LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 882
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 195
Виза Класик е кредитна карта и е ясно, че става  Peace Дебитната е Виза Електрон и също става, освен тази на ОББ  Peace

# 196
  • Пловдив
За последно благодаря. Вече ми стана ясно.

# 197
Моята е Виза Класик и е дебитна  Peace И става за пазаруване, стига да има кой да я зарежда  Mr. Green

# 198
аз искам да попитам тези които пазарят с Виза електрон на Пощенска банка като влезнат в сайта на банката след това къде и какво се натиска за да се види наличната сума в картата???

# 199
Моята е Виза Класик и е дебитна  Peace И става за пазаруване, стига да има кой да я зарежда  Mr. Green

Брях, и такива ли имало дебитни  Embarassed newsm78 Знам си аз, че това е моята тема - всеки ден научавам по нещо ново  Mr. Green Hug Или преговарям добре наученото старо  Laughing

# 200
  • Варна
Голям сте майтап. Каква паника относно плащанията с карти ooooh!

Цитат от 1-ви пост
 Единствено с Виза Електрон на ОББ не може да се плаща в сайта.
Алекс го е написала много добре
А като нямам тези 3 - 4 цифри отзад?

Отиди в банката за около 5 дена ще ти изкарат карта с код. Всички нови карти вече са с този код Peace

# 201
  • БГ
аз искам да попитам тези които пазарят с Виза електрон на Пощенска банка като влезнат в сайта на банката след това къде и какво се натиска за да се види наличната сума в картата???
отивам тук-www.e-postbank.bg, въвеждам потр.име и парола и си виждам сметките и справки по тях Peace

# 202
тези отговарят ли си на номера:

# 203
отивам тук-www.e-postbank.bg, въвеждам потр.име и парола и си виждам сметките и справки по тях Peace
ами и аз така обаче като въведа потребилелско име и парола и нищо не ми показва Rolling Eyes

# 204
  • Варна

Ето новите дрешки-само 2 сака и банския са за мен.Оранжевият панталон е страхотен,но е леко уголемен.Може би защото е силно еластичен newsm78.И той е за приятелка.

А може ли линк към оранжевото панталонче и размери ако не те затруднява

# 205
# 206
  • БГ
Голям сте майтап. Каква паника относно плащанията с карти ooooh!

Цитат от 1-ви пост
 Единствено с Виза Електрон на ОББ не може да се плаща в сайта.
Алекс го е написала много добре
А като нямам тези 3 - 4 цифри отзад?

Отиди в банката за около 5 дена ще ти изкарат карта с код. Всички нови карти вече са с този код Peace

или от сайта на ПИБ ,ако искаш тяхна де,си попълни  искане за карта и ще ти пристигне картата в най-близкия клон,спестяваш едно ходене Peace

# 207
  • БГ
[/quote]ами и аз така обаче като въведа потребилелско име и парола и нищо не ми показва Rolling Eyes
[/quote]
имаше някакво активиране преди това на потребител,като си получила парола,трябва д а пише вътре,или потърси инфо на сайта им.

# 208

Брях, и такива ли имало дебитни  Embarassed newsm78 Знам си аз, че това е моята тема - всеки ден научавам по нещо ново  Mr. Green Hug Или преговарям добре наученото старо  Laughing

Виза Класик е всъщност вариант от ОББ, с който може да се пазарува - обаче приятелите имат куп изисквания за да ти я открият - 50 лв такса за откриване, минимум 150 лв за откриване, 100 лв постоянно блокирани, 30 лв за изваждане на нова карта като изтече срока на тази и незнам си каква такса за месечно обслужване. Всички екстри предлагат, което другите го дават безплатно Rolling Eyes newsm78

# 209
  • Пловдив
В този ред на мисли,някой поръчвал ли е тренча с кода за подарък?Искам да поръчам за майка ми ,ама никъде не намирам отзиви
Аз го имам в поръчката от днес дето си взех, харесва ми, само копчетата нещо не ми допадат, но това се сменя Simple Smile Мисля, че си струва, ако говорим за черния тренч на талисиме (така ли се пишеше Embarassed)
Точно за него говоря.Копчетата са ми най-малкият проблем.Майка ми не е претенциозна,а и сега носи само черни дрехи.Мисля ,че е подходящ за нея.Ако някой има р-р 50/52 и не си го харесва...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт