Да посрещнем "БУРГАС и морето" с приятели, танци, амарето - 61

• 16 740
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
О Ани, то не ти останало на теб. Какво ще е бебето

мъж чакам, бубичко, мъж. мъжка майка ще съм Laughing

честита радост и на теб, честита бременност. аз докато те поздравя и тя половината бременност мина Simple Smile

# 106
Ееее Браво момичета Hug  страшни сте
И за фотографите   bouquet

Ане, много добре изглеждаш. Не съм те виждала скоро
Пък Синара, ти кога успя да се вталиш толкова, браво на теб 

Не успях аз да дойда...
Ние ходихме до Варна уикенда. Много хубаво си изкарахме и добре се разтововарих.
Делфинариум, аквариум и т.н. Малката пощуря от кеф в зоологическата градина. Едва я измъкнахме от там - няма мърдане. От едната клетка, на другата и айде пак.....
Стана ми кофти дори, че всички големи градове и запазиха зоокътовете, само Бургас не

# 107
  • у нас
Честит рожден ден на Маги на Верито! Да е жива и здрава, и много послушна кака Маги. Да расте весело и щастливо дете! И да помага на мама и тати за малкия Ясенчо!   bouquet newsm67  bigdance2 newsm59

Стана ми кофти дори, че всички големи градове и запазиха зоокътовете, само Бургас не

А  в Бургас е имало зоопарк ли? newsm78  Че сега ставам и нещо мозъчните ми клетки не са се размърдали и не мога да се сетя  Thinking

Ау, Амелия, готино сте си изкарали във Варна.  Peace Скоро не съм ходила натам. Движението натоварено ли беше?

Някой ходил ли е скоро на Рилския манастир, знаете ли как стоят нещата - има ли там хотел или някъде, където се спи?

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 09:25 от Sinara

# 108
Хахаха...
И ние в събота бяхме във Варна. Същите места, но без делфинариума. Simple Smile
Как не сме се видели не знам.
Иначе си изкарахме страхотно. Движението не беше натоварено, Очарована съм от варненската морска градина. Чисти и асфалтирани алеи, нови пейки, осветление. Крайбрежната алея - перфектна. Капаните са чисти, с цветя, с меки седлаки, покривки, има паркинг ...
Нищо общо с нашето "паркче"!

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАГИ   Heart Eyes
Много здраве, щастие и късмет   Hug

wish, пууу да не те разбера  ooooh!

То по принцип Варна си е къде, къде по-поддържан град... ехее.... от години

Движението и при нас не беше натоварено, но до Сл.Бряг минахме през Каблешково

Синара, в Бургас Зоологическата е била зад Паметника на Пушкин. Аз нямам спомени от нея, но майка ми ме е водила... към '80та година някъде са я развалили.

# 110
Уйшче, ти сякаш не ми говориш за Варна. Еле пък капанджийската им алея е същата мизерия като бургаската. Нищо хуваво не виждам. И ние ходихме към варна юни месец. Деница пощуря на делфинариума. Още ги говори делфините. А сега в Ловеч ходихме в зоологическата им градина. Ще кача снимки като имам време - лълове, тигри, бяла и кафява мечка, каквото се сетиш всичко имаше. само слон не видях. Мойто бъзливото от зайците го беше страх и от кокошките, а на "котетата" много се радваше.

# 111
Синара, Амелия, благодаря за пожеланията!  Hug

Аз пък Варна най- много я харесвам като я сравнявам с Бургас и София.

# 112
Вери, честита ти рожденничка! Да е здрава, много обичана и добричка кака!  bouquet

# 113
ООО Вери, да ти е жива и здрава рожденничката.
То Варна и аз допреди години я харесвах повече, когато мислих да ставам варненка, но много бързо си смених мнението.

# 114
  • България
ЧРД на Маги , да е здрава, щастлива и все така чаровна.   bouquet
Вери пусни някоя нова снимка на Маги и Ясен

# 115
    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ!!!!!   

Я сега да ви питам виждали ли сте паяк да връща кола там от където я е вдигнал?  Whistling Защото аз днес и това видях в Несебър, не вярвах на очите си, но факт   Rolling Eyes

# 116
Маминки бургаски, скоро идвам към вас!

Всъщност, съм на половина от Бургас, защото баща ми е оттам. Имам страхотни спомени!

След 2 дни отиваме на почивка, но на Поморие за 10 дни. Търсих из нета дали има детска кухня в града, но не издирих... Само видях, че една мама преди мен също е питала...

Ако можете да ми помогнете с инфо, ще ми спестите доста време киснене пред котлона!!! Целувки!

# 117
Къде има подходящо заведение за детски рожден ден? Нещо на открито подходящо за малки деца. Не съм правила до сега детски рожден ден с аниматори и занимания. Ще съм ви благодарна за всяка информация и препоръка.

# 118
Къде има подходящо заведение за детски рожден ден? Нещо на открито подходящо за малки деца. Не съм правила до сега детски рожден ден с аниматори и занимания. Ще съм ви благодарна за всяка информация и препоръка.

Днес видях детски рожден ден на "Мърфи".   Simple Smile Беше отвън в градината им и изглеждаше страхотно. Друго не мога да кажа.  Simple Smile

# 119
Благодаря за пожеланията отново!
Вери пусни някоя нова снимка на Маги и Ясен
Ох, ще пусна, само да кача. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт