® E-bay - тема 13

• 50 362
  • 863
  •   1
Отговори
# 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Ако нещо ни катурне каручката (дано да не става)  ще се радвам отново на вашата помощ.

има още няколко, но и цената е различна Sad
http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog= … sop=32%26fsoo%3D2

# 616

Joy  Joy

Опитвам се да спечеля мобилен телефон на цена до 100 лева и не става. Обаче с детските и бебешките дрешки нямам проблеми - аукционите се печелят за по няколко лири. При това дрехите са нови и маркови.

# 617
  • into the blue
Уникат и аз го имам този проблем.Имам кредитна и виртуална карта,с виртуалната не ми даде да платя на 2 пъти,използвах кредитната,с нея нямаше проблем.Идея си нямам  защо така  newsm78

# 618
  • Варна
Аз нямам проблем с плащането, ползвам дебитна виза електрон и кредитна. Но не разбирам, защо от месец насам като плащам с кредитната пейпал ми смята по собствен курс валутата/по-висок от текущия на банката/ а с дебитната нещата са по-старому. Thinking Много се дразня макар, че сумите са дребни и разликата е 2-3 лева. Crossing Arms

... снощи си купих един смешен часовник Laughing

# 619
ако на тази продажбите потръгнат
ще се жертвам и ще осигуря на жена ми достатачно артикули за продаване за да заварти малък бизнес
 Joy

# 620
Имам молба за помощ,относно  превода на съобщение от български на английски Praynig Яви се проблем с платен артикул,който не мога да получа CryОпитах с  автоматичен превод,но продавача не разбира за какво става дума  ooooh!

# 621
  • into the blue
Anik@,дай конкретен текст,пък ще сглобим нещо  Wink

# 622
Направо ми писна от пей пал, има ли друг който да има проблеми с плащането?

#Cussing out #Cussing outПодкрепям протеста ти с две ръце! Peace Peace

и сега предварително се извинявам за дългия и обяснителен пост,който сигурно ще се получи,но искам да споделя покрай ПП патила какво ми се случва Thinking-нека чете само който има проблеми с ПП

Значи преди време голямо риване направих за плащането на едни обувки и блокирането на кредитната ми Ам експрес ит.н и т.н.-та скоростно си извадих дебитна Виза електрон на ПИБ-и рахат си харча-колкот си заредя-вече около месец,а с АЕ-си пазаря без проблем но по другите сайтове.И онзи ден си правя поредното плащане на нещо си и като ми прие плащането и ми показва детайлите на ордера- #Crazy #Crazy #Crazy-гледам пише платено с Ам експрес,а не с Виза ooooh!А до момента-след блокирането и въобще не ми я приемаше вече тази карта.Върнах се на плащанията си през седмицата и гледам-всичките през АмЕ Shocked-направо изтъпях и се чудя какво става и какво да правя-опитах се да си "адна" Визата-изписва ми че е предоставена вече на друг акаунт ooooh!-а това нещо ми го направи преди точно с с АмЕ.
Аз и преди бях писала че имам само един единствен акаунт в ПП и се притесних тогава за кредитната,да не е "прилапана"но нямаше проблем.
Тръгнах да ровя в плащанията и забелязах че плащането ми с АмЕ е започнало отново автоматично след един рефаунд от мома американка-сякаш то е "отключило' ли или какво незнам АмЕ Thinking-викам си-сега пък супер-не мога да ползвам Визата-а определено е по-безопасно исъм по-доволна ooooh!
Тръгнах пак да ровя в покупките си и влязох в една обява която знам със сигурност че съм платила с Визата-кликнах там където пише проверка на ПП ордер и плащане и автоматично ме вкара в акунта ми в ПП-обаче....все едно влизам в друг акаунт Tired-там си виждам всички плащания с Виза,тя ми е "адната' и въобще няма АмЕ пак Shocked-излизам от ПП-и решавам да правя съвсем ново плащане-този път познайте откъде ме "мушна"да плащам-през Виза Hug
И съответно-обратното-като вляза в ПП през покупка с АмЕ-ми показва всички плащания с нея и ако реша да платя след това ме препраща пак към нея.
Значи-все едно имам два акунта,с по една карта всеки-и където съм влизала последно-при следващо плащане-от там ме кара да плащам Thinking
Направих 100 опита за проверка и се убедих че е така-а пак подчертавам че имам само един акаунт-с един омейл и една парола в ПП Naughty
Е кажете ми каква е тая работа сега-никъде не съм чела за подобно "явление"за ПП-или аз нещо не разбирам-не би ли трябвало ако имаш "аднати" две-три карти-всички да се виждат в акаунта и сам да си правиш избора-на момента-оъкъде да платиш newsm78-а не с подобни врътки-все едно през два различни акунта Thinking

Още веднъж се извинявам за натоварващия пост Embarassed,но се чувставах длъжна да споделя и питам-още повече като гледам че неволите с ПП продължават за много от нас. Hug

# 623
Anik@,дай конкретен текст,пък ще сглобим нещо  Wink

Изпратих го на ЛС  Hug

# 624
Имам въпрос относно курса на долара , по който се смята. Днес си направих първото плащане Crazy и ми направи впечатление, че се смята по курс 1.32 лв за долар. То не е голяма разлика, но от къде се определя? И къде мога да погледна преди да направя плащането по какъв курс ще се сметне?

# 625
  • into the blue
Ако си с дебитна карта,по курса за деня на банката,а с кредитна пейпал определя курса на плащане.

# 626
Ех, какво си беше хубаво като доларът беше 1.24 Simple Smile

# 627
  • Виена
Я едно записче в темата, че ми стана интересно. Като се начета достатъчно, може да се включа и с коментар. Засега съм доволна от пазаруването в Ибей, но го правя откакто живея във Виена  Peace

# 628
Получих си покупките от предната седмица, две "пижамки" на Чероки /които са си направо комплектчета, изобщо не ми приличат на пижами/ и две тениски, страхотно качество. Виждам, че продавача е платил повече пари за пощенски, от колкото ми е искал, и понеже е страшно мила, искам да и доплатя, някой знае ли как става ?

# 629
  • Sofia
предполагам чрез сенд мъни Peace

Общи условия

Активация на акаунт