LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 685
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 035
  • varna
Момичета, явно има проблем с поръчките от 02.07. Вече мина доста време, а и виждам че получавате от доста по-близки дати. Някой получил ли си е изобщо поръчка направена на 02.07?
за момента всичко е в рамките на нормалното,по време на намаленията може да има забавяне и от 2 месеца и половина даже.

# 1 036
  • varna
аз не мога да разбера на какъв принцип се обработват и изпращат поръчките?Как е възможно поръчки пуснати с 15 дни да пристигат а от предни дати да ги няма?Някой знае ли нещо по въпроса от тези които са по навътре в нещата?Аз чакам от  08.07
явно вътрешните поръчки-тези за франция,имат приоритет Peaceте имат и по малък срок на доставка

# 1 037
Никаква логика няма в получаването. Вчера получих 4 кг. пратка, от 12.07 е поръчката, от там е тръгнала на 23.07.
Миналия петък получих 2 пратки от 8ми, имам една от 9 и една от 12ти, малки, за поща - още ги няма.

# 1 038
аз не мога да разбера на какъв принцип се обработват и изпращат поръчките?Как е възможно поръчки пуснати с 15 дни да пристигат а от предни дати да ги няма?Някой знае ли нещо по въпроса от тези които са по навътре в нещата?Аз чакам от  08.07
явно вътрешните поръчки-тези за франция,имат приоритет Peaceте имат и по малък срок на доставка
да добре съгласна съм ,но като гледам тук за БЪлгария няма ред те си ги изпращат май от които дати си искат като на случаен принцип малко

# 1 039
  • София
винаги връщат с 5%обработка,поне на мен така ми се  е случвало Peace
Аз го написах, защото за едни маратонки миналото намаление се разбравяхме месец и накрая ми ги върнаха без 5%. А веднъж ми пратиха чек за 2 евро и той беше без 5% ама аз тогава пък хич и не се разправях да го връщам и да искам ваучер. Ама сега за 3 чифта маратонки са си към 20 лева и няма да си замълча. Преди малко им писах благодарение на cvetomir@   bouquet и добавих свой текст + 5% и очаквам да видя какво ще стане.

Момичета, явно има проблем с поръчките от 02.07. Вече мина доста време, а и виждам че получавате от доста по-близки дати. Някой получил ли си е изобщо поръчка направена на 02.07?
Поръчка от 2 и 4.07 съм получила на 23.07, а тази от 03.07 на 28.07. Явно пращат както намерят. Вчера в мес реме... намерих ваучери за 21.07, а днес са се появили за 13.07 и 18.07. Никаква логика няма  ooooh!

# 1 040
  • София
Май наистина има проблем с поръчките от 02.07,моята още я няма  Thinking Над 10 евро е,не съм ползвала кодове за БД или подаръци(че ми е първа),в суивито я има,имам потвърждение и на пощата...Колко пъти ходих до пощата и на митница да проверявам и не ooooh!
Снощи пуснах две поръчки една след друга,но забравих да сложа един чаршаф и днес вече не мога да го намеря,прерових навсякъде,сякаш изчезна вдън земя  newsm78

# 1 041
  • Sofia
Никаква логика няма в получаването. Вчера получих 4 кг. пратка, от 12.07 е поръчката, от там е тръгнала на 23.07.
Миналия петък получих 2 пратки от 8ми, имам една от 9 и една от 12ти, малки, за поща - още ги няма.
забелязала съм,че зависи какво се поръчва.Ако поръчката е само от новата колекция например идва много бързо,но ако има и Албанци вътре и намалени и ... мешена история се забавя повече,защото явно са им в различни складове различните неща Peace това са мои наблюдения от минали намаления

# 1 042
Аз имам 2 поръчки от 5-ти - едната дойде, другата още я няма. Поръчката ми от 9-ти пристигна, тази от 10-ти още не е дошла. Всичко ми е за митница.

# 1 043
chocha, тази, която взех от 12ти, е все с намалени неща  Rolling Eyes И има и от албанци, и от неалбанци. Тая от 9ти е само албанци - 3 неща са, нема и тва е.  Казвам ви, никва логика  Mr. Green

# 1 044
Моля, за размери на стелката на 22 от тези http://laredoute.fr/vente-court-tradition-nike-bebe.aspx?product … tegoryid=22911957, или ако имате впечатления от др. подобни на тази марка. Не мога да се ориентирам, може и да са големи, но все пак да съм сигурна. Чудех се дали от една марка всичките си отговарят на един номер newsm78?

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 13:47 от Анонимен

# 1 045
chocha, тази, която взех от 12ти, е все с намалени неща  Rolling Eyes И има и от албанци, и от неалбанци. Тая от 9ти е само албанци - 3 неща са, нема и тва е.  Казвам ви, никва логика  Mr. Green

Да явно си ги пращат както им падне  #2gunfire

# 1 046
Как да махна артикул след като съм го добавила в любими ( mes derniers articles vus)?

# 1 047
Двоумя се между два размера за тази рокличка,
http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324117149& … tegoryid=38152154
знам че някоя я получи вече,ако маже мерки,за 94 или 102 размер,благодаря предварително

Veli_M, имам я бяла 102: размер гр.об (под ръкавите) 18см; там където е връзката (някъде над дупето идва) 31см; външен ръб (от под ръкавчето до долу) 36см; от средата на горната част до долния ръб 46см. Презрамките се регулират като на сутиен. Материята е плътна и двупластова (все едно е с подплата отдолу), а не като тънка тензухена. Дори и да окъсее като рокличка, може да се носи като туника - прелестна е! Сега чакам и кафявата 108 р-р  Peace

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 14:12 от Stefoni

# 1 048
  • Там....където всичко е възможно ....

И един въпрос пуснах им 20 емеила на тези от редута за липстващ артикул,но нито един обратен меил не получих  newsm78Така ли трябва да бъде?
service_client@web.redoute.fr  на този адрес ли им писа?На мен винаги са ми отговаряли,когато пиша тук.Първо ще получиш автоматичен отговор и после ще ти пишат да се уточните. Hug
Благодаря ти много  bouquetСтана Laughing
Алекс бъди така добра да го добавиш към романа Mr. Green

# 1 049
Как да махна артикул след като съм го добавила в любими ( mes derniers articles vus)?

"mes derniers articles vus" не е "любими", а е "последно разглеждани продукти".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт