LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 950
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 525
дами ,имам нужда от помощ относно писането на е-mail  до сайта..относно проблем с доставката на доста старички поръчки....ако някой бъде така добър  Praynig очаквам ЛС ,за да не досаждам в темата благодаря предварително!!!

# 526
това яке някой да го е взимал:

http://www.laredoute.fr/vente-la-veste-de-treillis-mixte-active- … tegoryid=23112482

ръкавите толкова ли са къси както изглеждат?

# 527
Здравейте момичета вчера получих това писмо от Ларедутците , но не разбирам за какво става въпрос ако може някой да ми помогне ще съм ви много благодарна  Praynig

Maria , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien
Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses
Bonjour,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l¿interêt que nous portons à la qualité de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr

Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d¿entrer le code 50423 sur la page "votre panier".

L'équipe laredoute.fr
Pour nous joindre :
par téléphone au O892 35O 35O* (*O,34 ?/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"

* Pour un montant minimum d¿achat de 43.42 ? sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d¿envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections La Redoute Printemps Eté 2008 et Automne Hiver 2008/2009. En cas d'indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.

# 528
 ooooh! е, прочети малко по- напред.
Всички го имаме това писмо и направо се чудим какво да правим сега Thinking
Или използвай преводача първо!

# 529
Кратък отчет и за моите неща от получената днес поръчка
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-capuche-en-suedine.aspx? … 6&prodcolor=1
много,много съм доволна,страшно ми харесва и цвят,и изработка, и кожа,всичко! (между другото,мирише на естествена кожа,или казано по-точно,мирише като в магазина за якета от кожа в Ловеч Laughing)

Amelly кой размер си взела? Моята дъщеричка в момента е  81 см и се чудя дали 86 ще й стане за зимата, или 94  да взема.

# 530
Amelly , палтенцето какъв номер го взе? може ли размери  Praynig

diamonte , откога са ти тези поръчки? провери ли в suivi de commande / mes remboursements

# 531
това яке някой да го е взимал:

http://www.laredoute.fr/vente-la-veste-de-treillis-mixte-active- … tegoryid=23112482

ръкавите толкова ли са къси както изглеждат?

На предната страница е обсъждано

# 532
 благодаря,не ми отваряше линковете до преди малко та затова съм пропуснала.

# 533
  • In transit
 Да похваля тази поличка, взех си 168 размер, страхотна е!

http://www.laredoute.fr/vente-jupe-la-redoute-creation.aspx?prod … tegoryid=47076991

# 534
  • София
Здравейте,
Може ли някой да ми каже какво точно ми казват в това писмо? Praynig

Vous souhaitez nous contacter suite à une offre commerciale qui vous a été adressée.
L'adresse que vous avez utilisée ne permet pas à nos conseillers d'accéder et de répondre à votre demande.

Dans un souci de qualité et de rapidité, La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de prendre contact avec nos Services Clients.
Nous vous invitons à formuler votre demande directement sur notre site à cette adresse :.....

Имат проблем с адреса за доставка ли? Имам поръчки от 17.07, които не съм получила, но разбирам, е по - голямата част от вас също още нямат от торзи период... Това ми е първата поръчка и още не съм съвсем в час с нещата....
Превеждах го с преводача, но нищо смислено не се получи.
Благодаря ви предварително!!!

# 535
Няма връзка с поръчката мисля, спокойно. Simple Smile

# 536
Здравейте,

Имат проблем с адреса за доставка ли? Имам поръчки от 17.07, които не съм получила, но разбирам, е по - голямата част от вас също още нямат от торзи период... Това ми е първата поръчка и още не съм съвсем в час с нещата....
Направила си някакво запитване към тях,но това не е адреса на който могат да ти отговорят и да се обърнеш към отдел клиенти.......

# 537
Здравейте момичета вчера получих това писмо от Ларедутците , но не разбирам за какво става въпрос ако може някой да ми помогне ще съм ви много благодарна  Praynig

Maria , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien
Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses
Bonjour,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l¿interêt que nous portons à la qualité de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr

Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d¿entrer le code 50423 sur la page "votre panier".

L'équipe laredoute.fr
Pour nous joindre :
par téléphone au O892 35O 35O* (*O,34 ?/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"

* Pour un montant minimum d¿achat de 43.42 ? sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d¿envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections La Redoute Printemps Eté 2008 et Automne Hiver 2008/2009. En cas d'indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.

Предоставят ти код за подарък изненада, за да се извинят за неудобствата заради техническите проблеми със сайта.  Peace

Здравейте,

Vous souhaitez nous contacter suite à une offre commerciale qui vous a été adressée.
L'adresse que vous avez utilisée ne permet pas à nos conseillers d'accéder et de répondre à votre demande.

Dans un souci de qualité et de rapidité, La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de prendre contact avec nos Services Clients.
Nous vous invitons à formuler votre demande directement sur notre site à cette adresse :.....

Не могат да се свържат с теб, за да отговорят на запитване, което си им пратила и затова ти предоставят възможност да формулираш въпроса си и да им го пратиш директно през сайта на посочения адрес.  Peace

Днес получих покана да се възползвам от намаленията в последните дни.  Wink Все си мислех, че вече съм изкупила всичко. Е да, ама не, продължавам да откривам нови неща.  Laughing Някой трябва да заключи картата ми някъде далече на тайно място.  Joy

# 538
  • виртуално
Скриването на картата не помага при мен - знам цифрите и кода наизуст  Embarassed

# 539
  • Пловдив
Кратък отчет и за моите неща от получената днес поръчка
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-capuche-en-suedine.aspx? … 6&prodcolor=1
много,много съм доволна,страшно ми харесва и цвят,и изработка, и кожа,всичко! (между другото,мирише на естествена кожа,или казано по-точно,мирише като в магазина за якета от кожа в Ловеч Laughing)

Amelly кой размер си взела? Моята дъщеричка в момента е  81 см и се чудя дали 86 ще й стане за зимата, или 94  да взема.

И аз преди време питах тук за съвет... моята мома е 82...
и тук момичетата ме посъветваха да взема 86 Peace Още не е дошло, но с интерес ще погледна дадените мерки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт