LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 847
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 810
  • Бургас
Отзиви за тази рокля? http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-femme-la-redoute-cre … tegoryid=48583636

Знам, че много от вас имат тази дудунка от детската серия: http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324 … tegoryid=23112482
Моля за размери на 162!  Blush

# 811
  • София-Младост
В пощата на Младост-4 има пратка за Диана...не ми казаха фамилия.

# 812
  • Враца
Момичета, някой има ли впечатления от това палтенце или пък да има подобно?
Дали ще топли през зимата...

топличко е и свежо...имам цвят каки в албумите си...леко е и си отговаря на размера

# 813
Гледам, че всички, които получават от 8, 9, 10 са все за митница, т.е. над 2 кг. Има ли някой, който да е получил от такива дати на поща. Аз чакам от 11, но е на кантар дали ще е под 2 или над 2 кг и се чудя дали да ходя да си го търся и къде newsm78

# 814
  • София
Аз чакам от 9 също е на кантар поща/митница.

# 815
Гледам, че всички, които получават от 8, 9, 10 са все за митница, т.е. над 2 кг. Има ли някой, който да е получил от такива дати на поща. Аз чакам от 11, но е на кантар дали ще е под 2 или над 2 кг и се чудя дали да ходя да си го търся и къде newsm78

има, има... моята от 9-ти и днес я няма в пощата - поне си мисля, че е за там, освен ако синия плажен комплект не е тежък или обемен и не ме пратят на митница. Но има и неполучили от по-задни дати  Peace
Лошото е, че ако и утре не дойде ще си ходя на море без плажен комплект  Confused

# 816
то и аз чакам още от 9-ти и от 11-ти. Мисля, че първата дата ми е за поша, а втората за митница, но продължавам да чакам. А и утре заминавам и просто........ незнам. Ужас! Ще трябва да ангажирам сестра ми да идва до вкъщи да проверява пощата за известия, да ходи вместо мен по пощи и по митници, а и най-важното трябва да оставя личната си карта...... направо трески ме тресат.

# 817
teo 71 този клин дали ще помага при целулит, че нещо описанието в сайта му е много бегло. Ще чакам отзиви с интерес.

Rolling EyesАми и аз на това разчитам-досега  3 години ползвам подобен-само колан обаче и неудобното беше че го местя надолу-нагоре по корем и бедра,а клина действа едновременно Flutter

newsm78Сега една питанка-и от трите си акаунта досега съм плащала само с кредитна Ам експрес.Сега искам да платя с дебитна виза/да избегна лихвите Mr. Green че сумата е голяма/-но колкото пъти да влизам и излизам от акунта все ми дава като картова възможност Ам експрес Thinking-какво да направя-нов акунт ли и дали ще ме пусне да направя още един през това IP newsm78

Друго инфо за пускащите с подарък-пуснах/с тази поръчка от 10.07/ със синия плажен комплект,но получих това-може би пак е подобен вид-чанта/плажна Thinking+чаршавче-плажно? Thinking/

http://media.snimka.bg/0229/006713105.jpg                 http://media.snimka.bg/0229/006713107.jpg

# 818
  • София, Хаджи Димитър
Момичета имам следния въпрос, ако отида с двете лични карти на митница, без известие/защото ще проверя на място за колет/дали ще ми го дадат?

# 819
  • Бургас
Тео, натъжи ме  Cry, за синия плажен комплект става дума... И аз чакам поръчка от 10-и с него. Ама си го искам, защото ще ми се върже с банските и джапанките. А това розовото, ако ми го пратят, кво да го правяяя  #Cussing out

# 820
Цитат
Друго инфо за пускащите с подарък-пуснах/с тази поръчка от 10.07/ със синия плажен комплект,но получих това-може би пак е подобен вид-чанта/плажна +чаршавче-плажно? /

на мен ми изглежда страхотно! Peace

# 821
wb , имаш чудесен вкус  Flutter  bouquet

# 822
момичета искам да попитам тези от вас които поръчват за децата си дрешки размер 86 да ми кажете отговарят ли,защото от последната поръчка която ми пристигна имах едни блузки които са размер 86 а са точно за една годинка и ми се струва че им е объркан етикета

# 823
Тео, натъжи ме  Cry, за синия плажен комплект става дума... И аз чакам поръчка от 10-и с него. Ама си го искам, защото ще ми се върже с банските и джапанките. А това розовото, ако ми го пратят, кво да го правяяя  #Cussing out

взе ми думите!!!! и аз го поръчах със същата идея! банския ми е абсолютно същите цветове като на комплекта - тюркоаз, кафяво, жълто и така го чаках... а сега хем го няма, хем като дойде ще излезе неприятна изненада... но тео, мерси, че го сподели  Hug

Мимита , давай да купуваме нов бански с такъв цвят докато е време  Laughing

Силвето_85, сина ми на годинка беше 80см, всички блузки които съм му взимала (още зимата) са 86 и са му големки (сега е на година и 4м.)  Peace а съм взимала от най-различни марки

# 824
  • София-Младост
Гледам, че всички, които получават от 8, 9, 10 са все за митница, т.е. над 2 кг. Има ли някой, който да е получил от такива дати на поща. Аз чакам от 11, но е на кантар дали ще е под 2 или над 2 кг и се чудя дали да ходя да си го търся и къде newsm78
Вчера си взех на поща поръчката от 09.07. И тази първата ги получавам точно за 20 дни, дано не се развали правилото до последната.  Party

Общи условия

Активация на акаунт