® E-bay - тема 13

• 50 391
  • 863
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета,
извинявам се за индианския въпрос, но това за мен е нещо ново. Регистрирах се в пейпал, въведох 4-цифрения код за потвърждение на картата, но в баланса на сметката ми излизат само нули, а пари в картата имам. Да не би да трябва да направя още нещо?

Не се притеснявай,виждат се само постъпленията,които получаваш през пейпал  Peace
Благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 571
Рожденичките ,успешни покупки и много пълни карти  ura

# 572
Честит Рожден Ден, сhocha   bouquet! Успешни покупки!

Един въпрос. Започнахте ли да купувате коледни подаръци на децата  People Santa? За да знам, дали само аз съм полудяла   ku-ku.

# 573
  • Пловдив

[/quote]
Пак много работиш и тортата свърши Wink
[/quote]
Ееееее, вярно ли  Sad И сега ще взема да заслабна, едно че ще си разваля прекрасната фигура, но и има опасност да са ми големи новите покупки  Simple Smile Ще ида да похапна малко шоколад да не се повредя нещо  Mr. Green

А като стана въпрос за коледни подаръци, аз желание да купувам имам, дори и средства имам  Mr. Green, обаче този път ми липсват идеи.
Дайте идея, моля, за момченце на 2 годинки и половина  Simple Smile

# 574
  • Бургас
Честит празник на рожденичките!  newsm59
Макар и със закъснение  Mr. Green

Бихте ли ми препоръчали коректен продавач на готини дамски часовници?

# 575
Напоследък ми върви на изумени англичанки  Close Питам една за 3 чифта детски обувки колко е шипинга и тя ми отговаря:Скъпа,30 паунда  Mr. Green ееееее аман ,много ни взеха за аборигени..

# 576

Един въпрос. Започнахте ли да купувате коледни подаръци на децата  People Santa? За да знам, дали само аз съм полудяла   ku-ku.

Дай идеи де . Аз ще гледам костюми за Хелоуин. Миналогодишния ще го пратя в Продавалника. Голям зор беше за него, тя Фантичка знае Joy. Детето само си го плати, сега ми вика-мамо, продай го да си купя нов Crazy Crazy Crazy

# 577
 Laughing Вече имаме костюмче на малката елфичка, кухня "Смоби" пътува насам (не знам, дали ще успея да я крия толкова време Crazy)

# 578
  • into the blue
И моето иска костюм,но не за определен празник,а просто да си седи вкъщи с него.Онзи ден разглеждахме,но тези,които й харесаха бяха само за бебенца  Sad

# 579
# 580
  • виртуално

Досега си траех, мислех че само аз съм толкова луда Embarassed

почнала съм да пазарувам часовници ( Winx, Car, My Pony ...) - досега 7 бр.

# 581
Здравейте!
Направих си регистрация в E-bay,а също и в Пейпал,но от тук нищо не ми е ясно,много сложно изглежда отстрани
Искам да купя това
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1402581 … eName=mem_guide:1

Какво означава това?
FREE     United Kingdom   Collection in Person

Blush

# 582
  • на пистата
че не плащаш доставка ,но трябва да се вземе лично

# 583
Досега си траех, мислех че само аз съм толкова луда Embarassed
почнала съм да пазарувам часовници ( Winx, Car, My Pony ...) - досега 7 бр.

PeaceА не си,не си само ти-аз  днес даже съм ви изпреварила Crazy получих един невероятен лот от костюми на Winx,барби балерина и още нещо което не знам точно от коя приказка е newsm78-толкова са красиви и ефектни на живо,че много ме зарадваха и изненадаха- снимките бяха доста неясни и не хранех големи надежди за вида и състоянието им,но пък цената беше супер  Laughing-продавачката е една англичанка,която ми е написала толкова мило писмо с хубави пожелания и колко харесвала Пловдив и познавала добре един от местните футболни отбори-някакъв неин роднина играел две години тук Laughing

Та така с коцтюмите,обаче личното ми чааве пак не съм го улучила откъм дънки Close-заминават и те в продавалника-и пак нова проба Thinking

# 584
А за това правилно ли разбирам, че доставката е £2.99?
http://cgi.ebay.co.uk/Silver-Hello-kitty-Watch-Necklace-Present- … Zp1742.m153.l1262

Общи условия

Активация на акаунт