Да посрещнем "БУРГАС и морето" с приятели, танци, амарето - 61

• 16 754
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Да, засега всичко е наред. В началото имах малко проблеми, но вече са минало. Simple Smile

# 91
Страхотен клип чак се разплаках от вълнение.
Вече спрях да се ядосвам на сина ми че не иска да казва ако и пиш. На разходките го извеждам без памперс с гащички и днес го хвана срам че се на пишка в тях, което е супер.

# 92
И да ви питам как да кърмя като искам и да отслабна имам още 5 кг да свалям. Нито един панталон не ми става. Посъветвайте ме нещо.

# 93
  • България
Иве, не се излагай, къде са тези 5кг  newsm78 И защо кърменето да пречи на отслабването ?
Мен нали ме виждаш от кърменето си слабея  , без диети и т.н. 

# 94
  • у нас
Иве, днес защо не дойде да ни подкрепиш на похода?  newsm78

А за килограмите не се притеснявай, ще се наместят като му дойде времето. Нали кърмиш, да не вземеш да правиш диети за отслабване. Малкото Ети какво ще яде  Peace

# 95
  • Бургас
Здравейте, има ли някой, къде сте се изпокрили всички? Като се замисля ми се губи mama 21. От доста време не се е разписвала, къде се изгуби това момиче???  newsm78

# 96
За mama 21 и аз си мислех тия дни.
Ели, кажи как беше шествието? Събрахте ли се, стана ли работата?

# 97
За шествието знам,че е минало много готино. Майка ми беше възхитена от дечицата с тениски "100 % кърмаче"  Grinning   Разказа за мама мери колко добре се е представила. Донесе ми и тениска "Аз обичам Бургас".  Grinning Grinning

# 98
# 99
Привет от мен. Ние се завърнахме от почивка на Крушунските водопади. Не съм си представяла, че може да има такова райско местенце. Та колкото съм и луда, с оборудване, каска, челник и лодка пещери превземах. И съм живият пример, че ако ти е писано да се пребиеш на равното ще го сториш. Поне мускулната ми треска мина слава богу, само каляното остана да ме боли. Гледам екскурзийка планирате. Аз едва ли ще дойда, планирала съм отпуска и за септември, но сигурно някъде двете с Дени ще ходим. Сега ме чака пълен коридора с мръсни дрехи, други изпрани в пералнята за простиране, а и Деница е да я вкрам с дрехите в банята, та ще бягам.

# 100
Браво! Супер сте!
Е, можеше и повечко да сте...

# 101
Браво! Супер сте!
Е, можеше и повечко да сте...

всъщност, като разглеждам снимките, май бяхме повечко. доста снимки се направиха, но не знам дали всички майки пишат във форума. освен това, на мнозина часът 10.00 им се стори ранен, макар че за повода си струваше жертвата. всеки преценява сам.

бубичко, чудесно място са Крушунските водопади. При нужда ще искам координати. Открих една снимка от там от моминските ми години, но тогава спях на палатка, пътувах на стоп и т.н. Simple Smile Сега обаче трябва да е по-култивирано.

http://images16.snimka.bg/002615818.jpg

# 102
  • България
От снимките наистина се остава с впечатление за не много мами, но в дейсвителност бяхме доста повече.  Peace

# 103
О Ани, то не ти останало на теб. Какво ще е бебето

# 104
От снимките наистина се остава с впечатление за не много мами, но в дейсвителност бяхме доста повече.  Peace

Много добре! Simple Smile
Радвам се за което.

Общи условия

Активация на акаунт