LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 626
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 125
Според вас два чифта дамски маратонки в митницата ли ще ги получа или в пощата.С кутиите дали ще се съберат в редутските пликове?

# 1 126
  • Пловдив
argun , якето е убийствено... Hug
Изчерпано ли е в сайта... newsm78

# 1 127
  • София
Ех, само вие ли не разбрахте, че тя излиза когато продукта не  наличен. Упорствайте, тука има, тука няма ooooh!

Не  Naughty тя ми излиза, когато се опитвам да отворя кошницата си, излизам, после пак се логвам, 5 минути всичко е нормално и после пак тя се появява навсякъде, определено не само на продуктите, които ги няма, появява ми се и когато се оптивма да вляза в предпочитани пордукти, явно е бъгясал сайта

# 1 128
Ех, само вие ли не разбрахте, че тя излиза когато продукта не  наличен. Упорствайте, тука има, тука няма ooooh!

Не  Naughty тя ми излиза, когато се опитвам да отворя кошницата си, излизам, после пак се логвам, 5 минути всичко е нормално и после пак тя се появява навсякъде, определено не само на продуктите, които ги няма, появява ми се и когато се оптивма да вляза в предпочитани пордукти, явно е бъгясал сайта

И на мен така. Щом се опитам да се логна или пък ако успея да се логна, като искам в кошницата да си влеза, или да сменя страницата, и ми се появява.Рестартнах компа и суича и се оправиха нещата

# 1 129
argun, това яке е просто страхотно, аз не го поръчах защото се чудих кой номер и така и не можах да реша.
Яко ти завиждам, ама благородно все пак. ))))

Ехе, момичета, вие получавате от 18-19ти на митница, значи аз ще проверя в понеделник за моят колет от 15ти, преди това имам и един от 8ми. ))) Дано да са тук вече. )))

# 1 130
момичета бихте ли ми казали до утре вкл. ли е намалението защото чак днес си вкарах пари по картата и ядно още не е обработен превода и немога да пусна поръчката  #Cussing out

# 1 131
  • into the blue
Видяхте ли тези потурки,въпроса ми е има ли ги няко й и може ли мерки?
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00006
бях ги поръчала за колежка,не й станаха р.34 нямат еластичност и са тесни в талията доста .
чакам поръчка от 10.07. няма я още.
Аз имам 36 номер,талията е  36см,все пак са потури,доста са широки и не мисля,че е нужна еластичност.На мен лично много ми харесват  Party

# 1 132
argun , якето е убийствено... Hug
Изчерпано ли е в сайта... newsm78

Изчерпа се за около час на 19 юли  Rolling Eyes Такава атака май не бяха виждали французите  Laughing

argun, това яке е просто страхотно, аз не го поръчах защото се чудих кой номер и така и не можах да реша.
...

Май правилната формула е била +1 номер, още повече, че е връхна дреха.

# 1 133
  • София
Вижте сега, все пак работим с Бг Пощи. На предишните намаления - зимните, точно от там идваше забавянето. Колетите ни явно са наблъскани по складовете им и чакат да ги обработят, а в пощите не бързат за никъде Laughing
Чакам от 12.07 за пощата, от тогава както виждам има получени поръчки, та явно принципа на вадене от склада е случаен Hug 

Явно да.  И моя колет от 02.06 е бил на 11 тук. Ако не бях извадила късмет с известието и служителката сигурно в края на другата седмица щеше да стигне до мен.

# 1 134
Видяхте ли тези потурки,въпроса ми е има ли ги няко й и може ли мерки?
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00006
бях ги поръчала за колежка,не й станаха р.34 нямат еластичност и са тесни в талията доста .
чакам поръчка от 10.07. няма я още.
Аз имам 36 номер,талията е  36см,все пак са потури,доста са широки и не мисля,че е нужна еластичност.На мен лично много ми харесват  Party
И аз ги имам 42номер макар че и 40 щяха да са ми добре.Не знам как може да се даде размери на тези потурки Rolling EyesТалия 42

# 1 135
Момичета,искам да си поръчам чаршафи за спалня,досега не съм поръчвала.Избрах тези:
,
но ако имате идеи за нещо по-хубаво и на по-добра цена,ще съм благодарна да пуснете някое линкче  bouquet

може ли линк към чаршафите

# 1 136
  • Plovdiv
Аз успях да пусна поръчка но вече 6 часа още нямам фактура Rolling Eyes

# 1 137
И аз не мога да пусна от часове поръчка, направо ме ядосват тези французи! #Cussing out Накрая от бързане ще взема да забравя да си напиша кодчетоо за безплатна доставка и тогава не знам какво ще ги правя просто! Mr. Green

И аз завиждам благородно за коженото якенце, уникално е, пак съм бляла на въпросната дата! Whistling

# 1 138
  • София
Момичета, някой има ли това яке да каже как вървят рамерите и дали е хубаво?

http://www.laredoute.fr/vente-veste-les-impeccables.aspx?product … tegoryid=47074112

# 1 139

Общи условия

Активация на акаунт