LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 883
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 675
И аз да попитам за същото палтенце - цвета толова тъмен ли е като на снимката,че доста по-лилаво изглежда в сайта?

Струва ми се,че цвета на снимката на Silvipl  не е реален,но  е близък,трудно ми е да го определя,тъмно е,но пепеливо,не е ярко крещящо.На мен лично много ми харесва,подходящо за детенце.

Цвета на снимката в сайта и той не ми се види много реален,по -пепеливо е на живо....уф,че не знам как да обясня Confused Абе,както се казва, истината е някъде там Simple Smile

# 676
Amelly   bouquet Че нали и аз го чакам,но определено очакванията ми са по-различни от това,което виждам  Laughing ама какво ли значение има като вече е поръчано.То поне да дойде  Mr. Green

# 677
Палтото е много добро като изпълнение( поне според моите критерии) и дори евентуално да не ти хареса цвета на живо,от друго няма какво да се оплачеш, пък си мисля,че и цвета ще ти хареса,така че не го мисли!
Като материя и изработка е почти същото като едно палто,което купих на Ива миналата зима на разпродажба за 40лв. Скъпичко,но се оказа качествено, английско е,та мисълта ми е,че понеже това на вид и пипане изглежда същото,се надявам да си оправдае 16-те лв Grinning

# 678
Между другото, не че е важно, но ме мъчи един въпрос - откъде се прави изводът, че срокът е шест седмици? Защото навсякъде по сайта - в потвърждението на поръчката, във въпроси и отговори и т.н. виждам да пише "между 8 и 18 дни"?

# 679
  • в страната на абсурдите
тъй като до сега не съм поръчвала джинси,бихте ли ми казали дали тези са умалениhttp://www.laredoute.fr/vente-jean-entrej-86-cm-active-wear.aspx?productid=324123915&documentid=201208&single=false&categoryid=47930755
 и дали при  ханш 105 и талия 98,ще се побера в № 42?благодаря предварително!

# 680
Между другото, не че е важно, но ме мъчи един въпрос - откъде се прави изводът, че срокът е шест седмици? Защото навсякъде по сайта - в потвърждението на поръчката, във въпроси и отговори и т.н. виждам да пише "между 8 и 18 дни"?

За Франция, обаче. За чужбина е малко по-друг въпроса. Пише го някъде, но не мога да го търся в момента.
А и колкото пъти сме писали на Сабине, толкова пъти е отговаряла да изчакаме 6 седмици.

# 681
Палтенцето е право. Цветът е почти такъв като на снимката. Материята е такава , че отразява светлината. Ако някой се интересува мога да дам размери на 81 и 86Наживо е по-хубав отколкото в сайта. Много мекичко.

# 682
  • Перник
Благодаря на всички, които дадоха р-ри за детски обувчици 24 номер.   bouquet  bouquet  bouquet
И да понахалствам пак, а някой ще дадели р-р на стелката на 23 номер, за да ги сравня?  Embarassed

# 683
Здравейте момичета,
Днес получих пратка от 12.07. на същата дата пуснах две поръчки - втората я няма. Но имам един огромен проблем... Sad В тази поръчка не са ми пратили 1 тениска, но са ми дръпнали парите....
в Mes remboursements пише:

Date de remboursement   Type de                  Montant du        Mode de                     Commande
                                   remboursement    remboursement    remboursement   
le 30/07/2008    Remboursement somme         due   11,40 ?     Bon d'achat ������� N° 20081970548

le 23/07/2008    ARTICLE MANQUANT             10,85 ?           Note d'avoir �������N° 2008197054846

Какво ще рече това???? Означава ли, че няма да получа артикулите, или че ще ми върнат парите. Предварително Ви благодаря за отговора, защото цял ден се ядосвам с тези глупости.

# 684

И аз така си помислих, но понеже никъде на сайта не го открих просто ми стана интересно. Simple Smile

# 685
  • Пловдив
teddystone сумата за тениската ще ти бъде приспадната от цената, когато поръчваш. На стъпката за плащане трябва да въведеш номера на ваучера.

# 686
teddystone сумата за тениската ще ти бъде приспадната от цената, когато поръчваш. На стъпката за плащане трябва да въведеш номера на ваучера.
Благодаря, ама аз не съм получила ваучер. Къде трябва да го търся този ваучер????
Пък и май още нещо ще липсва от другата поръчка, защото в таблицата са две неща?!?!? newsm78

# 687
Благодаря, ама аз не съм получила ваучер. Къде трябва да го търся този ваучер????
Пък и май още нещо ще липсва от другата поръчка, защото в таблицата са две неща?!?!? newsm78

Ваучерът ще ти пристигне по обикновената поща в пощенски плик.
Едната цена е без таксата обработка за артикула, която е 5%. Втората цена е с нея.

# 688

Ваучерът ще ти пристигне по обикновената поща в пощенски плик.
Едната цена е без таксата обработка за артикула, която е 5%. Втората цена е с нея.
Вие сте ЗЛАТО!!!!!!
Много ви Благодаря! Вече мога да спя спокойно  Grinning

# 689
  • Пловдив

Ще ти го изпратят по пощата. Не се притеснявай. Доколкото знам, може в една поръчка да ползваш няколко ваучера. От менюто ще избереш плащане с ваучер, въвеждаш кода, а ако поръчката е на по-голяма стойност от ваучера, доплащаш с картата.

Общи условия

Активация на акаунт