LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 822
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Аз днес видях, че и на мен ми е отказан един артикул, май вратовръзка за мъжо, само тя отговаря на сумата, която е изписана без 5-те % все още. Сумата е малка и не е за притеснение, няма значение, ако ми пратят чек по обикновена поща, после ще им върна. Ама реших да се пробваме с чичко Гугъл да им спретнем едно писмо Mr. Green Моля френскоговорящи да не се смеят, а да кажат дали звучи също толкова безумно този превод, както и когато се опитваме да преведем описанията на стоките им Blush Не че е важмо де, аз го пратих, а след няма и 10 мин. получих и отговор  с вход. номер, просто ми е интересно дали се разбира смисъла? Rolling Eyes

Bonjour.
S’il vous plaît envoyer un bon nombre de point pour une valeur de 6,70 euros à partir du ...
e-mail.
Merci

По-добре го напиши на английски, няма да те разберат с този текст  Rolling Eyes

# 781
kras  Laughing
wb  отново благодаря  Hug     bouquet

Момичета някой поръча ли това яке? Или пък дали го е получил някой  да сподели тънко ли е или с подплата  newsm78
че ако видите превода на описанието с преводача де  Joy
"Изолация кратко качулатите АКТИВНИ за неправилното износване на Тийнейджъри началото режим. Hood с рязане и paw натиск колекция. Закриване компресиран. Маса бряг двойно в долната част и дъното на ръкави. 2 джобове прости тръби devant.Le качулатите яке в бяла 46% памук, 54% полиамид." hahaha
Да аз го имам от преди месец два. Взех си 168 размер за мен, а стандартно нося 38-40.
Якето и без подплата. Материята никак не е лоша, импрегнирана. Синьото не е толкова интензивно като на сайта. Много е сладко и много си го харесвам. За топлите летни нощи върху дънки е супер.

# 782
  • Пловдив

също и този пуловер в розово
страхотна материя, много мек памук, пак леко умален.
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-a-capuche.aspx?producti … &numberpage=1

Mikkey®™ ,

Ще помоля за мерки на пуловера, когато имаш възможност и кой номер си поръча.

# 783
  • DE
Получих си днес форумските чаршафи - от 09.07, а от 08.07 чакам още!

# 784
  • София
Аз днес видях, че и на мен ми е отказан един артикул, май вратовръзка за мъжо, само тя отговаря на сумата, която е изписана без 5-те % все още. Сумата е малка и не е за притеснение, няма значение, ако ми пратят чек по обикновена поща, после ще им върна. Ама реших да се пробваме с чичко Гугъл да им спретнем едно писмо Mr. Green Моля френскоговорящи да не се смеят, а да кажат дали звучи също толкова безумно този превод, както и когато се опитваме да преведем описанията на стоките им Blush Не че е важмо де, аз го пратих, а след няма и 10 мин. получих и отговор  с вход. номер, просто ми е интересно дали се разбира смисъла? Rolling Eyes

Bonjour.
S’il vous plaît envoyer un bon nombre de point pour une valeur de 6,70 euros à partir du ...
e-mail.
Merci

По-добре го напиши на английски, няма да те разберат с този текст  Rolling Eyes
аз го разбирам идеално Joy Joy Joy

Благодаря, дано се сетят, но ако не се появи, че с ваучер ще е, ще пиша пак... или да не чакам?

# 785
Няма смисъл да им пишиш, ваучер ще ти изпратят. След няколко дни в Mes remboursements ще ти изглежда така:
Date de remboursement   Type de remboursement   Montant du remboursement   Mode de remboursement   Commande
le 30/07/2008           Remboursement somme due    6,27 €    Bon d'achat �������   N° 20081911190350 du 09/07/2008
le 22/07/2008           ARTICLE MANQUANT                   5,97 €          Note d'avoir �������     N° 20081911190350 du 09/07/2008

Какво ще рече няколко дни? На мен вече цяла седмица си ми седи надписа  Note d'avoir  без промяна. Много ли съм нетърпелива?

# 786
А вие така ли виждате номера на ваучера с тези квадратчета? Защото при мен, когато имах ваучери на зимните намаления, номерата си се виждаха и аз направо ги ползвах, без да ги чакам по традиционната поща.

# 787
teo 71 този клин дали ще помага при целулит, че нещо описанието в сайта му е много бегло. Ще чакам отзиви с интерес.

# 788
Ral_p  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Това исках да разбера - за кой сезон е по-скоро.
Че това с неправилното износване на тийнейджъри..... никак не ми помогна  Joy

# 789
Да помоля някой да ми даде линк кьм форумските чаршафи. Praynig

kremena, заповядай: http://www.laredoute.fr/vente-taie-de-traversin-berlingot-prix-m … tegoryid=22928092 Но вече са на други цени.  Sad

durabura, не ги откривам вече на сайта.  Confused

# 790
Имам известие за митницата, поръчката ми е от 18ти.

# 791
  • Варна
Ето и обещаните снимки:
1. На потничетата: 1, 2, 3, 4
2. Къси панталонки: 1, 2
3. Дълги панталони: 1, 2, 3
4. Чанта: 1, 2, 3
5. Шапка: 1

# 792
В мейла си намерих това: "Той в момента е в процес на обработка в нашите услуги. Ние ще се свържем с вас скоро, за да потвърдите Избраният метод за доставка и разпределение на своя полза."

Любезни французи. "Той" е поръчката ми. Защо ще се свързват скоро с мен, това някаква нова практика ли е?

Оригинала:
"Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services.                                                                                                                                                Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages."

А в суивито ми стои : "Получихме заповед на 30/07/2008. Вашият предмет ще се появи скоро подредени по-долу"

Twisted Evil Нашият предмет, пет на брой, още не се е появил по-долу.

Да се притеснявам ли, че и тая поръчка ще е прецакана?

# 793
  • Варна
Няма смисъл да им пишиш, ваучер ще ти изпратят. След няколко дни в Mes remboursements ще ти изглежда така:
Date de remboursement   Type de remboursement   Montant du remboursement   Mode de remboursement   Commande
le 30/07/2008           Remboursement somme due    6,27 ?    Bon d'achat �������   N° 20081911190350 du 09/07/2008
le 22/07/2008           ARTICLE MANQUANT                   5,97 ?          Note d'avoir �������     N° 20081911190350 du 09/07/2008

Какво ще рече няколко дни? На мен вече цяла седмица си ми седи надписа  Note d'avoir  без промяна. Много ли съм нетърпелива?
Ами в моя случай си излезе след 8 дни, то се и вижда отказали са ми артикула на 22, а ваучера ми е от 30. Но сега ще трябва да го чакам по пощата. По - лесно щеше да е да го пишаш направо в акаунта ми и сега да мога да си го ползвам.

# 794
момичета бясна съм  ,имам отказани артикули в поръчки от 13 и 14.Отказали са ги вчера,което явно значи ,че до тога ва не са пуснали нещата.е можели 15 дни да се мотат-ами много ясно че всичко ще се изчерпа! smile3514 hit

Общи условия

Активация на акаунт