LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 107 320
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Димана се роди 51 см и сега, на три месеца е 61 см. и е цели 8,250 гр. Поръчах от космонавта от 3 евро 71 см. и се чудя дали ще ни стане изобщо за зимата. Наистина много зависи от бебето, но 61 см. за 6 месечно е малко според мен, но нека и други които са купували преди да кажат

# 376
  • varna

До момичетата от Варна: -каква е таксата, която се плаща на митницата, когато си вземам колета? На 1-ва страница пише само за София. Благодаря ви предварително   bouquet

Нищо не се плаща във Варна. Peace

Аз все още си чакам поръчката от 3-ти... Tired
а ходили да провериш-имаше около 10 колета на митницата.аз моя от 3.07 го взех  в петък,а е бил тук още от 19-20.07 Peace

# 377
Иренка, ако все още не си решила проблема със сертификата: щракаш на повече информация за сертификатите и ти излизат 3 възможности. Последната е да пренебрегнеш тази информация и да влезеш в сайта (има обозначен червен знак отляво, а в дясно в скоби пише "not reccomended", т.е. не се препоръчва). Сори за нескопосаното обяснение, но карам по памет  Blush Дано си ме разбрала  Peace

# 378
  • varna
Моми4ета, хайде и аз с въпрос относно мъжки мерки...  Rolling Eyes Иска ми се да поръ4ам тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3692590& … ue&ksource=-1 на мъжа ми от детската номерация. Има размер 185, но не знам дали ще му стане. Досега не съм му поръ4вала панталон или дънки - не съм се престрашила  Embarassed Мерките му са гръдна  109, талия 98, ханш 102. Дали тези от детската номерация има вероятност да му станат или ще са малки?  newsm78 За другите панталони се ориентирам към 48 номер, но и с дънките не съм много наясно.... Моля ви за помощ и да споделите мнение и опит. Благодаря ви предварително!   bouquet
на мъжа ми,който е с талия 89 му поръчвам 174 и 180-разлика в обиколката и на 2та  няма,такаче не се знае дали 185 размер дали няма да е същата обиколката,все пак е юношеската номерация.по скоро като искаш да му поръчаш панталон от юношеската-има панталони в три размера:морфо,етройт и стандарт-1я е за по дебело коремче,2я за тънко,3я нормален Peace
но ти се пробвай за размер 185-все пак не са скъпи бермудите,а може и да му станат Peace точно едни такива бермуди камуфлажни му бях поръчала 174 и му станаха-даже малко му хлопат около талията,виж ханша обаче нашия е по- Rolling Eyesмалък

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 10:35 от tina77

# 379
И има ли някоя бургаска мама, която да поръчва и която мога да помоля да ми поръча нещата или да пиша на 450 преди да са свършили намаленията?
Има доста мами от Бургас, които правят поръчки..., ако искаш мога да те включа, но не знам точно кой ден ще пускам. Ако не ти е спешно  Peace мога да помогна!

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 11:56 от Meri_popins

# 380
Искам да ви питам как мога да изтрия вече направена регистрация.... newsm78Аз вече трети ден не мога да вляза в акаунта си и им писах писмо днес. newsm78

# 381
  • Все на втория етаж
ВечеПетя, благодаря ти! Снощи се отказах от опитите и си легнах, а пък сега се логнах от първият път. Но ще се възползвам, следващия път, който се надявам да не е скоро.

# 382
Направих още 1 поръчка. Нищо, че не ми е пристигнала и първата още. Вече чакам 7.  ooooh!

За мъжа си поръчах това яке. Някакви отзиви?

http://www.laredoute.fr/vente-veste-ado-garcon-active-wear-teens … tegoryid=41810469

# 383
а ходили да провериш-имаше около 10 колета на митницата.аз моя от 3.07 го взех  в петък,а е бил тук още от 19-20.07 Peace
Да взема да отида и да се направя на приятно разсеяна ли  Thinking Mr. Green Може и да изкарам късмет  Praynig

# 384
  • Sofia
От 15 мин. ровя старите теми и Редута, но не откривам мъжкия анцуг адидас от 30Е.
Свършил ли е или аз не виждам добре?  Thinking

# 385
# 386
И има ли някоя бургаска мама, която да поръчва и която мога да помоля да ми поръча нещата или да пиша на 450 преди да са свършили намаленията?
Има доста мами от Бургас, които правят поръчки..., ако искаш мога да те вяключа, но не знам точно кой ден ще пускам. Ако не ти е спешно  Peace мога да помогна!
и аз мога да помогна няма проблем

# 387
Димана се роди 51 см и сега, на три месеца е 61 см. и е цели 8,250 гр. Поръчах от космонавта от 3 евро 71 см. и се чудя дали ще ни стане изобщо за зимата. Наистина много зависи от бебето, но 61 см. за 6 месечно е малко според мен, но нека и други които са купували преди да кажат

Напълно съм съгласна. Али се роди 2850/47 см, а на 4 мес. е 6850/63 см. Поръчах подобен космонавт № 74. Доста големичък изглежда и си мисля, че ще изкара зимата с него. Освен това тя сега носи рокли № 67, а пък бодитата и гащеризончетата със същия номер още са й големи  newsm78

# 388
Здравейте,искам да попитам нещо.Значи харесах си неща ,сложих ги в кошницата,дадох всичко стъпка по стъпка и мислих че съм направила поръчката.Нещата от кошницата изчезнаха,но не намирам в сувито нищо,има една стара пратка,новите неща,които поръчах ги няма.Дадох на отказаните поръчки и там ги няма.Дали съм поръчала нещо или..?Мерси предварително   bouquet

# 389
  • Sofia
Нещо за Иренка (че няма капацитет за ЛС)

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-t-shirts.aspx?productid=3 … 6&prodcolor=1

Общи условия

Активация на акаунт