LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 610
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 170
Алекс, относно 'vite, plus que 3 jours pour profiter des solders' ами като отворя Les Aubanies в червеното каре се върти този надпис

Ама Les Aubanies няма нищо общо с големите намаления. То в тази секция намалението си е целогодишно и в нея винаги има стоки, от които са останали само 1-2 размера или цветове. Голямото намаление свършва утре, на 2-ри август.

# 1 171
..................

Sun, дай моля те размери на това синьо сако - ширина в рамената,в бюста и в талията. Блузи и потници взимам 42 и са ми свободни,но пък ако сако 42 ми е така свободно,да не ми е грозно newsm78

Amelly, размерите на сакото са: рамене - 39 см, под мишниците - 47 см, талия - 44 см, дължина - 64 см, дължина на ръкава по външния ръб - 61 см, дължина на ръкава по вътрешния ръб - 46 см.
Etna беше ме питала за него и тогава ги дадох, но пропуснах да й кажа моите размери: талия - 72 см, бюст - 94 см, ръст - 170 см.

# 1 172
момичета моля ви кажете до утре включително ли е намалението  Praynig

Да. До 2-ри август.

Благодаря  Laughing

# 1 173
  • София
Помните ли тази пола  Mr. Green цената и според мен сега е  #Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-un-look-en-plus.aspx?produ … tegoryid=38152185

# 1 174
  • Варна
Кажете ми моля ви, къде да гледам всички намалени стоки. newsm78Дайте линк

# 1 175
Мишче,честно казано,много зависи и от кройката на дреха а,и от майсторлъка на шивача. Панталони трудно се свиват в кръста,трябва да се развали почти цялата дреха,да се маха колана,да се прави наново,голяма играчка,аз лично никога не взимам такива за корекция.

Една пола последно взех 168 и я мерих,че я пусках за продан, талия 68см(но е трико,доста разтегливо), а моята талия е 84 см, ханш 110см и от редутските парцали ми стоят най-добре 42. Абе, сега като разсъждавам,вземи си 168, няма опасност да са ти твърде големи, най-много да ти падат малко по-надолу от талията.

Sun ,благодаря! И аз съм със същите гръдна и бюст, талията ми е малко по.... Embarassed окръглена...

# 1 176
Момичета, някой получил ли е поръчка от 09.07? Виждам че днес пристигат от 02.07, а моята приятелка получи нейната от 04.09 още преди една седмица ooooh!Май е голяма бъркотия ooooh!

# 1 177
  • Sofia
Момичета, някой получил ли е поръчка от 09.07? Виждам че днес пристигат от 02.07, а моята приятелка получи нейната от 04.09 още преди една седмица ooooh!Май е голяма бъркотия ooooh!
пристигат от 02.07,ама пристигат и от 19.07 Peace

# 1 178
  • The point of no return
Момичета - някой да е успял да пусне поръчка с Мастеркард днес - аз взех сериозно да се изнервям - какво ли не пробвах и не става  #Cussing out
Някакви идеи  Shocked

# 1 179
  • Варна
Момичета - някой да е успял да пусне поръчка с Мастеркард днес - аз взех сериозно да се изнервям - какво ли не пробвах и не става  #Cussing out
Някакви идеи  Shocked

Да,аз преди час си платих с такава.

# 1 180
Някакви идеи  Shocked

Едва ли е от това, че е Мастеркард  Peace Имаш ли достатъчно наличност?

# 1 181
  • The point of no return
Някакви идеи  Shocked

Едва ли е от това, че е Мастеркард  Peace Имаш ли достатъчно наличност?

Да, мисля че лимитът е 500 лева - поръчката ми е за мнооого по-малко Sad

# 1 182

Да, мисля че лимитът е 500 лева - поръчката ми е за мнооого по-малко Sad

Най-добре звънни в банката и питай какъв е проблема  Peace След няколко неуспешни опита, обикновено проблемът е в картата, т.е. банката  Peace

# 1 183
  • София
Кога ти беше предишната поръчка? Коя е банката? Имах тези два дни големи драми с моята банка и може и да ти помогна със съвет. При мен проблемът беше, че последните три поръчки не са още осчетоводени от моята банка. Това тя може да направи в срок от 30 дни след покупката. Дотогава се случват странни неща - внесла си достатъчно, а наличност за пазаруване няма. Иди утре на някой банкомат и виж каква наличност ще ти покаже - това е реалната наличност, която можеш да ползваш в момента. Дано ти помогнах.

# 1 184
  • Пловдив
Момичета,това сако дали има подплата отвътре? И изобщо в описанието някаде пише ли като има подплата?

Общи условия

Активация на акаунт