® E-bay - тема 13

• 50 397
  • 863
  •   1
Отговори
# 210
Къде виждате,че имате страйк?  newsm78

Виви,дай го този продавач на тези красиви пантофки  Laughing Има ли и други?

И аз днес си получих ботушките,но в описанието пише,че са нови,без етрикет,но определено са си носени. Rolling Eyes Да и пиша ли на тази мацка?  newsm78

# 211
  • В сърцето на ММ
Страйка се получава от продавача,а писмо се получава от ибей.Един вид продавачът предупреждава,че не плащаш.В девет дневен срок трябва да реагираш и да докажеш на продавача,че си платил или да се споразумееш друго с него.При 2 или повече страйка за кратък период от време,могат да ти блокират акаунта.Явно продавачите могат да поставятт страйк ,когато си пожелаят,защото аз съм платила и пак имам страйк.
Апелирах пред ибей,ама кво ще стане.......

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 17:12 от Brrr

# 212
Един продавач ме мота и се притеснявам да не ми сложи страйк.
Спечелих си аз търга още в четвъртък, тръгвам да плащам - не може.
На другия ден получавам някакъв линк от сайта му, като се плаща през ПП, но не минава пре ибей....
Отново се опитвам да плащам, но в листа с страни до които шипват - БГ я няма.... има скапаната малка Македония, но не и нас.
Пиша му вече 2 мейла и не ми отговаря, а аз искам да си платя и да си получа нещата....

Та може ли сега да сложи страйк, че не съм платила, макар и по негова вина???

# 213
  • В сърцето на ММ
Може,може.И аз чаках 40 дни да си получа един сутиен и накрая като пуснах диспут,а тая наглата сложи страйк,че не съм го платила/а е платен/ #2gunfire
А на теб и може и отрицателна оценка да ти сложат,като не е платено./не че те бърка много/

# 214
Я кажете, моля, от Щатите за 19$ сигурно ли е шипването? За горе долу същата стока преди време платих 29$  по Приорити Мейл , мисля беше, и сега тези 19$ ми се струват съмнителни, а пък ще е за приятелка и се чудя дали да рискувам.

# 215
Я кажете, моля, от Щатите за 19$ сигурно ли е шипването? За горе долу същата стока преди време платих 29$  по Приорити Мейл , мисля беше, и сега тези 19$ ми се струват съмнителни, а пък ще е за приятелка и се чудя дали да рискувам.
Няма нищо съмнително, зависи каква е стоката или от коя част на Щатите се шипва  Peace
Най-нисък шипинг от Щатите съм плащала 2.80 $

# 216
#Crazy Не мислех, че шипват за толкова. Сигурно е било нещо съвсем дребно.  Тея 19$ са за едни Heelys.

# 217
Плащай спокойно - дано всичко е наред  Peace
Поглеждате ли рейтингите на продавачите  Thinking
Напоследък от магазини пазарувам - нямам проблеми - пу-пу  Praynig

# 218
Колко време се чакаше за решението на PаyPal след като вече се ескалира диспута към тях? newsm78

Самоцитирам се но дано този път някой ми отговори Praynig

Когато се ескалира диспут към Пей Пали,Пей Пал винаги ли взема решение?
Ескалирах го още оная вечер пък още няма резултат Confused

Илонитка
10 или 20 дена беше

Ако четеш по-съсредоточено,няма да има нужда се самоцИтираш!  Peace

Чета,чета,но не е 10-20 дена.Май беше до 30 дена затова питах някой със сигурност да ми каже.Благодаря все пак  bouquet

# 219
  • Варна
Чета,чета,но не е 10-20 дена.Май беше до 30 дена затова питах някой със сигурност да ми каже.Благодаря все пак  bouquet

Аз пуснах диспут за неполучена стока на 20.07. На 24.07 ескалирах в пейпал. В резолюшън център където е отразен диспута най-отгоре пишеше, че дават срок до 03.08 на продавача да си каже думата. Той обаче си мълча до вчера и днес пейпал е затворил диспута и ми връща цялата сума. Виждам я в пейпал в All Activity, пишат да изчакам 3до 5 дена за да ми я прехвърлят по кредита на картата.

Днес си взех харлейдевидските ботуши, черните 'кубинки' си взех в крайна сметка Sunglasses За 2 дена според печатите са стигнали от Харлем до София. Доволна съм. Mr. Green И разни джунджурии за Сиси. А, и лилавите боти на Марк и спенсър за нея...много са готини. Кой друг купи от тях, Фантичка лИ? харесаха ли ти?

# 220
На мен нищо не пише за краен срок.Какво да правя - няма никакво развитие по случая.Уж писаха че продавача се съгласява да ми върне сумата и до там.Пълно затишие

# 221
#Crazy Не мислех, че шипват за толкова. Сигурно е било нещо съвсем дребно.  Тея 19$ са за едни Heelys.

На мен от английския ми искат 10-15 паунда за същите, да взема да се разровя из американския Rolling Eyes

# 222
търся този модел на пума, само че 11 US
PUMA MUNICH lime irish green & white

W kraen slu`aj, move i da e druga марка, нмо задължително в бяло и зелено.

# 223
и като сме почнали, дайте идея за спортен екип

# 224
за кого?

Общи условия

Активация на акаунт