

"Ааа ние какво студентки ли сме ве?" ... ай наздраве.  Стигнах до 4  големи мартинита,можех и още,но реших да си ходим.  Laughing

# 189
Рано си се предала Mr. Green

Да взема да запиша една магистратурка ли... Sunglasses

# 190
Рано си се предала Mr. Green

Да взема да запиша една магистратурка ли... Sunglasses

Що да не?  Thinking

# 191
Да си имам поводи поне...Един път ще се напия от радост, друг от мъка... Laughing

# 192
Да си имам поводи поне...Един път ще се напия от радост, друг от мъка... Laughing

Joy Joy Joy Joy  петък или събота малък повод ли са?

# 193

Joy Joy Joy Joy  петък или събота малък повод ли са?

Аз съм възрастна вече, не са ми повод Laughing Пък и на мене всеки ден ми е като петък и събота Mr. Green

# 194
Шегата настрана,но ми омръзна всеки ден да се мотам. Ако си напиша графика тук,ще сте възмутени.  Whistling

Ставам в 12, пия кафе на компа, после пия сокове и цитронади навън, разходки,прибирам се, каквото ще да правя,но си лягам точно в 05:00. После на другия ден пак ставам в 12....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт