LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 865
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 750
Добро утро на всички!Преди три седмици си направих поръчката, но още не е пристигнала. Горе долу за колко време пристигат нещата. Преди два дни са ми пратили и някакво писмо, но нищо не можах да разбера. Това е писмото  http://mail.google.com/mail/?shva=1#all/11b68e7e9d84cb5f . Някой ще може ли да ми го преведе!

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 06:57 от jane_f

# 751
Добро утро!  Nature Sunny Дано днес получим мнооооого колети!  Grinning
teo_71, благодаря ти!  Hug Дано клинчето да има ефект.  fingerscrossed
Brio, заповядай размерите на панталончето: талия - 36 см, ханш - 48 см, дълбочина отпред - 27 см, дълбочина отзад - 30 см, дължина по външния ръб - 107 см, дължина по вътрешния ръб - 85 см, ширина на бедрото - 28 см, ширина на крачола долу - 26 см. Ето и линк: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-fines-rayures.aspx?prod … tegoryid=47074926
jane_f, така няма да видим писмото ти, копирай го.  Peace

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 07:36 от Sun

# 752
Добро утро на всички!Преди три седмици си направих поръчката, но още не е пристигнала. Горе долу за колко време пристигат нещата. Преди два дни са ми пратили и някакво писмо, но нищо не можах да разбера. Това е писмото  http://mail.google.com/mail/?shva=1#all/11b68e7e9d84cb5f . Някой ще може ли да ми го преведе!

Шест седмици. Този линк отваря началната страница на джимейл.

# 753
Хайде и аз в кюпа с липсващи артикули  Laughing
Чакам си поръчката от 14 юли, онзи ден нямаше нищо, а днес липса едно детско пуловерче  #2gunfire
Сега въпросът ми е понеже съм решила да им пиша да не ми пращат чек а ваучер и се опитвам да им изпратя писмо, обаче като въведа

Commande N° ми иска 10 цифри постоянно независимо че махам годината  newsm78
Някой има ли идея какъв е проблемът Grinning Мерси предварително  bouquet

# 754
Sun, страхотен модел си  Wink
Не мога да се сдържа да не те похваля!
Саката са шити сякаш за теб, а и блузките!
Аз каквото си поръчам, после се чудя на кого да го подарявам, от всичките блузета, които съм взела само една на nike и  levi's ми стават, всичко друго ми е огромно. Дано имам по-голям късмет с дънките. 
Явно само щерката ще намазва от сайта  Tired

Детското палтенце номер 81 отговаря ли си, ние го поръчахме, май тази зима децата ще ходят униформени  Laughing

Вчера говорехте за бамбукови дрехи и се сетих да питам някой поръчвал ли е детски бамбукови чорапи от сайта, ако сте срещали може ли линк  Hug

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 08:42 от STANCHEL

# 755
  • В Голямото село
Момичета, някой има ли впечатления от това палтенце или пък да има подобно?
Дали ще топли през зимата...

# 756
  • Sofia

никой ли не е поръчал този бански

# 757
  • Варна
Здравейте момичета. Току що се връщам от митница Варна. Взех си колета от 10.07. Имаше още 3-4, беше баткото на смяна, но не ми беше удобно да го питам за имена понеже една лелка чистеше и се чувстваше определено че преча вътре.
Получих форумските чаршафи в синьо, наистина са страхотни и една блузка за детето. Сега нищо не чакам и ми е едно  Confused Confused

# 758
Ето и моите първи 2 поръчки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150

Ако някой има въпроси, насреща съм.  Hug

Moже ли размери на дънките Aktive Wear
Мерси предварително   bouquet

И аз искам и на мъжкия панталон от тънък деним La Redoute Creation.
Чудесни покупки!!!
Впроечм и аз чаках чантата ама получих покривката Mr. Green
Вчера си взех колетчето от 10.07 за митница
Сдобих се с форумските чаршафи в синьо, прашките в жълто и сиво - ВечеПетя  ги беше показа със снимка, 6 бр. слипа за мъжо 44/46 взех ги за 3 и нещо евро, долу-горе стават, ма като за парите си биват.
ето този топ 34/36 - аз го взех за 2,50е,малко по дългък ми идва но иначе е супер ието тези бермуди на Лаура Клемент  - проста са невероятни

# 759
Момичета,някой има ли впечатления от този анцунг.В смисъл как е като материя и дали от прането избеляват цветовете,по-тъмните имам впредвид  Rolling Eyes

# 760
  • Пловдив
Момичета, някой има ли впечатления от това палтенце или пък да има подобно?
Дали ще топли през зимата...

Рози, аз имам това в лилаво от миналата година и много топли  Peace
http://www.laredoute.fr/vente-parka-col-chale.aspx?productid=324 … tegoryid=23110319

# 761
Здравейте момичета!Може ли някоя мама,която е поръчвала бебешки маратонки Адидас да ми измери стелката на 20 номер например или някой съседен,че съм харесала едни за малкия,а не зная кой номер да му поръчам?Благодаря предварително.

# 762
  • София-Лагера
Момичета,някой има ли впечатления от този анцунг.В смисъл как е като материя и дали от прането избеляват цветовете,по-тъмните имам впредвид  Rolling Eyes

Sтрахотни са.Есенни са.
Не са мръднали

# 763
Desi_2 благодаря    bouquet  Аз се притеснявах за синьото да не избелее (като някои други,които съм взимала),но тогава да не му мисля,а да поръчвам  Simple Smile

# 764
STANCHEL, много ти благодаря!  Hug Направо ме караш да се изчервявам.  Blush
Много сте мили, момичета!  Heart Eyes
contesa, благодаря!  Hug Мерките на мъжкия панталон от тънък деним La Redoute Creation ще ги дам довечера, че сега съм на работа. Търсих по сайта да дам линк, обаче нещо не го откривам вече.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт