® E-bay - тема 13

• 50 371
  • 863
  •   1
Отговори
# 600
  • welcome to the Jungle
Момичета, имам огромна молба към вас  Hug.
В семейството ни нямаме кредитна карта ( всъщност има 1 но с блокирал пин и се чака да я разблокират), а и нищо не разбирам (все още) от интернет търговията.
В същото време имам ОГРОМНАТА нужда, повярвайте ОГРОМНА Е наистина, да купя на малкия ми син бетонпомпа.

Утре в 18 ч. изтича търга на ето тази http://cgi.ebay.com/GMC-CONCRETE-PUMP-TRUCK-SHINSEI-MINI-POWER-3 … ksid=p3286.c0.m14, но до тогава няма как да се организирам сама да си я платя и извърша покупката.
Имам огромната молба към някоя софиянка  Wink - ако може утре да я поръча, когато изтича търга.

Мога да донеса паричките в рамките на 2 часа до която и да е точка на София. Ще си я предплатя предварително поръчката и всичките й съпътстващи разходи.
Просто моля ако може някоя от вас да ми помогне   bouquet.

Страшно ще съм благодарна!

Предварително благодаря на тези, които ще се отзоват  Hug

# 601
Питала ли си за доставката?  Crazy

# 602
Lioness
мога да играя, но прочете ли внимателни, че не е нова има драскотини няма кутия и т.н.
И още нещо, имаш ли работеща нормална банкоматска карта

# 603
  • на пистата
дуранго,дойде ли возилото

# 604
  • welcome to the Jungle
пиша на лични на  Durango    bouquet

# 605
Направо ми писна от пей пал, има ли друг който да има проблеми с плащането?

# 606
Lioness , мащаб на количка е 1:60. Да не се окаже много миниатюрна?

# 607
  • Варна
мда, сега погледнах едно миниатюрно ферари, мащаба му е 1:43.
иначе доставката е 15,50$ - питах.

# 608
Flash
истинската бетонобаркачка е поне 3 пъти по-голяма от ферари

# 609
  • Варна
 Laughing предполагам.
кажи колко е дълга една бетон-помпа и ще го сметнем. Laughing

# 610
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Laughing предполагам.
кажи колко е дълга една бетон-помпа и ще го сметнем. Laughing

Blush Помагам  Blush
Цитат
Вид: Бетонпомпа Година на първа регистрация: 10 / 1991 Километри: 87.000 km Тегло: 26.000 Kg ... Габарити: Дължина/Ширина/Височина 4 800/1 800/1 895мм. ...

http://www.makatibg.com/?81&02&9666

# 611
как 4800
Тундрата е 6 метра
много малко ми се струва
тази все пак е американска, трябва поне 8 да е

# 612
  • Варна
И 10 метра да е пак камиончето ще е под 20 см дълго. Wink

ама пък Lioness казва, че имат огромна нужда от него, тъй че давайте да и го купим! Sunglasses

# 613
# 614
  • welcome to the Jungle
Flash*  ,  valeria1 , Goody  БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО!  Hug Не очаквах такава отзивчивост и ми става много мило!   bouquet

Flash* , нуждата ми е наистина огромна, защото тук в България открих само на 1място малко макетче на бетонпмопа, в представителството на Хидромотор в с. Казичене ( и там ходих!) за скромната сума от 60 Евро  Outta Joint ooooh!.
А иначе главният герой е 3 годишен момък, до лудост вманиачен по бетоновози и бетонпомпи. Висим на всеки строеж, където сипват бетон с часове. Всички строители в квартала го познават, даже на 2 пъти му дават и показват как се работи с дистанционното на бетонпомпата Crazy.
Това добре, ама бетоновози има във всеки магазин, а у нас - де що сме видели, сме го купили, а бетонпомпи - никъде! обърнали сме цяла България, съседна Гърция, а и от Словакия имам сериозен отказ... Няма бетонпомпи никъде.

А Малчото казва думичката бетонпомпа около 250-300 пъти на ден (мразя я вече тая дума  #Cussing out). Лепиме сламки по разни кранове, за да замязат на бетонпомпа, ама детето разбира ooooh!, че го баламосвам.
Та аз ще се радвам наравно с него, да знаете  Mr. Green.

За момента Durango поема инициативата утре да спечели търга  Hug и да я поръчваме.

Ако нещо ни катурне каручката (дано да не става)  ще се радвам отново на вашата помощ.

Относно размерите на бетонпомпата - мисля, че са без значение! Важното е, че ще се вдига "пушката" и ще сипваме и ние вече бетон  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт