® E-bay - тема 13

• 50 395
  • 863
  •   1
Отговори
# 195
  • В сърцето на ММ
Мами на момченца,да ви е останало нещо марковичко, хубавко,което ви е малко или голямо от ибей и да става за мъж на 1-1,5 години?На 16 сме на сватба и нищо не мога да харесам за малчо,а не остана време. Cry
А Дуранго да може да помогне с нещичко за 7-8 годишно хлапе? Simple Smile

# 196
Brrr
имам не обличани Gymboree  за 6 години

# 197
Сигурно ми е елементарен въпроса, ама : като участвам в наддаването другите виждат ли ми ника или само аз си го виждам , а за другите е скрит ( със звездички или пък като Bider N)?

# 198
  • В сърцето на ММ
Сигурно ми е елементарен въпроса, ама : като участвам в наддаването другите виждат ли ми ника или само аз си го виждам , а за другите е скрит ( със звездички или пък като Bider N)?
Вижда го само продавача. Peace

# 199
Колко време се чакаше за решението на PаyPal след като вече се ескалира диспута към тях? newsm78

# 200
и аз да се похваля със снощната ми покупка

# 201
вивиан, жестоки са. С кеф да си ги носиш!  Heart Eyes

ОТ ангийския ли?  Mr. Green

# 202
  • София
Wiwian, жестоки са!

# 203
от американския са,да не засегна някой,но английския не пазаря Naughty
американците душички,кажеш им някоя мила дума и айде шипват до БГ Whistling
и шипинга си е много по добър Peace

# 204
  • Варна
Хайде и аз обратно в иБейските редици. Mr. Green Hug

Снощи съм купила това:

А през юни играх на накяква игра на Дисни и оня ден ми съобщиха, че съм спечелила ваучер за 10 долара при покупка чрез ПП. Та така, сега, като платих за горното комплектче, ми приспаднаха 10-те долара и платих само 10,01 долара с доставката. Laughing

Освен това си имам разправии с двама продавачи - единият ми беше писал, че имал семейни проблеми и ми прати нещото 1 месец по-късно, а утре ми изтича срока за диспут, без да съм получила нищо. Писах му да ми прати тракинг номер или копие от разписка, за да не отварям диспут. newsm78
На другия пък съм платила за един сенник на 08.07., след известно време го питах дали ми го е пратил, отговори ми, че още на 08.07. го е направил. Все още нищо не съм получила (от Щатите), но от седмица му искам тракинг номер или разписка, а той не ми отговаря. Писах му, че ако до утре не ми отговори, ще докладвам на иБей, че стоката не е получена. Sick

Алекс, страхотно яке! Peace

# 205
  • София
Взех си обувките от пощата при  митницата  Grinning. Отвориха ги все пак за проверка и не ми начислиха  мито. То нямаше и за какво, де.

За справка N 8,5 Nine West отговаря на N 39.
и N 8,5 на Anne Klein отговаря на N 39.

# 206
Колко време се чакаше за решението на PаyPal след като вече се ескалира диспута към тях? newsm78

Самоцетирам се но дано този път някой ми отговори Praynig

# 207

Самоцетирам се но дано този път някой ми отговори Praynig

Когато се ескалира диспут към Пей Пали,Пей Пал винаги ли взема решение?
Ескалирах го още оная вечер пък още няма резултат Confused

Илонитка
10 или 20 дена беше

Ако четеш по-съсредоточено,няма да има нужда се самоцИтираш!  Peace

# 208
  • виртуално
първият път взеха решение за около 10 дни, сега чакам вече 40  #Cussing out

# 209
  • В сърцето на ММ
А,май до 20 беше.И аз имам ескалиран-никаква реакция.Да не са в отпуск? Crazy
Аз и за апела ми срещу страйка нямам отговор от ибей.Пратили ми някакъв стандартен автоматичен имейл,че който не плаща,получава страйк.
Ами тези като мен дето са платили,защо получават-никой от борда не отговаря. Cry

Общи условия

Активация на акаунт