Звездни компромати - 28 част

• 51 160
  • 507
  •   1
Отговори
# 270

голямото семейство на

Много са сладки всички.Защо са така различни краката на Анджелина? Tired

от гънките на роклята е  Peace

# 271
Как ще е от роклята? На мен ми прилича на монтаж направо. Единия крак все едно е на мъж. Те просто нямат нищо общо. Shocked Само аз ли го виждам?

# 272
Виж първо каква вена има на ръката си ... Shocked

# 273
Не ми изглежда на монтаж, единия крак е прасеца притиснат в леглото и естествено е да е по дебел, другия е по нагоре и се вижда глезена, където крака е по слаб.
А за вените, голямо чудене голямо нещо, още от снимките и на бременна.
За пръв път ли виждате такива вени, моите за същите, особено като отслабна доста.

# 274
Освен това "тънкият" крак е закрит частично от гънките на роклята.
Голяма мистерия, голямо чудо. Джоли с различни крака. Монтаж. Пийпъл - измамници!

# 275
# 276
# 277
  • русе
Цитат
А дъщеря и от Филип Киркоров ли е?
Не! - от брака й с латвийския цирков артист Миколас Орбакас.
А ето и дует на Алла с новия й кандидат-съпруг - http://www.vbox7.com/play:8d757e35

# 278
Не бе,как ще е от Филип Киркоров!Той е само няколко години по-голям от дъщеря й.От него Алла няма деца,беше доста възрастна,когато се ожениха,за да роди,даже и да е милионерка.

# 279
Аз пък се чудя каква е тази разлика в гърдите на тази и съответно   
тази снимка.  Thinking
На втората изглеждат като току що сложен силикон, а са от една и също фотосесия.

# 280
На втората снимка девойката е легнала,а снимката е представена в положение все едно стои права.Разконспирирах ги аз. Wink

# 281
На втората снимка девойката е легнала,а снимката е представена в положение все едно стои права.Разконспирирах ги аз. Wink

А, така може, но иначе много ме учуди.

# 282
Не бе,как ще е от Филип Киркоров!Той е само няколко години по-голям от дъщеря й.От него Алла няма деца,беше доста възрастна,когато се ожениха,за да роди,даже и да е милионерка.
Е ако тогава е била възрастна да роди сега каква е? newsm78

# 283
Е ако тогава е била възрастна да роди сега каква е? newsm78
Сега е на 60 г.Каква е?

# 284
Цитат
беше доста възрастна,когато се ожениха,за да роди
Няма логика значи тогава на 46 е била възрастна да роди,а сега на 60 не е?

Общи условия

Активация на акаунт