LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 107 321
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 360
Аз до сега не съм получавала никога! Дори не знаех, че пращат, мислех, че се поръчват към нещо и т.н. Явна нашата пощальонка е от най-неблагосклонните! Twisted Evil
От колко време пазаруваш в Редута?Каталози се пращат два пъти в годината
Аааааа, ясно, има аз вече от цял един месец съм в "бизнеса" Joy Да ме прощава пощальонката!

# 361
Добро утро на всички. Току що получх известие за митница Пловдив. Едно много любезно момче ми го донесе вкъщи, а аз толкова се притеснявах за този заключен вход. Ще гледам до обед да ида да си прибера стоката и се надявам работите да ми станат, че за първи път поръчвам за себе сие. Отзиви по-късно, надявам се добри.

# 362
  • Sofia
Значи сега могат да ти пратят за зимната колекция Peace

# 363
Добро утро на всички. Току що получх известие за митница Пловдив. Едно много любезно момче ми го донесе вкъщи, а аз толкова се притеснявах за този заключен вход. Ще гледам до обед да ида да си прибера стоката и се надявам работите да ми станат, че за първи път поръчвам за себе сие. Отзиви по-късно, надявам се добри.
от коя дата ти е колета?

# 364
  • София
Момичета, нещо се излагам с тези намаления и имам само 4 колета (зимното бях направила над 30  ooooh!). И една питанка, за която много-много се извинявам, докога е намалението?
Намалението е до 02.08.  Hug

# 365
аз повече от година вече пазарувам от ла редут с мин. 1-2 поръчки на месец съм /по намаления и повече/ и до сега хартиен каталог не съм получила. вината може и да не е в екиап ан сайта, че нашите каки-пощальонки са супер несигурни доставчици.

# 366
Момичета, нещо се излагам с тези намаления и имам само 4 колета (зимното бях направила над 30  ooooh!). И една питанка, за която много-много се извинявам, докога е намалението?
Намалението е до 02.08.  Hug

sophsan, много благодаря!    bouquet

# 367
  • Разпиляна във въображението
Коя мама ползва интернет банкиране на ПИБ. Имам въпроси и не искам да спамя темата излишно. Благодаря

# 368
  • Бургас
Здравейте момичета! Случайно попаднах на редута и на темата и колкото повече чета и разглеждам, толкова повече се зарибявам и аз  Mr. Green Имам една питанка-опитвам се да разбера кой номер точно да си взема, но попадам между 2 (гръдната и ханша са ми за 48, но талията отива в 50  Embarassed )   Харесала съм си както панталони, така и рокли и не знам към кой номер да се ориентирам  newsm78 . А пък май невинаги си отговарят номерата и се притеснявам да не се надценя или подценя  Rolling Eyes Вие какво ще ме посъветвате? И има ли някоя бургаска мама, която да поръчва и която мога да помоля да ми поръча нещата или да пиша на 450 преди да са свършили намаленията?

# 369
  • София
Коя мама ползва интернет банкиране на ПИБ. Имам въпроси и не искам да спамя темата излишно. Благодаря
Пиши ми на лични  Peace

# 370
  • София
Здравейте, искам да попитам 67см. за колко месечно бебе е ?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5628946& … ue&ksource=-1

Благодаря предварително!   bouquet

# 371
Здравейте момичета! Случайно попаднах на редута и на темата и колкото повече чета и разглеждам, толкова повече се зарибявам и аз  Mr. Green Имам една питанка-опитвам се да разбера кой номер точно да си взема, но попадам между 2 (гръдната и ханша са ми за 48, но талията отива в 50  Embarassed )   Харесала съм си както панталони, така и рокли и не знам към кой номер да се ориентирам  newsm78 . А пък май невинаги си отговарят номерата и се притеснявам да не се надценя или подценя  Rolling Eyes Вие какво ще ме посъветвате? И има ли някоя бургаска мама, която да поръчва и която мога да помоля да ми поръча нещата или да пиша на 450 преди да са свършили намаленията?
Здравей, това с  номерацията е малко Х - работа. Аз тъкмо си взех първата поръчка, не се осмелих за панталони, но с ризите работата е следната: едно сако 42 размер ми залепна, една риза 42 - ми е тясна в бюста и широка надолу, друга риза 40 размер ми е добре, пола си взех 42 - добре ми е, но незнам дали защото е еластична Mr. Green, една трикотажна туника 42/44 в която плувам и един потник 42/44, който ми седе супер. Така че трябва да се пробва, явно зависи от марката, от модела и от материята

# 372

Като номер по принцип за около 6 месечно, но зависи от бебето Mr. Green

# 373
  • София

Като номер по принцип за около 6 месечно, но зависи от бебето Mr. Green

Благодаря, бебето сега се е родило и е 51см., идеята ми е да го носи зимата...

# 374
От 9.07 сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт