® E-bay - тема 13

• 50 394
  • 863
  •   1
Отговори
# 555
Аз изписах доста съобщения на моя продавач с неполучената от мен пратка вече един месец, но изобщо не ми отговаря.  Crossing Arms
Днес вече му написах, че си искам парите обратно, чакам най- накрая да ми отговори и че ще пусна диспут.  Blush
Никога не съм пускала диспут и сега ми е някакво притеснено.
Някой може ли накратко да ми разясни, какво се пише и как точно се процедира, като пуснеш.  Praynig

Цитат
Това не го знам, някой беше питал наскоро пак, но така и никой не каза.
Относно диспута, виж и този линк цък, и препратките от него.

Chocha, много здраве, послушно дете и доволен мъж   bouquet

# 556
Искам само да попитам - някой поръчвал ли си е бижута и по-специално сребърни пръстени и колиета? И има ли доволни?

bouquet

# 557
  • София
Да, МерСедес, линка, който ми даде - цък, го прочетох и разбрах в общи параметри, какво е диспут, но не намерих в него, стъпка по стъпка, какво трябва да правя при вече започнал диспут, за това и попитах за по- подробно инфо.

Повече няма да ви притеснявам, съжалявам изобщо, че попитах.

Фантичка , благодаря много !   bouquet

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 13:39 от Иля

# 558
Искам само да попитам - някой поръчвал ли си е бижута и по-специално сребърни пръстени и колиета? И има ли доволни?

bouquet

Хаха, имаше тука едни продавачи -китайчета, дето пишман станаха от нас, едно хуууубаво сребро ни продадоха, ама си искахме парите обратно Joy Joy Joy

Иля , значи си се справила, щом аз без този линк се оправих...значи няма страшно.

# 559
  • Sofia
Благодаря момичета и момче! Hug
В тази жега по едно разхлаждащо питие

и торта за гладните

# 560

bouquet

Хаха, имаше тука едни продавачи -китайчета, дето пишман станаха от нас, едно хуууубаво сребро ни продадоха, ама си искахме парите обратно Joy Joy Joy

Значи да разбирам, че това "СРЕБРО"  е от онова прочутото им - дето после се лющи... Wink

# 561

bouquet

Значи да разбирам, че това "СРЕБРО"  е от онова прочутото им - дето после се лющи... Wink

Ами на моето нищо му няма, но ми мина мерака да го нося Blush

# 562
  • На черешата
 Аз си го нося. Mr. Green

# 563
  • Пловдив
Честит рожден ден, Chocha   bouquet

# 564
  • Sofia
Честит рожден ден, Chocha   bouquet

Пак много работиш и тортата свърши Wink

# 565
  • Балчик
Да се похваля- получих си пратката, з акоято толкова се притеснявах, че нямаше отразена сделка в Ибей. Продавачът излезе много готин, даже и подарък е сложил. Peace И така имаме си раничка на келелца вече за училище.

# 566
Здравейте момичета,
кой ще може да ме светне, какво ми е отговорила французойката, като я питах с помоща на преводача, дали изпраща до България и колко ще струва Thinking
Ето това ми е писала :"Aucun problème pour un envoi en Bulgarie, mais par contre il faudra bien me donner la bonne adresse pour qu'il n'y ait pas d'ambiguité pour la poste. Aucun frais de port supplémentaire, pas de problème.
Et pour vous en Bulgarie, il y a des bons plans...?
Bon week end,
pour nous c'est férié 15 aout, donc on ne travaille pas en france."

Благодарности за всеки, който ми съдейства и по една beer в жегите !

# 567
  • into the blue
Ето това даде преводача:
"Няма проблем за превоз на България, но срещу него, ще трябва да ми даде правилния адрес не съществува неяснота за поста. Няма проблем.
И за вас в България, са налице добри планове ...?
Бон уикенд,
За нас той е официален празник на 15 август, така че той не работи във Франция. "

Само цена дето не е дала.

# 568
Здравейте момичета,
извинявам се за индианския въпрос, но това за мен е нещо ново. Регистрирах се в пейпал, въведох 4-цифрения код за потвърждение на картата, но в баланса на сметката ми излизат само нули, а пари в картата имам. Да не би да трябва да направя още нещо?

# 569
  • Варна
Здравейте момичета,
извинявам се за индианския въпрос, но това за мен е нещо ново. Регистрирах се в пейпал, въведох 4-цифрения код за потвърждение на картата, но в баланса на сметката ми излизат само нули, а пари в картата имам. Да не би да трябва да направя още нещо?

Не се притеснявай,виждат се само постъпленията,които получаваш през пейпал  Peace

Общи условия

Активация на акаунт