LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 619
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 140
И аз не мога да пусна от часове поръчка, направо ме ядосват тези французи! #Cussing out Накрая от бързане ще взема да забравя да си напиша кодчетоо за безплатна доставка и тогава не знам какво ще ги правя просто! Mr. Green

И аз завиждам благородно за коженото якенце, уникално е, пак съм бляла на въпросната дата! Whistling

От къде ги намирате тези кодове за безплатна доставка? Може ли няколко човека с един код? Дайте един насам  Blush Praynig
Мерси

# 1 141
  • София
Според вас два чифта дамски маратонки в митницата ли ще ги получа или в пощата.С кутиите дали ще се съберат в редутските пликове?

Би трябвало да са ти за поща нещата  Peace

# 1 142
Благодаря за отговора  bouquet.Аз за кутиите се замислих,дали 2 бр.ще се съберат в плика? Rolling Eyes

# 1 143
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Някой дали случайно е поръчвал тези маратонки:

Интересуват ме размери на 24 и 25-ти номер.

# 1 144
  • Beyond the Frontiers
Аз пък се изнервих, че не ми действат кодовете за -15 евро и за успокоение пуснах една поръчица Embarassed с кодчето за 2 евро доставка Mr. Green Вече чакам 3 поръчки. Забравих какво съм поръчала Crazy
Благодаря за отговора  bouquet.Аз за кутиите се замислих,дали 2 бр.ще се съберат в плика? Rolling Eyes
събират се споко Peace

# 1 145
  • Варна
argun , якето е убийствено... Hug
Изчерпано ли е в сайта... newsm78

Изчерпа се за около час на 19 юли  Rolling Eyes Такава атака май не бяха виждали французите  Laughing

На 10-ти беше, не на 19-ти. Аз уж първа го поръчах, пък още не съм го получила. Confused

LEI, Vi4ito,
Радвам се, че ви харесва  Hug
...
argun убийствено е! Peace Със здраве да го носиш! Hug

А иначе кой номер връхни вземаш, щом казваш че това 42 ти е малко?

Р-р 42 си купувам винаги, вкл. по интернет, но това за първи път ми стяга в коремната област  Embarassed Изглежда е трябвало да поръчам един номер по-голямо, както направиха някои момичета.

Обаче ме зарадва с това, че явно идва умалено - аз си поръчах 36 номер (иначе винаги купувам 34) и се чудех дали няма да ми е голямо. Wink Страхотно е, чакам го с нетърпение! Praynig

# 1 146
на мен за пореден път никакъв код не ми захвана, даже и "личния" ми, изпратен на мейла. Брат ми се беше наточил за сума ти неща от новата колекция, но при условие, че ползваме някакво намление - е, не! Накрая след поредица от влизания и излизания, шамански танц и 200 лицеви опори на палец ми проработи кода за подарък бялата чанта с бижуто.

# 1 147
  • Пловдив
получих си поръчката от 2.07-всичко е коментирано,но искам да похваля това-невероятно е
http://www.laredoute.fr/vente-veste-la-boutique-style-couture.as … tegoryid=23110494

kaloqnis2007 найстина изглежда страхотно това сако! А има ли подплата отвътре? Ти кой номер си взе?Ако е 38 или 40 ще те помоля за размери. Praynig

# 1 148
  • Варна
на мен за пореден път никакъв код не ми захвана, даже и "личния" ми, изпратен на мейла. Брат ми се беше наточил за сума ти неща от новата колекция, но при условие, че ползваме някакво намление - е, не! Накрая след поредица от влизания и излизания, шамански танц и 200 лицеви опори на палец ми проработи кода за подарък бялата чанта с бижуто.
Ох, така ме разсмя....  Joy Joy Joy
Сори за спама.

# 1 149
  • София
Аз пък се изнервих, че не ми действат кодовете за -15 евро и за успокоение пуснах една поръчица Embarassed с кодчето за 2 евро доставка Mr. Green Вече чакам 3 поръчки. Забравих какво съм поръчала :crazy

А аз чакам точно 9 на брой и вече си водя записки за да не забравям какво има в тях  Mr. Green

P.S. Като си направя сметката за всички поръчки по време на намалението колко пари за доставка са ми отишли и ме заболява сърцето......вместо да ги бях нагласила за още някое и друго винаги нужно парцалче  Crossing Arms

# 1 150
получих си поръчката от 2.07-всичко е коментирано,но искам да похваля това-невероятно е
http://www.laredoute.fr/vente-veste-la-boutique-style-couture.as … tegoryid=23110494
Моля те дай реална снимка!

# 1 151
  • София
Моля те дай реална снимка!

Днес май го имаше в нечие албумче ама не помня на кой  Confused

# 1 152
  • София
Ето снимка от албума на Sun:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=6706433&lp=-260

# 1 153
И аз не мога да пусна от часове поръчка, направо ме ядосват тези французи! #Cussing out Накрая от бързане ще взема да забравя да си напиша кодчетоо за безплатна доставка и тогава не знам какво ще ги правя просто! Mr. Green

И аз завиждам благородно за коженото якенце, уникално е, пак съм бляла на въпросната дата! Whistling

От къде ги намирате тези кодове за безплатна доставка? Може ли няколко човека с един код? Дайте един насам  Blush Praynig
Мерси

кажете бе мацки как става newsm78

# 1 154
  • София
Мерси

кажете бе мацки как става newsm78

Прочетете тази тема, всичко е перфектно обяснено там.  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318296.0

Общи условия

Активация на акаунт