LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 916
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 210
отивам тук-www.e-postbank.bg, въвеждам потр.име и парола и си виждам сметките и справки по тях Peace
ами и аз така обаче като въведа потребилелско име и парола и нищо не ми показва Rolling Eyes
[/quote]
имаше някакво активиране преди това на потребител,като си получила парола,трябва д а пише вътре,или потърси инфо на сайта им.
[/quote]
да имам код за активация но не мога да намеря на кое място да го напиша това е проблема.като натисна на линка който са ми пратили излиза да си напиша потр. име и паролата и няма място за този код за активация  Thinking

# 211
Силвето_85,трябва да се попълни на място искане за ползване на интернет банкиране.След около 10 раб. дни(винаги е по-малко) ще ти дадат запечатан плик с ТЕХНИ потребителско име и парола-със тях трябва да влезеш и вече можеш да ги замениш със свои Peace.

Прочетох,че имаш код Grinning-във плика с него трябва да имаш онлайн адрес,на който освен полетата за потр. име и парола ти се отваря и секция за този код

Минавам на лични,да не спамим повече темата Wink

# 212
Ами с риск да оспамя темата, само да допълня, че картата Маестро на Райфайзенбанк е международна, само че не може да се пазарува с нея в интернет. Извън страната може да се ползва само на банкомати с логото Маестро  Peace Но без проблем може да се използват дебитните карти Виза Електрон или Класик или Мастеркард на същата банка само да не прозвучи като реклама  Аз пазарувам от Ла Редут с кредитна Виза Класик и дебитна Виза Електрон.

# 213
Силвето_85,трябва да се попълни на място искане за ползване на интернет банкиране.След около 10 раб. дни(винаги е по-малко) ще ти дадат запечатан плик с ТЕХНИ потребителско име и парола-със тях трябва да влезеш и вече можеш да ги замениш със свои Peace.
да те ми дадоха този плик и с данните от плика се опитвам да вляза и да направя справка

# 214
В този ред на мисли,някой поръчвал ли е тренча с кода за подарък?Искам да поръчам за майка ми ,ама никъде не намирам отзиви
Аз го имам в поръчката от днес дето си взех, харесва ми, само копчетата нещо не ми допадат, но това се сменя Simple Smile Мисля, че си струва, ако говорим за черния тренч на талисиме (така ли се пишеше Embarassed)
Точно за него говоря.Копчетата са ми най-малкият проблем.Майка ми не е претенциозна,а и сега носи само черни дрехи.Мисля ,че е подходящ за нея.Ако някой има р-р 50/52 и не си го харесва...  Peace
Аз съм го взела за майка ми, точно 50-ти размер, ако и е голям (както май ще се окаже като го видях) ще ти пиша на ЛС

# 215
да те ми дадоха този плик и с данните от плика се опитвам да вляза и да направя справка
благодаря   bouquet след многократни опити най накрая успях

# 216
благодаря   bouquet след многократни опити най накрая успях

# 217

Виза Класик е всъщност вариант от ОББ, с който може да се пазарува - обаче приятелите имат куп изисквания за да ти я открият - 50 лв такса за откриване, минимум 150 лв за откриване, 100 лв постоянно блокирани, 30 лв за изваждане на нова карта като изтече срока на тази и незнам си каква такса за месечно обслужване. Всички екстри предлагат, което другите го дават безплатно Rolling Eyes newsm78
Ами моята Виза Класик е дебитна карта, вариант на Райфайзен банк. И няма никакви такива такси.

# 218
Прочетох първия пост, но не мернах отговора на въпроса си, та затова ви пиша, надявам се не повтарям нещо наскоро коментирано  Embarassed  -  в каква валута трябва да бъде дебитната карта? Защото аз имам и на ПроКредит Банк Visa Electron и на Райфайзен Банк Visa не-знам-каква-си  Laughing, но и двете са в лева... та въпросът ми е, трябва ли ми друга карта или просто при превода самите банки си ги обръщат парите от лева в евро?  Rolling Eyes

# 219
  • Sofia
няма значение валутата.Може и във виетнамски донги да е,автоматично се преобразуват в евро при пазаруване Peace

# 220
Прочетох първия пост, но не мернах отговора на въпроса си, та затова ви пиша, надявам се не повтарям нещо наскоро коментирано  Embarassed  -  в каква валута трябва да бъде дебитната карта? Защото аз имам и на ПроКредит Банк Visa Electron и на Райфайзен Банк Visa не-знам-каква-си  Laughing, но и двете са в лева... та въпросът ми е, трябва ли ми друга карта или просто при превода самите банки си ги обръщат парите от лева в евро?  Rolling Eyes
ами ти си ги внасяш в лева,а те си теглят в евро Simple Smile

# 221
  • София

Ето новите дрешки-само 2 сака и банския са за мен.Оранжевият панталон е страхотен,но е леко уголемен.Може би защото е силно еластичен newsm78.И той е за приятелка.

А може ли линк към оранжевото панталонче и размери ако не те затруднява

Ето го.Вдигнали са му цената.Аз го поръчах на 3,75,но е много хубав.
Пише,че има 2% еластан,но е много еластичен.Леко уголемен.Аз нося по принцип 162 от детската,този ми е големичък.

Размерчета ще ти пусна след половин час,че детето спи сега Laughing

# 222
  • Бг-мама
Момичета , страшно съм си харесала ей тези найкчета  , но е останал 40 номер.Някой ако ги има да ми каже как вървят номерата.Аз нося между 38 и 39 , а много ги искам  Confused

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-nike.aspx?productid=324 … tegoryid=48250334

# 223
Току-що се връщам от митницата с колет от 8.07  Sunglasses Имаше още колети от Франция доста, но не успях да видя много имена. Имаше за една мама от кв. Гоце Делчев (забелязах, щото и аз съм там) и една от Зона Б-19 (това не знам как го видях). Над моето име имаше две мъжки - Марио и още нещо подобно, така че ако са мъжете виии  Mr. Green Иначе прочетох още имената Десислава и Нели....май това е, истински шпионин  #Crazy или луда по-скоро.

Колетът ми е пратен от Франция на 15.07, тук е от 21.07, значи по 1 седчица точно между трите звена  Twisted Evil

Иначе нещата ми са точно по мярка и съм доволна. След малко ще ги постна, само да се освестя малко, че около митницата наистина беше кошмар. Докато стигна до там ми отне цяла вечност, та на връщане заобикалях  bowuu

По другата тема - Maestro картите СА международни повечето, с тях можеш да си теглиш пари от банкомат в чужбина (разбира се с подобаваща такса), но не можеш да плащаш он-лайн или в магазин да речем в чужбина.

# 224
Да се отчета и аз  Mr. Green Парите са дръпняти от картата и сега чакам да ми пратят известие от митницата. Поръчката ми е пусната на 13.07.2007 (неделя), но аз я слагам 14-ти понеделник, защото едва ли ще работят в неделя.  Rolling Eyes
Сега чакам  Laughing Стискай те палци да е кратко чакането  Laughing Mr. Green

До момичетата от Варна: -каква е таксата, която се плаща на митницата, когато си вземам колета? На 1-ва страница пише само за София. Благодаря ви предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт