LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 693
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София

Чакам ги да пристигнат всеки момент.  Grinning
[/quote
 Отговарят си,страхотни са!Мъжа ми как не спа с тях от кеф.Изработката е качествена,има си даже малко сакче в кутията за тях.Абе,маааркова работа! Simple Smile

# 1 051
Аз обявявам отбой.Докато не пристигнат всичките ми поръчки няма да правя нови. А като казвате, че мога да си чакам и два месеца, ще поръчвам чак октомври  Mr. Green
И аз търсех логика, но уви няма. Само ме притеснява, че докато дойде поръчката с бебешките Пуми ще и омалеят  ooooh!

# 1 052
  • Там....където всичко е възможно ....

И един въпрос пуснах им 20 емеила на тези от редута за липстващ артикул,но нито един обратен меил не получих  newsm78Така ли трябва да бъде?
service_client@web.redoute.fr  на този адрес ли им писа?На мен винаги са ми отговаряли,когато пиша тук.Първо ще получиш автоматичен отговор и после ще ти пишат да се уточните. Hug
Благодаря ти много  bouquetСтана Laughing
Алекс бъди така добра да го добавиш към романа Mr. Green
Излъгах Outta Joint
Ето меила които са ми върнали: Cher Client,

L'adresse que vous avez utilisée ne permet pas à nos conseillers d'accéder et de répondre à votre demande.

Dans un souci de qualité et de rapidité, La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de prendre contact avec nos Services Clients.
Nous vous invitons à formuler votre demande directement sur notre site à cette adresse :
http://www.laredoute.fr/Help/Help.aspx

Merci de votre confiance.

A bientôt ...

P.S : Si votre demande concerne un dossier déjà en cours, merci de nous rappeler dans votre message tous les éléments concernant ce dossier.    
  Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr  

Казва  че Адресът, който сте използвали не дава възможност за достъп до нашите консултанти и да отговарят на вашата заявка newsm78 Не трябва това да е потвърдителния меил нали? newsm78

# 1 053
Аз обявявам отбой.Докато не пристигнат всичките ми поръчки няма да правя нови. А като казвате, че мога да си чакам и два месеца, ще поръчвам чак октомври  Mr. Green
И аз търсех логика, но уви няма. Само ме притеснява, че докато дойде поръчката с бебешките Пуми ще и омалеят  ooooh!
о и аз така съм решила като пристигнат всички колети които чакам тогава пак ще поръчвам  Crossing Arms

# 1 054
Как да махна артикул след като съм го добавила в любими ( mes derniers articles vus)?

"mes derniers articles vus" не е "любими", а е "последно разглеждани продукти".  Peace
  Embarassed мерси за прозрението. А някъде четох, че може да си избираш артикули, които те интересуват и да им следиш така цената и аз затова си помислих, че е това.

# 1 055
може ли размерчета на пончото, 86 или 94 и дали се отпуска след пране

и освен това, тези докато се наканя да ги поръчам, се изчерпаха Sad,
а сега даже и в сайта не ги откривам
мисълта ми е ако някой има 86, а не му трябват да ми пише

# 1 056

Отговарят си,страхотни са!Мъжа ми как не спа с тях от кеф.Изработката е качествена,има си даже малко сакче в кутията за тях.Абе,маааркова работа! Simple Smile

Ехааа, супер! Значи по-благосклонен ще стане моят мъж към поръчките, само да пристигнат.  Hug Joy

# 1 057

Ехааа, супер! Значи по-благосклонен ще стане моят мъж към поръчките, само да пристигнат.  Hug Joy
Наистина изглеждат страхотни...само,че моя с неговото нежно краче 46 номер няма да може да има се радва,че са до 45(аз се надявах да са уголемени)  Tired Да са ви честити и да си ги носите с кеф  Hug

# 1 058
Може ли да ми направи някой регистрация, защото аз се опитвам от три дни и постоянно ми дава, че номерата на картата ми не са тези, че датата на валидност на картата не е тази и незнам си какво още.

Моля някой да ми помогне, има много хубави неща, които искам да си поръчам, но направи вече съм отчаяна мъничко Sad

# 1 059
  • София

Даа,бъди сигурна- моя веднага взе да рипа зя още поръчки!Пу,пу....да не го урочасам! Simple Smile

# 1 060
  • София
Може ли да ми направи някой регистрация, защото аз се опитвам от три дни и постоянно ми дава, че номерата на картата ми не са тези, че датата на валидност на картата не е тази и незнам си какво още.

Моля някой да ми помогне, има много хубави неща, които искам да си поръчам, но направи вече съм отчаяна мъничко Sad

При регистрация не се изискват данните на картата!Прочети първия пост Peace

Тук има подробно упътване как да се регистрираш успешно Wink  http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html

# 1 061
  • Пловдив
Ох ,най-после пуснах поръчката,с която се моткам от понеделник Whistling
New line - голям срам с панталона,но момичетата искаха снимки,че се изчерпват номерата... Blush Laughing Иначе панталонките са от детската 168 и са страхотни.Те са едни от форумските  Laughing А сега видях,че от тези и от трите разцветки има и 168 и ще се изям Embarassed Много си ги харесвам и ми вършат идеална работа  Wink
И аз много си ги харесвам тези форумските Simple Smile Поръчах си и  от новите и сега се чудя дали да си поръчам и трети цвят,ама докато дойдат то ще мине лятото Simple Smile А не се знае другото какво ще ми е в главата и както казва моя мъж в корема.......ей така много ме е яд още,преди да забременея си накупих сумата му и панталони и 3 якета и седат вече цяла година в гарироба,едва ли  и тази зима ще ги облека.......много бързо ми омръзват нещо Simple Smile

# 1 062
  • Разпиляна във въображението
Аз получих пончото, но взех 114. Стои много добре на дъщеря ми, която е 95 см. 15 кг. Не се отпуска при пране. Страхотно е!

Момичета намалението е влючително и на втори август нали? На трети вече са други цени newsm78

# 1 063

Казва  че Адресът, който сте използвали не дава възможност за достъп до нашите консултанти и да отговарят на вашата заявка newsm78 Не трябва това да е потвърдителния меил нали? newsm78

Не е това,но ще ти отговорят,сигурна съм.На мен това ми бяха пратили в отговор на мое питане,но на адреса от 1стр.Ако си писала и на него,може да е заради това.

# 1 064
sis7 - яд ме е ,защото видях,че има налични точно след като пуснах поръчката.А вече ми подрязват крилцата и средствата и това ми беше последната поръчка поне до следващата  Mr. Green

А иначе да кажа,че днес ми се случи странно нещо.На 27.06,се опитах да си поръчам едни гуменки на SOFT GREY ,но докато пусна поръчка ми ги изписа като изчерпани.На 1.07 ги видях налични и пак после свършиха,на 4.07 за трети път ми се случи същото.След това съм правила още няколко поръчки,гуменките все изчерпани.Днес си влизам в акаунта и в кошницата си гледам - 1 артикул,а трябва да е празна- нали снощи пуснах поръчката и се изпразни.Влизам - вътре гуменките подредени да ги поръчвам  Joy Направо напоследък такива чудни неща ми се случват.....Че сега искат да ме изнудят да ги пусна,ама не - ще бъда желязна  Mr. GreenПоне до довечера,че да си помисля  Laughing - На вас подобни неща случвали ли са се?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт