® E-bay - тема 13

• 50 387
  • 863
  •   1
Отговори
# 585
# 586
 PeaceСпешна питанка за плащане  Praynig Praynig
Когато се превеждат пари чрез сенд мъни-има ли такси за продавача,които са неизгодни за него-трябва да платя 60$,а ми иска ПП кода,който не съм си взела за новата Виза.
Трябва ли да се договоря предварително с него или направо мога да изпратя на два пъти по 30$ newsm78

# 587
  • Варна
teo_71, дай моля те линк за тази продавачка. Имам и аз една кандидат фея у дома.

# 588
 PeaceДавам веднага,но не мисля че ще ти бъда полезна,защото тя си е някаква частна продавачка и не виждам друг подобен продукт,освен лот "принцески"обувки Laughing-подходящи за случая.
http://search.ebay.com/_W0QQsassZctidy 

Моят лот беше този-но както вече писах-снимката не дава много ясна представа-3 костюма+2 чантички подарък и "златни"елфски пантофи Laughingвсички съвсем нови-с етикети на Дисни и много добре изработени.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 19:47 от teo_71

# 589
За пръв път ще купувам нещо и искам да съм сигурна, че всичко правя както трябва. Свързах се с продавача и уточних колко са разходите за транспорт, защото нямаше отбелязани за Бг. Натиснах Buy it now  и доколкото разбрах сега трябва да чакам продавача да ми прати инвойс на имейла. Като получа инвойса от там ли трябва да направя нещо или да се върна пак в ибей и тогава да натискам Pay now, защото сега като го натискам и полето с разходите за транспорт ми стои празно. И още нещо, виждам, че пише за някакви 2 долара застраховка за пайпал, те кога се отчитат и задължителни ли са?
Същевременно гледам, че времето за което е валидна офертата изтича и на имейла получих съобщение от ибей да побързам. Какво става ако продавача не ми прати инвойса и времето изтече?

# 590
  • някъде
Аз никога не чакам инвойс,а плащам сумата за стоката и цената за транспорта.А това,че няма изписана сумата да не те притеснявя-сама си я попълни.Застраховка също не съм плащала,за нея някой друг може да каже.Но според мен си направи плащането спокойно Peace

# 591
  • Варна
mela имам чувството, че не си направила покупката... с това изтичащо време. newsm78
трябва да си получила мейл с поздравление, че си спечелила/купила продукта. в my eBay  в папка Won има ли ти я покупката? Ако да и както казваш стигаш до фактура за плащане значи всичко е о.к. Няма нужда да чакаш нищо от продавача, в празното поле за транспортни разходи въведи сумата за която сте се уговорили и плащай. Не си длъжна да плащаш застраховка, пожелание е...
Успех!

# 592
В папката го имам, може би времето продължава да тече, защото от този продукт се продават 3 броя, а аз ще купя само два. значи няма проблем сама да въведа сумата за транспорт. Аз си мислех, че като ми прати инвойса и те автоматично се начисляват.

# 593
  • Варна
Начисляват се автоматично, само ако са предварително зададани в търга. Ако както при теб сте се разбрали с писма, продавача трябва да ги добави към инвойса. Аз пиша на продавача да ми прати инвойс и тогава плащам. Последният път продавача беше казала, че разходите са 10 долара. Първо мислех да платя веднага, но после реших да изчакам и му писах да ми пусне инвойс. В него бяха написани разходи 8,90. Платих си по тях.
За застраховката, аз съм плащала такава, но тя беше добавена от продавача към инвойса само че на отделен ред.

# 594
никой нищо ли не си е купил ?
или сте като мен, срам ви е да се похвалите ?
 Joy

# 595
  • на пистата
купих купих,с едно парфюмче се обзаведох,целувката на дракона си взех Heart Eyes

# 596
nameika
затова ли ти е такъв езика вече ?

# 597
  • на пистата
nameika
затова ли ти е такъв езика вече ?
Joy
не ти ли харесва Laughing

# 598
 Интересно до къде докара въпроса с колите Durango, че аз живо се интересувам, за да поръчвам, набелязала съм няколко, но все още не смея да се глобна Mr. Green

# 599
една е в Германия

Общи условия

Активация на акаунт