LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 604
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 155

От къде ги намирате тези кодове за безплатна доставка? Може ли няколко човека с един код? Дайте един насам  Blush Praynig
Мерси

кажете бе мацки как става newsm78

Влизаш в тази тема, изчиташ подробно първия пост и после на принципа "проба-грешка"; все някой код се очаква да проработи на твоя акаунт  Peace

# 1 156
  • София
Ох ,най-после пуснах поръчката,с която се моткам от понеделник Whistling
New line - голям срам с панталона,но момичетата искаха снимки,че се изчерпват номерата... Blush Laughing Иначе панталонките са от детската 168 и са страхотни.Те са едни от форумските  Laughing А сега видях,че от тези и от трите разцветки има и 168 и ще се изям Embarassed Много си ги харесвам и ми вършат идеална работа  Wink
И аз много си ги харесвам тези форумските Simple Smile Поръчах си и  от новите и сега се чудя дали да си поръчам и трети цвят,ама докато дойдат то ще мине лятото Simple Smile А не се знае другото какво ще ми е в главата и както казва моя мъж в корема.......ей така много ме е яд още,преди да забременея си накупих сумата му и панталони и 3 якета и седат вече цяла година в гарироба,едва ли  и тази зима ще ги облека.......много бързо ми омръзват нещо Simple Smile

Добре де момичета, я кажете за тея къси гащи. Точа им се от 1-2 седмици /като по някое време номерацията беше кът/, та на въпроса.....никога не съм си взимала от детската номерация нещо за надолу. Тениски и потничета съм взимала, но за на долу не. По принцип съм 38ми номер за панталон, 168 ли да си взема  newsm78...или пък 162  newsm78 , споделете вашия опит  Hug

# 1 157
Здравейте,извинете за сигурно глупавия въпрос,но ми е спешно.Мъча се да пусна поръчка и за избор на карта излиза само американ експрес,как да го сменя?Пробвам,но все не става  Praynig

# 1 158
  • Варна
Добре де момичета, я кажете за тея къси гащи. Точа им се от 1-2 седмици /като по някое време номерацията беше кът/, та на въпроса.....никога не съм си взимала от детската номерация нещо за надолу. Тениски и потничета съм взимала, но за на долу не. По принцип съм 38ми номер за панталон, 168 ли да си взема  newsm78...или пък 162  newsm78 , споделете вашия опит  Hug
Според мен 168 размер, аз нося 38 и 168 ми заспива. С колко талия си?

# 1 159
  • Sofia

От зимата го бях харесала на 38Е, но тази снимка ме отказа, въпреки че сега е без пари!

# 1 160
Здравейте,извинете за сигурно глупавия въпрос,но ми е спешно.Мъча се да пусна поръчка и за избор на карта излиза само американ експрес,как да го сменя?Пробвам,но все не става  Praynig

Затвори си всички прозорци на браузъра, изчакай няколко минути, отвори отново сайта и ще стане.  Peace

# 1 161
Сега ще пробвам,мерси   bouquet

# 1 162
момичета моля ви кажете до утре включително ли е намалението  Praynig

# 1 163
момичета моля ви кажете до утре включително ли е намалението  Praynig

Да. До 2-ри август.

# 1 164
момичета, оше три дни ли има до края на намалението или само аз така го разбирам - 'vite, plus que 3 jours pour profiter des solders'  Simple Smile

# 1 165
момичета, оше три дни ли има до края на намалението или само аз така го разбирам - 'vite, plus que 3 jours pour profiter des solders'  Simple Smile

Това откъде го намери?

# 1 166
  • София
Някой поръчвал ли е слънчеви очила от сайта? Харесах едни и се чудя, пише че има защита УВ 400, според мен е добре, но все пак, ако имате мнение по въпроса, ще се радвам да чуя.

# 1 167

Мишче,ти си по-слаба от мен,а на мен 168 ми става,е,верно,не ми седи добре,врязва ми се колана в тлъстините,но влизам в гащите и в полите. Ако искаш пробвай със 162.

Sun, дай моля те размери на това синьо сако - ширина в рамената,в бюста и в талията. Блузи и потници взимам 42 и са ми свободни,но пък ако сако 42 ми е така свободно,да не ми е грозно newsm78

# 1 168
Алекс, относно 'vite, plus que 3 jours pour profiter des solders' ами като отворя Les Aubanies в червеното каре се върти този надпис

# 1 169
  • София

Мишче,ти си по-слаба от мен,а на мен 168 ми става,е,верно,не ми седи добре,врязва ми се колана в тлъстините,но влизам в гащите и в полите. Ако искаш пробвай със 162.

Sun, дай моля те размери на това синьо сако - ширина в рамената,в бюста и в талията. Блузи и потници взимам 42 и са ми свободни,но пък ако сако 42 ми е така свободно,да не ми е грозно newsm78

Амели, тенкс за комплимента ама нали знаеш че понякога снимките лъжат  Embarassed, но пък 162 ако ми се вреже в тлъстините......ти си спец по шиенето, така че я кажи, ако 168 ми е леееко свободно ще може да се пипне тук там от шивач и да си стане екстра нали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт